Setari Cookie-uri

BPM TV prezinta Back to NO SCHOOL Party in Sfantul Tus

Sambata, 5 octombrie, noul canal de televiziune online BPM TV invita toata suflarea liceana, studenteasca si petrecaretii cu suflet tanar la un party ghidus animat de la platane by DJ Vasile, Rolf si Alcalina!

La Sfantul Tus se aduna toti iubitorii muzicii electronice de calitate pentru a da tonul unei serii de chefuri care vor tempera avantul studiului pe toata perioada anului… zis scolar - BPM TV Party Sessions ritmeaza, decomprima, electrifica!

La Sfantul Tus ne doare la... basi de scoala!

Localul de pe Strada Doamnei nr. 3 isi deschide usile larg si lasa desfasurarea de forte imbatabile din peisajul muzical romanesc sa puna stapanire pe “discipolii” cadentelor electronice. Back to NO SCHOOL va fi al doilea eveniment marca BPM TV, care s-a lansat pe 31 august cu un Kick-off Party de pomina si planuieste mai multa zarva in online si in cluburile bucurestene in zilele ce urmeaza... Urmeaza cui? Revenirii la camin, reintalnirii cu prieteni, profi si alte oratanii fara de care toamna n-ar fi zaluda pana la capat - contrapunctul de distractie vi-l ofera de-acum inainte petrecerile BPM TV, cu intrarea mereu libera, care vor concentra reflectoarele capitalei si pe varfurile, si pe underground-ul muzicii electronice romanesti.

Citește și:

Sambata seara, pregatiti-va de party de la 22, cu DJ Vasile la butoane! Headliner-ul serii este un nume binecunoscut pe scena muzicii electronice romanesti, un deschizator de drumuri care a inaugurat acest gen muzical pe plaiurile noastre. DJ Vasile mixeaza si promoveaza in continuare sonoritatile electronice, punand totodata umarul si la popularizarea DJ-ilor nou-sositi in peisaj - prin colaborarea cu acest maestru incontestabil al platanelor, BPM TV isi propune sa ofere un sprijin si o rampa de lansare creatorilor de muzica electronica nou-sositi in peisaj.

Groove-uri grave si punti intre arte!

Proiectul BPM TV nu da doar ghes la topaiala contagioasa, noi traversam platforme - ne gasiti si pe Facebook, dar si pe canalul nostru de YouTube, curand cu un proiect artistic-educativ care beneficiaza de participarea extraordinara a lui DJ Vasile. Iar “pe viu” ne veti vedea in miez de club la party-urile BPM TV, cu o camera in mana si o bataie din picior, pe pulsul muzicii. Trasandu-si doua directii de activitate, online si offline, BPM TV vine in intampinarea amatorilor unui gen muzical care, in ciuda popularitatii evidente, nu are inca parte de expunerea si aprecierea ce i s-ar cuveni in virtutea numarului mare de fani. Uniti de o pasiune pentru muzica electronica, pe de-o parte, si mediul audio-vizual, pe de alta, membrii echipei BPM TV provin din tot spectrul artistic romanesc - din spatele DJ desk-ului, dar si al camerelor de filmare. Prin infiintarea BPM TV, ne-am propus sa construim un canal de legatura directa, virtuala si fizica, intre artistul de la mixer si fanul de pe ringul de dans. Iar comunicarea va curge liber din ambele sensuri!

Citește și:

    Cu un lineup mereu de mare angajament - lat cat toata noaptea, pana-n zori! - BPM TV Party Sessions promoveaza distractia fara limite artificiale, sociale sau scolare, noptile cand timpul se dilata si beats-urile grave fac din dans epidemie! Vino sambata sa albim noaptea impreuna, cu cernelurile muzicale mixate de DJ Vasile, Rolf si Alcalina in Sfantul Tus!

    Vizionare placuta


    Kudika
    1 Octombrie 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.