Setari Cookie-uri

Cutii LEGO de pranz si pentru depozitare: construieste-ti lumea ta!

Cutiile LEGO nu sunt doar pentru cei mici sau doar pentru fanii LEGO. Cutiile LEGO sunt si pentru adulti, pentru cei care nu neaparat ca refuza sa creasca, ci vor sa isi pastreze din inocenta care face un om sa se bucure altfel de viata.

Cutiile LEGO sunt cele mai interactive cutii pentru pranz si pentru depozitare. Sunt cutii ce pot fi unite intre ele, in constructii specifice LEGO, economisind astfel spatiu.

Aduc culoare in camera copiilor, in bucatarii si pastreaza in siguranta mancarea pe care o aducem cu noi de acasa pentru a fi consumata la pranz. Alege o cutie in culoarea preferata si las-o sa iti influenteze starea de spirit din ziua respectiva (psihologia culorilor).

Cutii LEGO pentru pranz

Nu stiu tu, dar pentru mine conteaza foarte mult cum si in ce imi este servita mancarea. Pentru ca da, aspectul "fizic" conteaza. Stiu ca ce aduc cu mine de acasa este delicios, dar daca ambalajul nu imi incanta privirile, este degeaba. Atunci ma vad nevoita sa scot mancarea din caserola, sa o asez frumos intr-o farfurie si abia dupa sa ma bucur de ea. E ceva normal sa asezi mancarea in farfurie, nu? Da, dar mie imi place sa mananc uneori direct din cutia in care am pranzul, asa ca sunt mereu in cautarea unei cutii noi.

Citește și:

Plus ca, o cutie pentru pranz rezistenta este un prieten de nadejde la picnic sau chiar si atunci cand ai de facut un drum de multe ore, dintr-un oras in altul, si stii ca foamea nu o sa intarzie sa apara la un moment dat.

Cutii LEGO pentru pranz

Cutie LEGO pentru pranz Cutie LEGO cu sertar

Cutii LEGO pentru depozitare

La cat de tare imi plac cutiile pentru depozitare si de decor, cu parere de rau recunosc ca imi lipseste din colectie cutia LEGO. Nu e timpul pierdut, ma mint eu adesea, si o fac si in acest moment. Ma despart doar cateva click-uri de cutia LEGO verde care mi-a atras atentia.

Cutiile LEGO pentru depozitare sunt bune pentru orice secret vrei sa ascunzi. Vin in culori si dimensiuni diferite, asa ca poti pune in ele de la bijuterii si scrisori de dragoste, la lenjerie intima si produse cosmetice. Ia mai multe cutii, uneste-le intre ele si creeaza un ansamblu de depozitare mai mare doar din cutii colorate LEGO.

Citește și:

Cutii LEGO pentru depozitare

Cutie depozitare albastra Cutie depozitare neagra Cutie depozitare LEGO Friends

La inceput de nou an scolar, alege din "Cele mai simpatice accesorii pentru scoala de la LEGO", pentru copiii din viata ta sau, de ce nu, chiar pentru tine.

Sursa Foto Front Page: By Glo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.