Setari Cookie-uri

4 “prieteni” de încredere pe care să îi ai alături în luptă cu kilogramele

Lupta cu kilogramele în plus este mai ușor de câștigat dacă ai alături de tine prieteni pe care să te poți baza. Desigur, nu ne referim aici la persoane, ci la alimente sau instrumente care te vor ajuta să îți duci mai repede la îndeplinire scopul pe care ți l-ai setat.

Cum poți pierde kilogramele nedorite rapid și fără bătăi de cap? Îți enumărăm prietenii pe care să te bazezi!

1. Suplimente: Spirulina

Spirulina este o algă miraculoasă, care poate fi administrată sub formă de pulbere sau de pilule și care face minuni pentru corpul tău și pentru sănătate, mai ales atunci când ții cure de slăbire. Pe lângă faptul că grăbește procesul, aceasta îți furnizează o bună parte din substanțele nutritive benefice de care ai nevoie pentru că organismul tău să se mențină sănătos în cazul în care vei face schimbări drastice de alimentație. Spirulina are un conținut bogat în proteine, de aceea inhibă senzația de foame și controlează nivelul de colesterol. Mai mult decât atât, spirulina îmbunățește anduranța musculară, beneficiu care te va ajuta să dai tot ce poți în sala de fitness! Îți recomandăm spirulina de la Obio, care îți oferă avantaje garantate.

Citește și:

Suplimente pentru slabit

Sursa Foto: Unsplash

2. Fructe: Citricele

Portocalele, lămâile, grapefruitul și alte fructe cictrice prezintă proprietăți de detoxifiere, caracteristică ce le face ideale pentru a le include în dieta ta dacă vrei să scapi de kilogramele pe care nu ți le dorești și să-ți purifici, totodată, organismul. Citricele conțin multe enzime, care sunt foarte eficiente pentru arderea accelerată a grăsimilor. De asemenea, aceste fructe conțin nutrienți și fibre, doi adjuvanți excepționali pentru curele de slăbire.

Fructe care te ajuta sa slabesti

Sursa Foto: Unsplash

3. Legume: Salata

Îți este foame dar vrei să slăbești? Mănâncă o salată! De ce? Pentru că aceasta este un aliment sănătos, cu puține calorii, dar foarte sățioasă, așa că senzația de foame va fi ameliorată exact ca și când ai mânca orice alt preparat. Pe lângă aceste beneficii, salata este o sursă bogată de apă, oferind o bună hidratare, așa că te va ajuta dacă vrei să scapi mai repede de retențiile de apă care reprezintă principala cauză a îngrășării. Desigur, salata este recunoscută și pentru conținutul bogat în vitamine C și vitamina K.

Citește și:

Sfaturi pentru slabit

Sursa Foto: Unsplash

4. Sport: Banda de alergare

Dacă vrei să slăbești și să te tonifiezi, alimentația sănătoasă trebuie îmbinată cu sportul. De la sesiunile de jogging în aer liber, până la exercițiile din sala de fitness, toate acestea contribuie la obținerea unui corp așa cum ai visat. Atunci când vrei să slăbești, cele mai indicate sunt antrenamentele de tip circuit training sau cele de cardio, de aceea ar fi bine să te împrietenești cu banda de alergare. Nu trebuie să alergi pentru un timp îndelungat din prima încercare, poți mari distanța (precum și viteza) pe măsură ce te acomodezi și îți intri în formă.

Prieteni de incredere in lupta cu kilogramele

Sursa Foto: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.