Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Programul acestui weekend e incarcat de muzica si filme, esti gata sa te distrezi? In cluburi vei gasi concerte Kitty in a Casket, Casiokids, iar pe Andy Fletcher (Depeche Mode) il gasesti la platane. Urmeaza after-party-uri si dj sets. Alege-ti si un festival de film: filmele anului 2010 in Romania sau un maraton de scurtmetraje. Ai si teatru, ai si dans, iar dupa cultura, merge si o masa buna: pofteste la Targul Taranului sa-ti faci cumparaturile.

4. Clubul si festivalul!

Incepe festivalul de arta si tendinte KulturFEST (27-30.01) in Kulturhaus, o a doua editie dedicata iubitorilor de frumos. Vor fi patru zile intense si incitante cu targuri de haine, muzica buna (concert Sophisticated Lemons si party cu DJ Julian), filme de lungmetraj cunoscute (productiile “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, “Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”), teatru (“Lectia” lui Eugen Ionescu) un show al celor de la Kendama Romania si chiar si un spectacol de magie.
Intrarea este libera.

Vineri, 28.01


1. La Chambre Du Chat & Control Club prezinta Kitty In A Casket

Aflata intr-un turneu european si intr-o perioada de cautare a inspiratiei pentru noi materiale, Kitty in a Casket ajung la Bucuresti vineri 28 ianuarie, dupa ora 21.00 pe scena clubului CONTROL.

Kitty in a Casket is ready to rock : vineri 28 ianuarie la ora 21.00 in Bucuresti, sambata 29 ianuarie in Cluj ...si lista continua.

Warm-up cu Hefe.

Intrarea este 10 lei.

After: The Great Rock'n'Roll Circus, party cu Nek si Cliza

Clubul Control se afla pe Str. Academiei, nr.19, intrarea in Pasajul Victoriei, dinspre facultatea de Arhitectura.

2. Best Film Fest 2011

La Cinema Studio vor rula cele mai bune filme ale anului 2010, alese pe baza voturilor presei de specialitate din Romania. Editia a 11-a va debuta cu o seara de gala, unde vor fi premiate cele mai apreciate filme de catre criticii de film, dar si presa de specialitate.

Vor participa personalitati din domenii conexe: actori, regizori, distribuitori si producatori, plus VIP-uri din presa si cultura. In program sunt: „The Social Network”, ”Avatar”, ”Dr. Parnassus”, dar si productii autohtone ca „Felicia, inainte de toate”, „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”.

Biletele sunt de 5 sau 10 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.