Setari Cookie-uri

Maratonul cu povesti: 8 cele mai tari seriale pe care le poti urmari intr-o zi

Cele mai bune mini seriale care creeaza dependenta!

Stranger Things

Daca va era dor de atmosfera din filmele de mister si suspans din anii ’80 -’90, Stranger Things prezinta o poveste captivanta a carei actiune are loc in anul 1983. Mini-seria de 8 episoade, care mie mi-a placut foarte tare, a fost gandita ca un omagiu adus filmelor mistery de genul E.T. sau ecranizari ale romanelor lui Stephen King. O teorie a conspiratiei destul de populara, un copil disparut, experimente guvernamentale top-secrete si forte supranaturale terifiante.

The Night Of

O mini serie spectaculoasa de 8 episoade, care are la baza serialul BBC “Criminal Justice”. ‘In acea noapte’ este un serial politist, plin de mistere, care analizeaza complexitatea unui caz de crima din New York, urmarind investigatia politiei, demersurile legale, sistemul de justitie care nu este intotdeauna cel mai corect si purgatorial numit Rikers Island, unde acuzatul isi asteapta sentinta. Naz Khan, un student mai tocilar pleaca de la o petrecere cu taxiul tatalui sau, iar de aici incep evenimentele de cosmar care il aduc pe acesta in situatia de a fi acuzat de o crima pe care sustine ca nu a comis-o. Cazul devine si mai controversat, intrucat Naz este fiul unor imigranti pakistanezi.

Citește și:

11.22.63

Ce ai face daca ai avea posibilitatea sa te intorci in timp si sa schimbi istoria? Titlul mini seriei reprezinta data asasinarii presedintelui John F. Kennedy, iar povestea il are in centrul actiunii pe Jake Epping (James Franco), un profesor de liceu, caruia ii este dezvaluit de catre amicul sau un portal care il poarta in anul 1960. Amicul lui Jake este convins ca politica lui Kennedy ar fi putut impiedica multe nenorociri din istoria SUA si este hotarat sa impiedice asasinarea presedintelui, insa cancerul il forteaza sa-i predea stafeta lui Jake.

The Young Pope

Prima oara cand am aflat despre acest serial am fost putin reticenta, atat in privinta subiectului, cat si din pricina actorului care interpreteaza rolul personajului principal, mai exact Jude Law. Cu toate acestea, trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa intr-un mod extraordinar de placut. ‘Tanarul papa’ spune povestea lui Lenny Belardo, cunoscut ca Papa Pius al XIII-lea, primul papa American din istorie si cel care se dovedeste a fi cel mai misterios si mai contradictoriu dintre toti. O poveste fascinanta care merita vazuta.

Citește și:

Foto prima pagina: Milles Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.