O relatie fara drame. 9 situatii pentru care esti prea mare!

O relatie fara drame. 9 situatii pentru care esti prea mare!
Kudika
25 Ianuarie 2017

Daca te-ai saturat de lacrimi si certuri, invata sa ai o relatie fara drame! Cum? Tratand fiecare situatie cu maturitate, nu ca o pustoaica!

La un moment dat, trebuie sa inveti sa ai o relatie fara drame. Cand esti adolescent, faci caz din orice, dar, odata cu maturitatea, trebuie sa inveti sa iti gestionezi emotiile. Fii sincera si pune cartile pe masa. Daca el e infantilul, paraseste-l!

Oricat de frumoasa ar fi, nicio relatie de cuplu nu e complet lipsita de drame. Dar, daca ai ajuns la varsta maturitatii si vrei sa ai o relatie care sa se dezvolte sanatos, ar trebui sa constientizezi ca unele drame nu mai au ce sa caute in viata ta.

Nu esti niciodata prea matura pentru fiori dati de un sarut sau pentru a avea parte de sex senzational cu partenerul tau, dar pentru unele lucruri esti prea mare deja! Cum ar fi… unele drame din cuplu. Poti sa ai o relatie fara drame infantile, daca realizezi ca pentru unele dintre ele a trecut timpul si ca trebuie sa inveti sa le gestionezi. Bustle.com are niste sfaturi in acest sens:

Ce sa eviti ca sa ai o relatie fara drame si matura

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Luna Vandoorne, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: