Setari Cookie-uri

Tabăra Kudika Body&Spirit - Învață să te iubești!

Kudika.ro organizează la Brașov între 11 și 13 ianuarie retreat-ul Body&Spirit , experiența multisenzorială în care vei învăța să te conectezi la tine însăți și să devii cea mai bună versiune a ta!

Începutul unui an nou este, pentru mulți dintre noi, cea mai bună ocazie să ne facem planul de bătaie. Facem liste pe care le vom bifa de-a lungul anului, ne facem promisiuni pe care le-am mai făcut și cu alte ocazii apoi ne aruncăm iar cu capul înainte în iureșul cotidian. Uităm, între toate acestea, să ne facem cea mai mare și cea mai importantă promisiune față de propria persoană: promit să mă iubesc mai mult!

Kudika Body&Spirit Camp s-a născut ca o călătorie către cele mai bune versiuni ale noastre, versiuni care vor învăța să îți iubească spiritul și corpul. Ghizi în această căutare vor fi Oana Trifu Bulzan, nutriționistul cu care vă întâlniți în fiecare săptămână pe pagina Kudika de Facebook și Andreea (A.G) Billig, speaker motivațional, antreprenoare și autoare de best-sellers internaționale.

Citește și:

Te poți înscrie AICI la Kudika Body&Spirit Camp.

Ce vei învăța la Kudika Body&Spirit Camp?

Kudika Body&Spirit Camp înseamnă 3 zile în care tu vei fi cea mai importantă persoană din viața ta! În tabăra de lifestyle sănătos vei învăța să îți descoperi nevoile spirituale și corporale și, mai ales, cum să răspunzi acestora într-o manieră personalizată și echilibrată, alături de un nutriționist și un speaker motivațional.

La finalul celor 3 zile de workshopuri, vei cunoaște bazele alimentației sănătoase potrivite stilului tău de viață și vei descoperi în tine toate resursele emoționale de care ai nevoie pentru împlinirea personală.

Axate pe atingerea stării de bine la nivel emoțional și fizic, atelierele de lifestyle pot fi primii pași către o viață împlinită. De la Oana Trifu Bulzan vei afla cum să obții un corp armonios, respectându-i nevoile printr-o alimentație completă, sănătoasă și echilibrată.

Citește și:

Andreea (A.G) Billig te va îndruma pe drumul de conștientizare spirituală, de asumare și de reconectare cu propria putere emoțională.

Primii 5 pasi din noua ta viata este workshopul în care vei afla de ce nu vei mai tine nicio zi din viata ta un regim de slabire, care este secretul din spatele tuturor dietelor și cei 5 pasi pe care trebuie sa ii faci ca sa migrezi catre un stil de viata sanatos. De asemenea, vei afla modalitatea simplă prin care te vei îndrăgosti de alimentația sănătoasă.

În cadrul atelierului Corpul tău, templul tău Andreea Billig îți va povesti despre trucuri si tehnici pentru a-ti păstra frumusețea și tinerețea. De asemenea, vei descoperi cum și despre ce îți vorbește corpul tău și care este ”fața” nevăzută a acestuia.

Unul dintre cele mai importante workshopuri din cadrul taberei este Fii propriul tău nutriționist! Aici Oana îți va dezvălui aptitudinile și informațiile necesare pentru a face alegeri alimentare optime și pentru a-ți personaliza dieta în funcție de variabilele individuale, de program, de neprevăzut.

Citește și:

Viața ta, creația ta este atelierul condus de Andreea care te va ajuta să conștientizezi și să îți asumi puterea de co-creatoare a propriei tale vieți.

După trei zile de teorie, workshopul final de nutriție va avea o parte cât se poate de practică. În cadrul ședinței de Tehnici pentru preparea, gătirea și combinarea alimentelor, alături de Oana vom pregăti un prânz delicios, corect și prietenos din punct de vedere nutritiv.

Drumul nostru împreună a început cu iubire și astfel, la ultimul workshop, Ești iubire. Iubește-te! condus de Andreea Billig vei învăța că doar iubindu-te pe tine vei reuși să îți respecți deciziile pe care le iei legate de un stil de viață sănătos.

Unde are loc tabăra Kudika?

În timpul zilei, ne vom răsfăța simțurile cu experiențele oferite de Atasagon Detox & Wellbeing, centru situat la poalele muntelui Tâmpa cu un peisaj absolut superb, care permite conectarea cu natura.

Citește și:

În timpul nopții ne vom retrage la Ramada Brasov, primul și singurul hotel ce aparține unui lanț internațional care excelează prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

Cât costă tabăra Kudika?

Prețul unui bilet la Body&Spirit Camp este de 390 de euro + TVA. Acesta include participarea la toate cele 6 workshopuri de lifestyle desfășurate la Atasagon, mesele și băuturile sănătoase din cadrul centrului oferite pe parcursul celor 3 zile, cazarea pentru două nopți la hotel Ramada in cameră cu doua paturi precum și accesul la serviciile spa din cadrul hotelului.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.