Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Concertele si petrecerile se tin lant in acest weekend, e plin de oferte speciale, de intrari gratuite si de shot-uri din partea casei. De data asta, chiar sarbatorim inceputul primaverii, temperaturile pozitive ne vor scoate din casa: la Sala Dalles e targ vintage, iar Fundatia Calea Victoria organizeaza un atelier practic de masti venetiene.

Lansarea digitala a albumului de debut 'Now in Stereo'.
Invitati speciali: trupa Blue Nipple Boy.

Bilet intrare: 15 lei.

4. Concert Electric Fence & Chinezu @ Laptaria Enache, ora 22:00

Cel mai simpatic blogger baimarean, stabilit in Bucuresti, pe numele lui Chinezu, canta cu cea mai faina trupa de rock alternativ - Electric Fence.

Intrarea 10 lei.

5. Petrecere I Love Music @ Elephant Pub & Live Music

Am pregatit un cocktail muzical cu totul special.
Avem reggae, hip-hop, R’n’B, presarate cu putin Dubstep si asezonate cu 150 de shot-uri de Scharlachberg din partea casei.

Lineup: Bazooka, Oniga, Chesarion si Ras T.

Intrarea este libera.
Adresa: str. Gabroveni, nr. 6, Centrul Vechi

6. Party Flux Pavilion @ Fabrica, ora 22:00

Inca o data, Circus is in town! Sambata , Flux Pavilion - cel mai popular DJ si producator dubstep al momentului vine in Club Fabrica pentru a ne arata de ce a castigat anul acesta premiile pentru "Best Remix" si "2nd Best Producer" in cadrul Dubstep Forum Awards.

Vom mai auzi seturi din partea: Tommy Gun, Phoneme (veniti direct in Sofia, dupa partyul cu Flux Pavilion de pe 11 Martie) si LMK ("new old blood" - DJ si producator de dubstep cu cateva surprize in maneca!).

Acces 25 Lei, la intrare. Sistem de lumini nou, extra sound, inclusiv in spate! Come early, numar limitat de bilete!

7. ORA 22.30 – CONCERT CENTRAL PARK – SIMON & GARFUNKEL TRIBUTE

Sambata, 12 martie, incepand cu ora 22.30, Hard Rock Cafe va invita la doua ore de folk-rock alaturi de Central Park - formatie tribute Simon&Garfunkel.

In 1957, Paul Simon si Art Gurfankel au format ceea ce urma sa devina una dintre trupele reprezentative ale genului folk-rock. Duo-ul american a devenit celebru dupa lansarea single-ului “The Sound of Silence” si in urma aportului adus coloanei sonore a filmului “The Graduate” (1967), film care a marcat si afirmarea actoriceasca a lui Dustin Hoffman. Au urmat hit-urile "Bridge over Troubled Water", "I Am a Rock", "Homeward Bound", "A Hazy Shade of Winter", "The Boxer", "Cecilia", dar probabil cel mai cunoscut dintre toate este “Mrs Robinson”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.