Setari Cookie-uri

Advertorial Jamieson Essentials, alegerea potrivita pentru un organism sanatos

Nu numai stilul nostru de viata modern, agitat face dificila mentinerea rutinei noastre de sanatate, cat si gasirea solutiilor corecte care adreseaza aceste nevoi.

Cu totii incercam sa facem alegeri sanatoase pentru o stare de generala de bine.

Realitatea este ca nu numai stilul nostru de viata modern, agitat face dificila mentinerea rutinei noastre de sanatate, cat si gasirea solutiilor corecte care adreseaza aceste nevoi.

De aceea, o echipa experimentata de oameni de stiinta si experti in nutritie a identificat suplimentele de top pentru a avea un organism sanatos. Ei au facut cercetari pentru a intelege modul in care consumatorul manânca si se comporta, scopul fiind simplificarea culoarului de suplimente, prin reducerea acestuia la patru produse ce pot servi ca baza pentru o viata mai sanatoasa.

Despre Jamieson Essentials ™

Jamieson Essentials ™ este o gama de patru produse care va pot ajuta sa obtineti substantele nutritive cheie necesare pentru sanatatea voastra.

Jamieson Multi 100% Complete Forte

Desi nutritia joaca un rol fundamental intr-un stil de viata sanatos, o mare parte dintre consumatori nu primesc toate substantele nutritive esentiale de care au nevoie doar din dieta lor. Jamieson Multi 100% Complete Forte reprezinta o modalitate usoara de a acoperi necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Jamieson Omega-3 Complete 600 mg

Unii consumatori primesc o cantitate insuficienta de Omega-3, ceea ce duce la posibilitatea aparitiei bolilor cardiovasculare. Jamieson Omega-3 Complete 600 mg ofera o cantitate suficienta de acizi grasi Omega-3 si sustine sanatatea cardiovasculara, fara a avea gust de peste.

Jamieson Probiotic 10 Miliarde

Probioticele joaca un rol important in sanatatea generala digestiva si imuna, deoarece ele ajuta la eliminarea senzatiei de balonare si contribuie la o digestie corecta si regulata. Jamieson Probiotic 10 Miliarde reprezinta cea mai sigura modalitate de a obtine un echilibru digestiv optim.

Jamieson Vitamina D 1000UI

Un nutrient liposolubil, vitamina D joaca un rol-cheie in mentinerea unei sanatati optime si ajuta la sustinerea unui sistem imunitar sanatos. De asemenea, ajuta organismul sa absoarba calciul pentru a avea oase si dinti puternici.

foto interior si prima pagina: Butsaya, Shutterstock


Kudika
27 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.