Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru a–ti proteja pielea fetei impotriva transpiratiei

Trucuri care te vor ajuta sa contracarezi efectele neplacute ale aparitiei transpiratiei.

Fie ca practici yoga, aerobic sau antrenamente de forta, transpiratia este la ordinea zilei si iti poate afecta pielea fetei. Iata cinci trucuri care te vor ajuta sa contracarezi efectele neplacute ale aparitiei transpiratiei pentru a putea profita din plin de efectele benefice ale eforturilor tale la sala.

5 trucuri care te ajuta impotriva transpiratiei

impotriva transpiratiei Foto: Avesun, Shutterstock

1. Foloseste produse naturale de ingrijire a pielii

Un demachiant natural este cheia pentru a neutraliza ph-ul si a-ti curata pielea. Cele mai multe produse faciale pline de chimicale necunoscute, astfel incat folosirea unei game naturale de ingrijire a pielii poate face diferenta. Nu uita sa iti cureti fata dimineata si seara pentru a evita incarcarea ei si aparitia punctelor negre.

2. Foloseste gheata si ulei de arbore de ceai

Dupa ce iti cureti fata, treci peste ea un cub de gheata timp de unul - doua minute. La fel ca si in cazul unei glezne umflate, aplicarea ghetii pe fata reduce inflamatia care apare in timpul antrenamentului.

Citește și:

Asigura-te ca apa folosita este curata si nu contine substante chimice care ar putea ataca pielea. Foloseste apa filtrata si adauga o picatura de ulei peste aceasta, inainte sa bagi tava pentru cuburi de gheata in congelator. Uleiul va ajuta la desfundarea porilor.

3. Foloseste apa rece cu incredere

Uneori nu ai acces la o tava de cuburi de gheata - stiu ca nu! Asa ca spala-ti fata cu apa rece. Asigura-te ca folosesti apa curata si filtrata pentru a evita substantele ascunse care se gasesc in apa de la robinet.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.