Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Programul acestui weekend e incarcat de muzica si filme, esti gata sa te distrezi? In cluburi vei gasi concerte Kitty in a Casket, Casiokids, iar pe Andy Fletcher (Depeche Mode) il gasesti la platane. Urmeaza after-party-uri si dj sets. Alege-ti si un festival de film: filmele anului 2010 in Romania sau un maraton de scurtmetraje. Ai si teatru, ai si dans, iar dupa cultura, merge si o masa buna: pofteste la Targul Taranului sa-ti faci cumparaturile.

Sambata, 29.01



1. Spectacole de dans @CNDB

La CNDB, vor dansa de la ora 19 Mihaela Dancs in „Lulu’s Room”, apoi Alexandra Pirici in Activitate extraterestra. E saptamana one man show la Centrul National de Dans din Bucuresti. Nu rata doua spectacole inedite.

2. O seara perfecta cu Andy Fletcher la platane, completata de Amon si DJ Marika... @The Ark!


Show-ul pe care Andy Fletcher (Depeche Mode) urmeaza sa il sustina pe 29 ianuarie, la The Ark Underground, va fi completat in deschidere de mix-urile lui Amon, DJ rezident The Ark, lui alaturandu-se si DJ Marika care va inchide programul serii cu un afterparty ce se va prelungi tarziu dupa miezul noptii.

Amon va deschide show-ul lui Andy Fletcher care va fi urmat de un energizant after-party, unde maestru de ceremonii va fi DJ Marika, unul dintre putinii artisti din Romania care a facut demersuri impresionante pentru sustinerea fenomenului underground in Romania. Dupa ce a gazduit cateva emisiuni radio, lucrand totodata ca redactor si producator al show-urilor TV Metropolis si Rockada difuzate pe primul post muzical de televiziune din tara, Marika si-a indreptat tot mai mult atentia catre activitatea de DJ.

Andy Fletcher, Amon si DJ Marika, promit sambata aceasta, pe 29 ianuarie o seara completa! Evenimentul va avea loc la The Ark Underground, intrarea costa 50 de lei, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 21:00.

3. Dar poate preferi electro-pop nordic live in Control Club

Casiokids sunt in premiera in Romania si canta in Control de la 21. Trupa electro-pop Casiokids vine din Norvegia si se opreste la noi inainte de a porni intr-un turneu de amploare in Statele Unite. In deschidere vor fi Toulouse Lautrec.
Daca ai chef de dans, biletul costa 40 Ron si poate fi cumparat de la intrare.

Sambata si duminica, 29-30.01



1. Targul Taranului

In curtea Muzeului Taranului Roman, sunt doua zile de Earth Market sau Targul Taranului. Vei gasi acolo ingrediente numai bune pentru slow food: fructe si legume de sezon aduse de producatorii autohtoni, dar si e peste meleaguri. Italia aduce bunatati, de la greci poti cumpara uleiuri de masline aromate, iar din Franta o branza de capra obtinuta printr-o reteta speciala. „Precupetii lui Gerar” vor avea grija sa aduca si mezeluri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.