Setari Cookie-uri

Yin sau Yang? Descopera hrana care iti aduce echilibrul

Fiecare aliment are o anumita energie yin (negativ, rece) sau yang (pozitiv, fierbinte).

yin si yang Momentul mesei, foarte important

E esential pentru silueta sa-ti organizezi cu grija mesele zilei. Degeaba esti la cura si nu mananci nimic toata ziua, iar seara faci excese. Mancatul haotic sau pana cand simti ca esti plina este interzis. Nu trebuie sa mananci nimic imediat inainte de culcare, ar trebui sa treaca macar o ora de la ultima gustare pana pui capul pe perna. Mesele trebuie sa fie echilibrate si impartite egal de-a lungul zilei.

Alte metode sa te incarci cu energie pozitiva

Influentezi pozitiv echilibrul energetic al propriului organism, indiferent de tipologia din care faci parte, punand mai mult pret pe confortul tau fizic si psihic. Poti face asta odihnindu-te suficient (intre sapte si zece ore de somn pe noapte, atat cat iti este necesar ca sa te trezesti dimineata odihnita, fara efort), hidratandu-te (dar evita bauturile foarte reci si pe cele fierbinti), facand miscare si meditand, respirand corect, profund, relaxat, ceea ce contribuie la o imunitate puternica.

Citește și:

Foto prima pagina: Fabio Alcini, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.