Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Incep targurile de martisoare si activitatea se muta din club in timpul zilei. Ca sa intri in spiritul de primavara, mergi la Muzeul Taranul si la Carturesti Verona sa iei cadouri pentru cei dragi. Incepe Festivalul de Film Nordic si duminica ai un workshop de pictura si modelaj. Sunt si concerte, mai ales in seara de Dragobete. Trebuie doar sa stii sa alegi ce ti se potriveste.

4. Ada Milea si Bobo (Fara Zahar) @ Green Hours, ora 21:00

Green Hours, cunoscut club de jazz din Bucuresti, organizeaza saptamanal evenimente precum seri de jazz, seri de teatru sau, uneori, seri de blues, muzica alternativa si clasica. Joi seara va fi un „concert de... fragmente”.

Adresa: Calea Victoriei 120, atentie sunt doar 60 de locuri.

5. Taxi de Dragobete in Jukebox Club, ora 21:00

Concertul trupei Taxi din clubul Jukebox din Bucuresti va avea loc joi, 24 februarie, de la ora 21:00. Trupa va lansa cu aceasta ocazie albumul Cele doua cuvinte.

Una dintre calitatile celor de la TAXI este curajul. Curajul fara margini. Intr-o buna zi, dand dovada de un curaj iesit din comun, barbatii adevarati din TAXI au spus : Te iu…, in fine… macar au incercat.

Si asa s-au nascut, rand pe rand, piesa, videoclipul (cu peste 10 remake-uri) si noul album al trupei TAXI, Cele doua cuvinte.

Noul album se lanseaza in zi de sarbatoare, de Dragobete. Pe 24 februarie, TAXI provoaca toti indragostitii sa spuna clar si raspicat: Te iu…, in fine… cele doua cuvinte.
Va fi un concert cu intamplari, invitati, romantism si (aproape) declaratii.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe eventim.ro.

Adresa
: Strada Turturelelor 11 (in zona p-ta Alba Iulia)

6. incepand cu ora 22:00, Pony Pony Run Run vor concerta in Club The Silver Church.

"Acest trio electro francez confirma ceea ce banuiam - deseori francezii fac un synth-pop englez mai bun decat noi" (Paul Lester / The Guardian - 12/08/2009)

Incepand cu 2009 si cu lansarea primului album, acesti 3 artisti originari din Nantes sunt pretutindeni: generice tv, publicitate, radio... Fenomenul Pony Pony Run Run este imposibil de ignorat! Iar premiul de la Victoire de la Musique, categoria "Artiste revelation du public" i-a propulsat la rangul de "senzatia anului" 2010.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.