Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Concertele si petrecerile se tin lant in acest weekend, e plin de oferte speciale, de intrari gratuite si de shot-uri din partea casei. De data asta, chiar sarbatorim inceputul primaverii, temperaturile pozitive ne vor scoate din casa: la Sala Dalles e targ vintage, iar Fundatia Calea Victoria organizeaza un atelier practic de masti venetiene.

Vineri, 11 martie, OneDay si Club Control, va asteapta la concertul trupei post-rock britanice I LIKE TRAINS, aflata in plin turneu de promovare a noului album He Who Saw the Deep.

In deschidere: Traum.

2. Concert Byron @ True Social Club, ora 23:00

Se vor canta piese atat de pe noul disc, lansat in februarie, cat si de pe Forbidden Drama (2007) si A Kind of Alchemy (2009).

Trupa este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Marcel Moldovan (tobe).

Intrarea 20 lei.
Adresa: Splaiul Independentei, colt cu Selari.

3. Petrecere Turul Lumii @ Goblin, ora 22:00

Turu' Lumii - Goblin Nightwatcher si Captain Morgan te trimit la Praga
La fiecare bautura cumparata vei primi un cupon pe care vei completa datele personale. Cu cat bei mai mult, cu atat ai mai multe sanse sa fi marele castigator.

Captain Morgan ofera cate un cupon suplimentar pentru fiecare Captain Cola pe care il cumparati!

Adresa: str. Smardan, nr. 30 (vis-a-vis de Suburbia)

4. Party If it ain’t broke, BREAK it! @ Atelierul de Productie
Pentru prima data in cadrul aceluiasi eveniment in Bucuresti, primul din seria de evenimente Break The Beats vi-i prezinta pe Krafty Kuts vs. Stanton Warriors, incepand cu orele 21:00.

Krafty Kuts - perseverenta de a reinventa breakbeat-ul sau the remixer du jour
Stanton Warriors, pionieri si veterani sau “Bass, Beats and Booty”
Pretul unui bilet este de 30 lei inainte de orele 00:00 si 40 lei dupa.

Adresa: Splaiul Unirii 160, langa statia de metrou Timpuri Noi

5. ORA 21.00 – KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.