Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Martie este luna in care tu esti sarbatorita si un motiv in plus pentru a iesi in oras alaturi de cei dragi tie.

http://www.facebook.com/magamepogany

http://www.madamepogany.ro





2. ORA 22.30 – concert THE KIDS – TRIBUT ROBBIE WILLIAMS

Hard Rock Cafe te invita sambata, 10 martie, la concertul trupei The Kids, un tribut extraordinar Robbie Williams.

The Kids a luat nastere in 2002, la initiativa chitaristului Massimiliano Talpo si a producatorului Marco Pegoraro, aflati in cautarea unei noi forme noi de experienta live. Dupa o perioada de cautari, in trupa este cooptat solistul Simone Galdiolo, personajul perfect pentru interpretarea pieselor lui Robbie Williams. Plin de carisma, exuberant si mereu dispus la cele mai nebunesti experiente scenice, Simone a fost exact ceea ce cautau cei doi: un entertainer desavarsit. Trupa a prins contur prin prezenta lui Pietro Valente (tobe) si a lui Francesco Giacomelli (bass), acesta fiind detinatorul premiului “Cel mai bun muzician Italian” in anul 2003. A urmat o perioada plina de concerte si turnee, The Kids devenind noua senzatie a Italiei.

Acesta va fi cel de-al doilea concert al formatiei la Hard Rock Cafe, dupa ce in 2010 a avut un show exploziv sustinut cu casa inchisa.

Biletele sunt disponibile la HRC la pretul de 40 de lei. Pentru rezervari: 021 2066261.



3. Concert Alexandru Tomescu si Horia Andreescu in concert la Sala Radio

Concertul Orchestrei Nationale Radio de vineri, ora 19.00 se va bucura de prezenta a doi cunoscuti si îndragiti muzicieni: violonistul Alexandru Tomescu si dirijorul Horia Andreescu.

Citește și:

Duminica 11 martie

1. Concert Aniversar Vita de Vie - Filarmonica Banatul, Timisoara


Vita de Vie va sustine la Timisoara, la Filarmonica Banatul, un concert aniversar cu ocazia a 15 ani de activitate. Evenimentul va avea loc pe 11 martie 2012 si propune fanilor o varianta acustica a celor mai cunoscute piese ale formatiei.

Bilete: 30, 50, 70 de lei.

Biletele pentru concert se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.