Setari Cookie-uri

Balkanik, primul festival de muzica balcanica din Romania

BALKANIK! va avea loc la Gradina Uranus in perioada 23-24 septembrie si este primul eveniment de muzica si cultura balcanica din Romania.

BALKANIK! va avea loc la Gradina Uranus in perioada 23-24 septembrie si este primul eveniment de muzica si cultura balcanica din Romania. Organizatorii pregatesc cea mai mare petrecere balcanica din tara la care vor participa trupele Baba Zula, Mahala Rai Banda, Ternipe, Salijevic Orkestar si Taraf de Haidouks. Astfel, incepand cu ora 19:00 (vineri) si ora 18:00 (sambata), evenimentul va avea o atmosfera balcanica autentica!

Trupele mentionate sunt recunoscute la nivel international pentru muzica traditional balcanica. Ele se reunesc in cadrul acestui eveniment pentru a prezenta ce inseamna muzica de calitate, veche, transmisa din generatie in generatie. In plus, va aduce in atentia publicului cultura si simbolurile balcanice. Paul Hitter, artist recunoscut international, va avea o expozitie de pictura in cadrul Festivalului Balkanik! Stilul sau reflecta traditii, motive si mitologii romanesti, tiganesti si balcanice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.