Setari Cookie-uri

Becksperience: cine Suie in trenul cu Elefanti?

Experienta Becks, pe care evenimente preccum cel de vineri incearca sa o promoveze, este una traita de un colectiv de fani ai muzicii bune, este una centrata pe distractia si voia buna facilitate, nu descatusate, de berea germana. Recunosc cum stateam tremurand pe peronul 14 al Garii de Nord, ma pregateam mental pentru o atmosfera mai haotica pe trenul Becksperience, cel care, intr-o ora, avea sa spuna nu conventionalului. Insa organizatorii si-au facut bine lectia si i-au descurajat pe fanii prea inraiti ai berii, au dat fanilor o partitura muzicala de exceptie, iar rezultatul mi-a intrecut asteptarile.

Finalul calatoriei epice m-a gasit tolanita intr-un scaun, cu o cafea in fata si ochii carpiti de somn. Restul calatorilor – la fel de epuizati, mai putin un tanar turmentat care striga din toti rarunchii ca “petrecerea continua”. As fi vrut sa-l cred pe cuvant, insa momentul trecuse: acum, la 4 dimineata, era timpul digestiei, al regurgitarilor mentale si-al indelungilor dezbateri interioare cu privire la votul final. Intrebarea nu era daca Trenul Beck’s si-a purtat calatorii la destinatie ca vantul si ca gandul – e clar ca ne-a scuturat de griji, a mutat fara nici cea mai mica patanie conceptul de party intr-un spatiu neconventional si a pus semnul egal intre Beck’s si fun epatant.

Adevarata intrebare este cat din distractie s-a datorat strict ineditului situatiei, cat – sentimentului elitist de-a fi fericitul posesor al unei invitatii, si, in fine, cat mai ramane de alocat muzicii propriu-zise. Oare daca recunosc ca noutatea Beck’sperientei a jucat cel mai mare rol in seara legendara de vineri... imi stric singura sansele de-a ma distra la fel cu proxima ocazie?

Realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.