Setari Cookie-uri

10 Pasi pentru a-ti pastra echilibrul in orice situatie

Cum sa nu te lasi afectata de ceea ce vezi la televizor si de oamenii din jur?

echilibru Foto: eldar nurkovic, Shutterstock

Uneori, lucrurile o iau razna si toate in acelasi timp chiar si atunci cand Mercur nu este retrograd. Ai vrea sa iti pastrezi mintea limpede si calmul insa pare incredibil de greu. Cum sa nu te lasi afectata de ceea ce vezi la televizor si de oamenii din jur?

Pana la urma, nu traiesti intr-un clopot de sticla. Secretul este sa nu recurgi la trucuri de moment ci la o practica durabila, in zece pasi, care te va ajuta sa iti mentii echilibrul in orice situatie.

Onoreaza-ti frica. Combate-ti frica in moduri sanatoase - roaga-te, imbratiseaza-i pe cei dragi si fii recunoscatoare pentru ceea ce ai. Roaga Universul sa te ajute sa transmuti frica in iubire si sa traiesti o viata implinita.

Traieste o viata plina. Implica-te in viata comunitatii, incearca sa faci lumea un loc mai bun. Calatoreste si cunoaste-te pe tine insati.

Citește și:

Traieste in prezent. Tot ceea ce ai, de fapt, este momentul prezent. Incearca sa il faci cat mai placut.

Tine un calendar al fericirii. Fa zilnic ceva care te face fericita. Razi, spune glume, vorbeste cu prietenii tai.

Vacanta de la stiri. Ia o vacanta de la computer, televiziune si social media. Iesi in natura, mediteaza, fa o plimbare.

Roaga-te. Transforma fiecare moment intr-o sarbatoare a vietii si fi recunoscatoare pentru faptul ca traiesti.

Gandeste ganduri pozitive. Atunci cand te simti confuza, trista, nervoasa, aminteste-ti ca ordinea se naste din confuzie. Traim intr-o lume a contrastelor si a polaritatii insa avem puterea de a ne crea propria realitate.

Evita sa faci comparatii intre tine si ceilalti, in special legate de ceea ce ei au si tu nu ai.

Monitorizeaza-ti asteptarile de la viata si oameni. De multe ori, asteptarile ne rapesc bucuria si linistea mintii. Este mai bine fara ele chiar si pentru faptul ca, atunci cand renuntam la asteptari, ele ne sunt implinite in mod miraculos.

Citește și:

Petrece-ti timpul cu oameni pozitivi. Fii selectiva in privinta oamenilor cu care iti petrec timpul. Oamenii pozitivi si iubitori sunt cea mai buna companie.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.