Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Martie este luna in care tu esti sarbatorita si un motiv in plus pentru a iesi in oras alaturi de cei dragi tie.

Martie este luna in care tu esti sarbatorita si asta este doar un motiv in plus pentru a iesi in oras alaturi de cei dragi tie. Kudika iti ofera cateva idei pentru petrecerea timpului liber si tot ce iti ramane sa faci este sa alegi evenimentele la care vrei sa participi!

Joi, 8 martie

1. Eveniment Sonny Flame si Flamingo Boys, de 8 martie la Sun Plaza

Maine, de Ziua Femeii, incepand cu ora 20.00, la Sun Plaza, va avea loc un eveniment special pentru doamne si domnisoare in cadrul caruia Sonny Flame, ultima senzatie a muzicii romanesti, va sustine un concert. Acesta va fi urmat de un show de dans purtand semnatura celor de la Flamingo Boys.

2. Camera Sambo: Mo Probs, Boru, Bogman

Joi, 8 martie , va invitam la o editie speciala din seria Camera Sambo, la o petrecere iesita din orice tipare.

Vi s-a pregatit un Mamas & the Papa special pentru noaptea magica dintre Ziua Femeii si cea a Barbatului. La pupitrul de dj ii gasim pe Bogman, pe Boru si pe invitata lor speciala Mo Probs.

Intrarea este libera.

Bar offer WOMEN ONLY : 30% discount la cocktail-uri & long drink-uri.

3. Piesa de teatru "Vizita batranei doamne"

Unul dintre cei mai importanti dramaturgi ai lumii, cu o piesa devenita clasica, ridica o intrebare mai acuta, azi, decat oricand: Poate un miliard de dolari sa cumpere constiinta unui intreg oras? Un text despre umanitatea redusa la scara unui umil targ de provincie, construit pe o necrutatoare satira de moravuri care anihileaza barierele dintre victime si calai.

Regia: Alexander Morfov
Durata spectacolului: 3 ore si 30 minute
Pauza: da
Pret bilete: 60 lei; 50 lei; 40 lei; 20 lei

Citește și:

Vineri, 9 martie

1. Piesa de teatru "Livada de Visini"

Livada de visini, simbol al unei lumi in schimbare, ieri, ca si azi, este o piesa despre o epoca aflata la crepuscul, careia o alta ii va lua locul. Un spectacol de o modernitate surprinzatoare, proiectat intr-o livada insolita, neconventionala si construit ca un dialog al contrariilor, in care se impletesc comedia si drama, ritmurile sufletesti, Livada de visini sfideaza Timpul. La 150 de ani de la nasterea autorului, piesa isi pastreaza, nealterata, actualitatea si forta.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.