Setari Cookie-uri

Descoperă mesajele pe care corpul vrea să ți le transmită atunci când simți o durere

Înainte să mergi la medic pentru a afla cauza durerilor pe care le-ai suferit în ultima vreme, fă o analiză în detaliu a evenimentelor care ți s-au întâmplat și a legăturii dintre tine și persoanele cu care ai intrat în contact.

Durere de spate – simți lipsa unui sprijin în viață. Ești genul de peroană care preia asupra sa reponsabilitățile și greutățile tuturor celo din jur, care se simte răspunzătoare de fericirea și necazurile celorlalți. Însă această responsabilitate pare atât de mare, încât ai nevoie de un sprijin. “Nu te mai crede răspunzător de soarta celorlalți. Dacă vrei să ajuți pe cineva, fă-o, dar din inimă, nu pentru că te simți obligată.”. Dacă te doare în partea de sus a spatelui, înseamnă că este implicată partea ta afectivă, în timp ce partea de jos a spatelui este legată de sprijinul material, bănesc.

Probleme cu brațele sau mâinile – nu ești conștient de propria ta valoare, te simți inferior față de ceilalți. În cele mai multe cazuri îți imaginezi că nu ești apreciat așa cum ar trebui. În acest caz, corpul vrea să îți transmită că ești utile acolo unde te afli și că cei din jur au nevoie de tine așa cum ești. Sau poate că modul în care te folosești de mâini și de brațe nu te mai satisface, îți dorești să faci altceva. Locul de muncă actual este ceea ce îți dorești cu adevărat să faci?

Citește și:

Probleme cu picioarele – teama de a merge înainte, teama de viitor. Subconștientul încearcă să îți transmită că nu ai de ce să îți faci griji, că ești capabilă să îți îndeplinești visurile. Dacă intenția ta este să îți schimbi job-ul, dar te ține pe loc situația financiară, durerea de picior îți spune că este momentul potrivit pentru a-ți pune în practică hotărârea.

Constipație – te agăți prea mult de vechile idei și păreri. Mesajul: “Lasă trecutul și mergi mai departe.”

Diaree – lași să treacă prea repede ideile pe lângă tine, refuzi să accepți ideile noi. Ți-e teamă de ce ar putea să se întâmple, vrei ca totul să se petreacă mai repede, ca totul să fie deja făcut. Această problemă mai poate indica de multe ori respingerea – te respingi pe tine însuți sau ți-e teama că vei fi respins. Corpul îți transmite că este o teamă fără motiv.

Citește și:

Ce ascund durerile fizice

Sursa Foto: Shutterstock/Irina Bg

Probleme legate de rinichi – dezamagire, frustrare. Problemele legate de rinichi afectează persoanele certărețe, pe cele dezamăgite sau frustrate, care își plâng mereu de milă.

Un accident – sentiment de vinovăție. Te lovești la mână “întâmplător”? Este un gest de autopedeapsă. Te-ai tăiat ușor în timp ce curățai cartofii, pentru că te gândeai la altceva și atunci ți-ai adus aminte, zicând: “Iar am uitat de chestia aia, ce prost pot să fiu”? Ești atât de supărată, încât reușești să te tai la deget. Imediat ce te simți vinovat de ceva, corpul îți trimite un semnal printr-un astfel de incident. Accidentul este un avertisment pentru a deveni conștient de faptul că e inutil să te simți vinovat.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Irina Bg

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.