Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Incep targurile de martisoare si activitatea se muta din club in timpul zilei. Ca sa intri in spiritul de primavara, mergi la Muzeul Taranul si la Carturesti Verona sa iei cadouri pentru cei dragi. Incepe Festivalul de Film Nordic si duminica ai un workshop de pictura si modelaj. Sunt si concerte, mai ales in seara de Dragobete. Trebuie doar sa stii sa alegi ce ti se potriveste.

Fenomenul nu cuprinde doar Franta, ci toata Europa : aveau concerte si turnee cu trei ani inaintea primului lor single:

"Am avut 120 de spectacole, de la Brest la Varsovia, trecand prin Benelux, Germania, Spania, Olanda, Republica Ceha, Elvetia, Italia, etc. Ne-am format din mers. Acest lucru ne-a dat o coeziune, si ne-a consolidat in ideea ca muzica este internationala, accesibila tuturor, prin niste coduri care ne par universale".

Sunetul lor electro rock, pe baza de power pop si influente ale anilor '80 a sedus milioane de fani: cei de la Pony au clar hitul in sange. Primul lor album ("You need Pony Pony Run Run" / Wagram) combina riff-uri energice de chitara cu ritmul anilor '80 intr-o directie dancefloor, influentele lor parcurgand muzica pe care au crescut, de la Nirvana la 2unlimited! O diversitate care justifica comparatia dintre Pony Pony Run Run si fratii lor mai mari Justice sau Draft Punk.

Cei de la PPRR acuza o dependenta de live...si nu mai este o surpriza ca se vorbeste despre ei ca opening act pentru concertele Madonnei!... este momentul sa-i descoperim, pentru ca fenomenul se anunta de amploare...

Myspace: https://www.myspace.com/ponyponyrunrun

Intrare libera


Adresa
: Calea Plevnei 61

Vineri, 25.02



1. Intre 25 februarie - 1 martie, Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman, intre orele 10:00 - 18:00

300 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti va asteapta sa targuiti martisoare cu vino-ncoa’: martisorul traditional de Bucovina sau Bistrita, martisoare de criza si suprarealiste, martisoare trendy, emo sau catchy, martisoare cat sa va incapa inima si buzunarul.

Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kurtos kalacs, prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Pentru cei mici avem si martisoare jucate. Duminica, 27 februarie, ora 12:30, la Clubul Taranului, Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR, coordonat de Beatrice Iordan, va sustine piesa de teatru de animatie Zana din stejarul cu trei crengi. Piesa va fi insotita de muzica live.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.