Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekend-ul incepe de joi cu un concert electronic Discoballs, iar de vineri nici nu stii ce sa alegi. Un alt concert in Control sau vrei sa incerci Music Hall, un nou club bucurestean? Nu rata tributul Bryan Adams de sambata, te vei distra din nou pe muzica anilor '90. Iar duminica poti merge la o piesa de teatru sau la o noapte alba de filme romantice.

Aeroport exista din aprilie 2010 si are patru membri: Alex Tocilescu, chitara si voce, Luca Dinulescu, bass, clape, chitara si voce, Cristian Vararu, tobe si clape si Stefan Ciuca, chitara, bass si tobe. In noiembrie 2010, prima prima lor inregistrare, piesa “Simona Ionescu”, a intrat in playlistul Radio Guerilla, pentru ca mai tarziu sa ajunga pe primul loc in topul aceluiasi radio.

Intre timp, cei patru au concertat in cluburi ca Underworld, Laptarie, Elephant Club sau Tralala in Bucuresti, Daos Club din Timisoara sau La Soni in Vama Veche. Pe 11 februarie, ei vor fi prezenti in clubul Control, unde vor canta in deschiderea formatiei iraniene Take It Easy Hospital.

3. MUSIC HALL, a new place in town!

Pe 11 februarie, Grand opening cu concert Cargo.

Incepand de vineri, 11 februarie, toata lumea isi da intalnire in Music Hall, noul club bucurestean, care isi deschide portile cu un concert special Cargo.

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul va fi deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica, si va gazdui saptamanal concerte de mare tinuta si muzica live. Music Hall se poate asocia perfect cu orice fel de petrecere cu muzica buna si momente de “stand up comedy” sau cu evenimente culturale, cum ar fi lansari de carte, mini expozitii de arte vizuale, teatru underground etc..
Vineri, 11 februarie, de la ora 22:00, trupa Cargo va sustine primul concert in noua componenta pentru inaugurarea clubului Music Hall.

Biletele se pot procura la intrare sau de pe www.biletoo.ro. Pretul unui bilet este de 35 lei. Pentru informatii si rezervari sunati la numarul 0736.941.655.

In luna februarie, in Music Hall vor mai concerta Iris, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Partizan, Directia 5, Taxi, Zoia Alecu si multi altii.

Te asteptam in Music Hall sa te «molipsesti» cu febra bunei dispozitii!

4. VINERI, 11 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR @ Hard Rock Cafe

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.