Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii - Tu mergi la Gaga?

Joi Lady Gaga iti da intalnire in Piata Constitutiei la cel mai asteptat concert al anului. Iar apoi, daca mai ai energie, Le Gaga sarbatoreste weekendul alaturi invitati speciali si o atmosfera degajata de vara, prin trei petreceri consecutive, pe 16, 17 si 18 august. Petrecerile se tin lant in acest weekend. Iata lista detaliata.

Joi, 16 august

1. Ultima zi a campaniei "Mega lichidari de stoc"la Afi Palace Cotroceni

Discountul aplicat de retailerii care participa la promotie este de minimum 70%. Acest concept de cumparaturi este unul original, AFI Palace Cotroceni fiind primul centru comercial din Romania care l-a implemetat. Produsele ce vor avea aplicat discountul maxim urmeaza sa fie expuse in exteriorul magazinelor (in fata vitrinelor), zona fiind decorata printr-o semnalistica specifica. Aceasta campanie se desfasoara de doua ori pe an, la finalul fiecarui sezon: primavara – vara si toamna – iarna.

2. Summer Session by Ballantine’s @Le Gaga

Petrecerea saptamanala “Summer Session by Ballantine’s” continua in Le Gaga joi, 16 august, cu doi dintre cei mai cunoscuti DJ din Romania: Adrian Eftimie si DJ Optik. Guess Who va fi invitatul special al serii de joi, iar vineri si sambata, DJ-ul de origine americana, NVM, va aduce in Le Gaga atmosfera cluburilor New York-eze.

Citește și:

Fanii Guess Who prezenti in Le Gaga pe 16 august vor avea ocazia sa asculte live cea mai noua melodia a acestuia, “Lumea Mea”, realizata in colaborare cu Spike, dar si hiturile “Decat sa minti”, “Locul potrivit”, “Manifest”, “Sophie”, sau “Tot mai sus”.

3. Concertul The Born This Way Ball in Piata Constitutiei

Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevartul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Cea care va deschide seria concertelor este Lady Starlight, care va urca pe scena in jurul orei 18:30, urmand ca The Darkness sa concerteze o ora mai tarziu. Lady Gaga isi va incepe show-ul cu putin inainte de lasarea intunericului, promitandu-le fanilor un spectacol cu adevarat grandios, intreaga scena fiind construita sub forma unui castel gotic cu foarte multe turnuri, fiind impanzit cu capcane medievale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.