Setari Cookie-uri

La Kudika Body&Spirit Camp vei învăța 4 lecții pentru corp și suflet care îți pot schimba viața!

Vino în tabăra Kudika Body&Spirit ca să (re)descoperi cea mai frumoasă versiune a ta!

Din punct de vedere numerologic, 2019 poartă vibrația 3. Astrologic, Jupiter a intrat în Săgetător. Acest lucru, în limbajul lui Vladimir, înseamnă că astrele și energia Universului îndeamnă la redescoperire, la experiențe noi care ne ajută să ne dezvoltăm, la explorarea potențialului personal și la poftă de viață. Ne-am aliniat, așadar, după semnele Universului iar la începutul lui 2019, între 11 și 13 ianuarie, am pus la cale Tabăra Kudika Body&Spirit.

Evenimentul de trei zile este conceput ca un atelier de frumusețe interioară și exterioară în care vom descoperi împreună, în 6 pași mici și intenși, care este hrana esențială pentru trup și suflet. Pentru cea dintâi, ne va fi alături dr. nutriționist Oana Trifu Bulzan iar Andreea Billig, speaker motivațional, ne va (re)aminti care este hrana esențială pentru suflet: desigur, iubirea.

Citește și:

Vreau să vin la Kudika Body&Spirit Camp

Până la întâlnirea de pe 11 ianuarie, vom face astăzi un rezumat al celor 4 lecții pe care le vom dezbate pe larg la Brașov, în cadrul a 6 ateliere speciale:

1.Dietele nu funcționează!

Cele mai multe dintre noi au încercat, măcar o dată, o dietă trâmbițată pe net. Poate că a funcționat pe moment, dar pe termen lung nu există vreo dietă care să dea rezultatele așteptate. Vestea bună este că există o soluție, o modalitate blândă, sigură și eficientă care să asigure corpului toate resursele de care are nevoie și care funcționează inclusiv atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.

2. Hrănește-ți trupul și sufletul cu dragoste!

Întocmai ca spațiul în care trăiești și de care ai grijă cu dragoste, corpul tău are nevoie de grijă și de dragoste. Trupul tău este, de fapt, ”casa” pe care trebuie să o iubești cu adevărat. De aceea, în tabăra Kudika vei afla de la Andreea Billig toate felurile în care îți vorbește corpul tău și cum se hrănește el din dragostea ta.

Citește și:

3. Compune-ți singură ”dieta perfectă”!

Programul încărcat și viața plină de neprevăzut sunt două dintre motivele pentru care, de multe ori, mâncarea pe care o oferi corpului tău este total greșită. De aceea, a treia lecție valoroasă pe care o poți învăța în Kudika Body&Spirit Camp este cum să fii propriul tău nutriționist și cum să mănânci corect în ciuda zilelor haotice.

4. Viața pe care o trăiești este creația ta!

Sunt multe elemente în viața ta care nu pot fi controlate așa cum nu poți controla vremea. Nu poți ține lângă tine oameni care vor să plece și nu ai de ce să păstrezi în viața ta oameni care nu vor să îți vadă valoarea. Ceea ce poți controla este felul în care tu te raportezi la toate examenele destinului în fiecare moment al zilei. Tocmai de aceea, alături de noi îți vei (re)descoperi puterea de co-creatoare a vieții tale.

Citește și:

Kudika Body&Spirit Camp se desfășoară la Atasagon Detox&Wellbeing Center în perioada 11-13 ianuarie 2019 iar noaptea ne vom retrage la Hotel Ramada**** Brașov. Alături de workshop-urile de nutriție și dezvoltare personală, biletul include mesele raw și serviciile de răsfaț oferite de Atasagon, cazarea pentru două nopți și accesul la spa-ul Ramada.

*Achiziționează acum biletul tău la tabăra Kudika și vei beneficia de promoția specială 1+1 gratis, respectiv cumperi un bilet și vii însoțită de o persoană dragă. Te poți înscrie AICI la Body&Spirit Camp.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.