Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Saptamana aceasta nu este extrem de "bogata" cand vine vorba de petreceri, poate pentru ca toata distractia s-a mutat la mare, pe plajele din Vama Veche si din Mamaia. Totusi, daca alegeti sa ramaneti in Bucuresti, va atragem atentia asupra doua must-be-there sambata: New Designer Pop up Store la Joie de Vivre si Backyard Weekend 2012 din Complexul Studentesc Tei. Dar iata toate propunerile noastre:

2. DESIGNER POP UP STORE @JOIE DE VIVRE

Sambata, 23 iunie, la JOIE DE VIVRE, va avea loc un nou eveniment DESIGNER POP UP STORE.

Fashionistele sunt asteptate intre orele 12:00 - 19:00 sa descopere si sa achizitioneze cele mai hot piese din ultimele colectii semnate LAURA LAZAR, SMILING SHOES si CARLA SZABO.

3. BACKYARD WEEKEND 2012

In 2012 COLOR isi propune un BACKYARD WEEKEND mai variat, mai consistent si mai cald. Cele 48 de ore de muzica neintrerupta ale editiei precedente se vor comprima anul acesta in 30 de ore de live act-uri si dj set-uri aproape in exclusivitate internationale.

Va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscina, intr-o atmosfera calda si familiara, cu o paleta vasta de muzicieni cunoscuti, dizolvata exotic in peste 30 de ore de muzica exceptionala: PATRICE, GRANDMASTER FLASH, AQUARIUS HEAVEN, FOALS dj set, GOLDIE, SOFA SURFERS dj set, ROBERT OWENS dj set & live vocals, WAREIKA, DEETRON, KRYSTAL KLEAR, DAUWD, LAPALUX, DOUGLAS GREED, ALEX DEFORCE, JAZZ NEVERSLEEPS, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

Citește și:

A doua editie BACKYARD WEEKEND este prezentata de ABSOLUT VODKA si va avea loc in Bucuresti, in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), intr-o locatie nou amenajata pe malul lacului.

3. Cinci orase, 25 de scurtmetraje de top si nenumarate stari de spirit

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte are loc sambata 23 iunie in Bucuresti si concomitent in alte 4 orase din tara. Va fi o experienta diversa, care aduna productii valoroase din Turcia, Egipt, Canada, India, SUA, Marea Britanie, Portugalia, Irlanda, Franta, Germania, Kosovo, Serbia si Romania. O calatorie nocturna ghidata de 25 de filme si tot atatea povesti despre timp, prietenie, decizii sau regasiri.

Evenimentul ajunge anul acesta la mai multi iubitori de film: proiectia de la Bucuresti se va tine simultan si la Timisoara, Cluj, Brasov si Sibiu. Evenimentele locale vor include aceleasi filme scurte.

Citește și:

4. ora 22.00 @Control: INDIE INVASION - B`estfest Special Edition
by Leo

Sambata, 23 iunie, va invitam la o editie speciala a party-ului INDIE INVASION. Leo pregateste un mix al hit-urilor indie, britpop, new wave sau indie electro, punand accent pe artistii din aceeasi zona muzicala regasiti in line-up-ul festivalului B`estfest 2012 .

Dupa miezul noptii va avea loc extragerea pentru tombola cu 3 abonamente la B`estfest 2012 !

Intrare: 10 lei (un shot de tequila inclus), dupa ora 00.00

Party all night long!

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.