Setari Cookie-uri

Vrei să îți schimbi culoarea ochilor? Află cum poți face asta!

Dacă nu te mai mulțumește culoarea naturală a ochilor tăi, nu-ți face griji, pentru că există o soluție foarte comodă și deloc costisitoare pentru a obține nuanța dorită a irisului.

lentile de contact
Este vorba despre lentilele de contact colorate, care îți pot da în câteva secunde o altă înfățișare, fără niciun sacrificiu sau vreo operație. Poți avea ochii verzi, albaștri, căprui, negri sau orice altă nuanță îți poți imagina. Unde mai pui că metoda este oricând reversibilă, cu alte cuvinte, dacă te plictisești de noua culoare, poți reveni la cea naturală în orice moment. Există, bineînțeles, anumite criterii pentru a alege perechea de lentile de contact potrivită pentru tine, iar pentru asta am pregătit pentru tine o serie de sfaturi, care să te aducă mai aproape de dorința ta de a-ți schimba culoarea irisului. Iată care sunt acestea!

Tipuri de lentile colorate

E bine să știi că există mai multe tipuri de lentile de contact colorate, care pot fi împărțite în trei categorii.

Citește și:
  1. Cu sau fără dioptrii. Dacă ai un defect de vedere, dar vrei să îți schimbi și înfățișarea, ai la îndemână varianta de lentile colorate cu dioptrii. Așadar, miopia, hipermetropia, prezbiopia sau astigmatismul pot fi foarte ușor corectate în tandem cu modificarea nuanței irisului. Dacă vederea ta este impecabilă, poți opta doar pentru o culoare nouă a ochilor, cu lentilele colorate simple, care au pur rol estetic. În ambele cazuri, trebuie să ajungi la un medic oftalmolog care să te sfătuiască, în urma unui control, care variantă ar fi mai bună pentru ca sănătatea ochilor tăi să rămână în siguranță pe toată durata purtării lentilelor. Tot el îți va stabili raza de curbură și diametrul globului ocular, pentru a putea alege cea mai bună pereche pentru tine.
  2. Lentile opace sau nuanțatoare. Acestea vor fi alese în funcție de efectul dorit asupra culorii irisului. Să presupunem că ai ochii închiși la culoare, dar îți dorești o nuanță mai caldă. Lentilele de contact albastre vor trebui să fie opace, pentru a obține culoarea dorită. Dacă, însă, nu vrei decât să intensifici nuanța naturală, poți opta pentru varianta lentilelor nuanțatoare, care îți vor face ochii mai pătrunzători și foarte atractivi. Acestea se mai numesc și „enhancement contact lenses” și au fost special create pentru ochii deschiși la culoare, cum este cazul celor cu irisul verde sau albastru.
  3. Lentile cu efect dramatic. Acest tip de lentile poate fi purtat în cazul în care cauți să modifici total aspectul ochilor tăi și, de exemplu, vrei să te apropii cât mai mult de înfățișarea unei pisici sau a unui vampir. Acestea au devenit foarte populare în ultimii ani și în România, mulțumită adoptării unei sărbători foarte iubită în America, și anume Halloween-ul. Le mai poți purta și în cazul în care ai o activitate artistică intensă sau dacă vrei pur și simplu să ieși din banal. Fii sigură că vei întoarce priviri, pentru că efectul lor este unul cu adevărat… uimitor!

După ce ai stat de vorbă cu un medic oftalmolog care ți-a dat câteva sfaturi avizate, te-ai hotărât asupra unei nuanțe anume și te-ai interesant care sunt măsurile de igienă pe care ar trebui să le respecți cu strictețe, în cazul purtării lentilelor de contact, poți trece la următorul nivel - o schimbare totală de look, care nu va trece neobservată! Îndrăznește să ieși din anonimat, cu o pereche de lentile colorată!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.