Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekend-ul incepe de joi cu un concert electronic Discoballs, iar de vineri nici nu stii ce sa alegi. Un alt concert in Control sau vrei sa incerci Music Hall, un nou club bucurestean? Nu rata tributul Bryan Adams de sambata, te vei distra din nou pe muzica anilor '90. Iar duminica poti merge la o piesa de teatru sau la o noapte alba de filme romantice.

Sambata, 12 februarie




1. concert Niste Baieti @ Underworld Club


Trupa NISTE BAIETI va invita la a doua "demonstratie" pe 2011 de "muzica de petrecere cu distors si final glorios". Un "maraton" de 2 ore in care propunem strambaturi, tavaleala, stage diving in club Underworld, Bucuresti, (str Coltei, nr 48) pe data 12 februarie, incepand cu ora 10 seara.

Evenimentul propune "Un Altfel de Valentine's Day" pentru iubitorii impatimiti de secrete bahice, pentru indragostitii de arome spirtoase, pentru cautatorii de beri reci, pentru descoperitorii de long-drink-uri, pentru amorezatii de rasarituri mahmure si, nu in ultimul rand, pentru iubitorii de ciorbe de potroace.

Totul se va intampla in atmosfera muzicii usoare romanesti "in ritmuri" de punk-rock transformata, pusa la fezandat, macerata, servita si cantata cum numai noi "nu" stim sa o facem :-))

Intrare: 15 lei

2. Madame Hooligan devine trupa rezidenta @ The Ark, urmand a sustine primul show sambata aceasta!


Dupa succesul de care s-a bucurat show-ul acustic de saptamana trecuta, din deschidere la James Walsh, Madame Hooligan a primit propunerea de a deveni trupa rezidenta la The Ark, urmand a sustine lunar cate un concert in The Ark Underground. Primul din aceasta serie va avea loc sambata aceasta, pe data de 12 februarie, publicul avand sansa de a-i vedea din nou pe scena pe Radu (voce si chitara), Felix (tobe), Austin (bas) si Ben (chitara) de data aceasta intr-un show electric, complet.

3. SAMBATA, 12 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT TRIBUT BRYAN ADAMS - THE KIDS WANNA ROCK @ Hard Rock Cafe


Intra in atmosfera Zilei Indragostitilor cu primul concert tribut Bryan Adams, care va aduce pe scena din Hard Rock Cafe o trupa tanara, dar talentata: "The Kids Wanna Rock". “All for love”, “I do it for you”, “Please forgive me” sunt doar cateva dintre piesele cunoscutui artist ce a castigat numeroase distinctii la American Music Awards, MTV Video Music Awards, Golden Globe Awards, precum si titulaturile de Best Male Artist in 2000 si Male Vocalist of the Year in 1997.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.