Setari Cookie-uri

Invata-ne cum sa ne relaxam si noi te premiem!

Starea de liniste si relaxare este unul dintre secretele fericirii, mai ales in lumea agitata in care traim. Stresul de a jongla cu numeroase responsabilitati si sarcini te poate acapara si este nevoie sa gasesti un moment de respiro. Intre programul incarcat din timpul zilei si orele de somn, ar fi de preferat sa intercalezi cateva clipe pentru tine. Pare usor de zis si greu de facut. Femeile au vieti din ce in ce mai incarcate, incepand chiar de la 20 de ani, cand incearca sa isi imparta timpul intre studii, cariera, familie, prieteni, iubit. Este bine ca, din cand in cand, sa iti amintesti de tine, de nevoile tale si sa ai grija de tine, sa iti creezi timpul tau, o reminiscenta a anilor cand toata ziua iti apartinea si nu depindeai de o lista de lucruri pe care trebuie sa le faci.

Oricum ai alege sa petreci timpul acordat tie, nu uita ca acesta este binemeritat si foarte important, asa ca bucura-te de clipele libere din timpul serii!

Timpul tau este cel mai important moment al zilei, in care poti fi tu insati si in care te poti rasfata. Tu ce preferi sa faci in rarele perioade care iti apartin in totalitate tie?

Kudika.ro si Always iti ofera premii interesante... daca intri pe topicul de forum atasat concursului, adica AICI, si ne spui care e secretul tau pentru un somn relaxat. Care sunt sfaturile, ponturile, intr-un cuvant cheia catre un beauty sleep perfect, din care te trezesti cu chef de viata maxim?

Ai timp sa raspunzi pana pe 25 noiembrie, cand vom alege cele mai bune 12 "rezolvari" ale dilemei oricarei femei moderne: cum sa te tii cu dintii de timpul pentru tine, timpul liber si odihna binemeritata!






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.