Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Saptamana aceasta nu este extrem de "bogata" cand vine vorba de petreceri, poate pentru ca toata distractia s-a mutat la mare, pe plajele din Vama Veche si din Mamaia. Totusi, daca alegeti sa ramaneti in Bucuresti, va atragem atentia asupra doua must-be-there sambata: New Designer Pop up Store la Joie de Vivre si Backyard Weekend 2012 din Complexul Studentesc Tei. Dar iata toate propunerile noastre:

Vineri, 22 iunie

1. ORA 21.00 – KARAOKE STAR @ Hard Rock Cafe

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Freddie Mercury, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea la serile de Karaoke este libera.

2. ora 22:00@Control, DISCO 2000

a PULP Special - B`estfest Warm-up Party by Cliza

Disco 2000 este un party dedicat unei trupe 'icon` - PULP -, care va concerta in premiera in Romania, in cadrul celei de-a 6a editii a festivalului B`ESTFEST.

Pulp este unul dintre exponentii principali ai Britpop-ului si exploziei muzicale din anii `90, alaturi de Blur, Oasis, Radiohead, Supergrass etc.
Piesa "Common People" a celebrilor britanici, a devenit un adevarat imn al unei intregi generati.

Citește și:

V-am pregatit o tombola cu 3 abonamente la B`estfest 2012 si multe surprize la bar!

Intrare: 10 lei ( un shot de tequila inclus), dupa ora 00.00

Sambata, 23 iunie

1. ORA 22.00 – CONCERT MANFELLOW @ Hard Rock Cafe

Pentru rockerii adevarati, Hard Rock Cafe a pregatit un show pe masura! Vino sambata, 23 iunie, de la ora 22:00, pe terasa noastra si vei avea parte de un concert incendiar de rock progresiv, muzica electronica si hard rock autentic, care merge “stins” cu multa bere rece! Aduna-ti cei mai rockeri dintre prieteni si vino sa canti alaturi de trupa Manfellow despre furie, anxietate, acceptare si dragoste neconditionata. Intrarea la concert este libera, iar distractia...nelimitata!

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.