Setari Cookie-uri

Primii 3 pasi catre libertatea financiara

Libertatea financiara este un concept pe care fiecare dintre noi il interpretam in mod diferit. Majoritatea dintre noi insa se gandesc la bani si cred ca acestia sunt raspunsul.

Cel de-al treilea pas este sa iti stabilesti obiective financiare si sa iti stabilesti un buget. Tine cont de cheltuielile curente - intretinere, transport utilitati si altele. Este important sa stii unde te situezi acum si sa planifici. Un buget personal te ajuta sa tii evidenta cheltuielilor si a incasarilor, sa stii unde ai putea sa mai tai din cheltuieli. Elimina datoriile cat de repede poti si decide cat poti economisi lunar.

Nu te teme sa fii o rebela in zona finantelor (si nu doar acolo). In modul conservator de a actiona si a privi lucrurile, independenta financiara este ceva extraordinar de greu (daca nu imposibil) de atins. Nu te lasa influentata de aceasta, de critici sau de intrebari incomode. Cei care au succes sunt liberi de normele traditionale ale managementului banilor personali. "Sunt niste rebeli si tu trebuie sa fii una dintre ei," te sfatuieste Adam Hagerman.

Citește și:

Foto prima pagina: RomarioIen, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.