Setari Cookie-uri

Participa la Conventia Internationala de Fitness editia a 7-a by Fitness Scandinavia

Toti pasionatii de fitness sunt invitati sa se antreneze impreuna in cadrul unui dintre cele mai mari si apreciate evenimente de fitness din Europa.

Beko Kaygee - Anglia

Ca si presenter international si master trainer, Beko Kaygee a promovat sportul, sanatatea si starea generala buna de mai bine de 20 de ani. Programele sale acopera o gama variata de activitati, precum dansul, artele martiale si metodele holistice, in acelasi timp implementand ideea ca sportul trebuie sa fie distractiv si accesibil pentru oricine.

Printre nenumaratele programe create de Beko, amintim de Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove, Dynamic Chi Yoga, Tribal Jam, ‘Bend it With Beko’ si ‘Blade’ (antrenamentul inspirat de filmul “Blade”), toate acestea dezvoltandu-se o data cu a sa cariera ca si director al programului F3 Fitness, fondator al Academiei F3 Tai Chi & Chi Kung si in prezent punand bazele scolii de yoga F3.

Beko a lucrat pentru multi dintre providerii de educatie in fitness din UK ca si trainer, fiind de asemenea si prezentatorul oficial al programelor ChiBall Method™, Fite2Fite™ si Budokon™.

Aparand si scriind intr-o multitudine de reviste de specialitate, Beko s-a remarcat si in DVD-urile fitness si tutorialele online ale unor renumite programe ca Fitpro™, Jumpy Bumpy™, The Fitness Industry Group si Gymcube™.

In prezent, presenter sponsorizat Reebok, Beko lucraza ca si asistent director pentru Budokon™ Yogic Arts, Martial Arts si Living Arts Programmes din UK.

Citește și:

Sa ne alaturam trainerului international la clasele de Holistic chi kung, Classical yoga, Budokon® yoga primary series sau African Caribbean dance

Inregistrare

Cursurile sunt dedicate atat amatorilor, cat si profesionistilor din domeniu, instructorii care pot deprinde ultimele tehnici in materie de fitness de la antrenori internationali de renume.

Programul complet al Conventiei se gaseste pe pagina oficiala a Fitness Scandinavia School (www.fitness-scandinavia.ro). Programarile se pot face foarte simplu, accesand sectiunea inregistrare, unde puteti bifa cursurile la care doriti sa participati.

Noutatile pot fi urmarite si pe pagina de Facebook a evenimentului - Conventia Internationala Scandinavia Fitness.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.