Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se anunta un weekend plin de muzica! Fie ca sunt concerte, petreceri sau seri de karaoke, fiti pregatiti sa dansati. Cluburile isi deschid larg usile si nu trebuie sa platiti intrarea. In Control e o proiectie de film joi, iar in TNB va fi un festival de scurtmetraje sambata. Nu aveti nici un motiv sa stati in casa.

Sambata 5 februarie, de la ora 23:30, Royal Media Events va asteapta la Midnight Bedroom Party, pe Str. Eremia Grigorescu , nr.17, la Shift. Petrecerea este un concept unic în România, introdus in premiera de Royal Media Events!

Intr-un decor intim si foarte relaxant, vei fi provocat de muzica si atmosfera sa te dezlantui si sa dansezi all night long! Te asteapta multe surprize pana in zori!

Intrarea este 15 lei si include un shot de BURN.

6. Clubul de Lectură #05

sâmbătă, 5 februarie, 16:00, Shift Pub

Evergreen cu Nora Iuga și Valeriu Mircea Popa

Clubul de Lectură vă propune o nouă întâlnire interesantă în Shift Pub (Eremia Grigorescu nr. 17), sâmbătă, 5 februarie 2011, aducând pe scenă doi dintre cei mai iubiți și apreciați scriitori, care în ciuda vârstei, par de fapt că întineresc cu fiecare carte sau apariție publică, Nora Iuga și Valeriu Mircea Popa.

Poezie, proză, dar și multe amintiri, incursiuni prin literatură, prietenie, generații și multe altele în a 5-a ediție CdL: Evergreen.

Organizatorul și moderatorul evenimentului este Andrei Ruse.

Citește și:

Duminica, 6 februarie

1. Dan Basu & Norzeatic @Control

Dde la 8 seara, ascultam muzica preferata a lui Norzeatic. Selectata si ordonata cu atentie de el insusi.
Evident, i se alatura si Dan Basu.

Control club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.