Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se anunta un weekend plin de muzica! Fie ca sunt concerte, petreceri sau seri de karaoke, fiti pregatiti sa dansati. Cluburile isi deschid larg usile si nu trebuie sa platiti intrarea. In Control e o proiectie de film joi, iar in TNB va fi un festival de scurtmetraje sambata. Nu aveti nici un motiv sa stati in casa.

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.

2. Vineri, 4 februarie, Meting Pot @ KULTURHAUS, start: 22.00
In fiecare vineri seara, petrecerea din Kulturhaus isi propune sa va “asimileze” intr-o cultura comuna: distincti cultural intr-un tot armonios. Se danseaza pe rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock. Intrarea este libera.

Sambata, 5 februarie

1. Indie Invasion - WHITE LIES SPECIAL

Sambata 5 februarie, Indie Invasion va avea o editie speciala - un party night dedicat trupei White Lies

'Ritual', albumul White Lies cu numarul 2, se lanseaza in exclusivitate la Off The Record (Blanari, nr 14) sambata, 5 februarie, incepand cu orele 19:00.

Continuarea va fi in Club Control in cadrul exclusivist al Indie Invasion. DJ Leo cu siguranta va avea grija ca, pe langa "Bigger Than Us", si alte piese deja remarcate de fani ca potențiale single-uri ("Bad Love" sau "Strangers") sa se afle in playlist.

Intrarea libera pana la ora 22.00, 10 lei dupa ora 22.00
Be there!

2. Sambata, 5 februarie, FUTURE SHORTS ONE de la 21:00 @ ArtExpo din TNB, etaj ¾

Organizat de Future Shorts, festivalul de scurtmetraje de sambata seara are un concept unic: face parte dintr-un festival global ce are loc in prima sambata a fiecarei luni, simultan, in intreaga lume. Fii parte din cea mai mare comunitatea de film din lume, alaturi de alte 50 de orase din 12 tari.

Programul lunii februarie:
Lars And Peter
Klaxons - Twin Flames - Dir: Saam Farahmand
The Mystery of The Flying Kicks - Dir. Matthew Bate

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.