Setari Cookie-uri

Mii de femei vor zambi din nou incepand cu 29 Martie!

Participa la Bucharest Charity Fashion Show si contribuie la deschiderea a 2 cabinete stomatologice pentru femeile dezavantajate si familiile lor.

comunicat de presa

Vineri, 29 martie 2019, incepand ora 18:00 la Stejarii Country Club, are loc cea de-a doua editie a Bucharest Charity Fashion Show, cel mai glamorous eveniment caritabil din Romania, organizat de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria si IWA: International Women’s Association of Bucharest.

Sub tematica Uniting the World in the Spirit of Giving, BCFS este singurul eveniment care a reusit sa aduca laolalta comunitati din peste 15 tari pentru a sustine o cauza sociala cu un impact semnificativ in schimbarea vietii persoanelor defavorizate. Este binecunoscut faptul ca problemele stomatologice afecteaza in mod disproportionat comunitatile marginalizate social, reducand totodata si sansele acestora de reintegrare sociala.

Scopul evenimentului este strangerea fondurilor necesare pentru a deschide 2 noi cabinete stomatologice in policlinicile sociale ale Fundatiei: unul care va raspunde nevoilor copiilor si adultilor cu dizabilitati si unul dedicat cazurilor complexe de chirurgie dentara.

Citește și:

La eveniment vor participa peste 250 de personalitati din mediul de afaceri, media, persoane publice, influenceri, reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, precum si diplomati de top, precum Ambasadorul Statelor Unite ale Americii – E.S dl. Hans Klemm, Ambasadorul Republicii Federale Germania – E.S dl. Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Coreea de Sud – E.S dl. Kim Eun-Joong, Ambasadorul Indiei – E.S. dl. Thanglura Darlong, Ambasadorul Israelului – E.S. dl. David Saranga, Ambasadorul Africii de Sud – E.S. dl. I.J. Mbalula, Ambasadorul Federatiei Ruse – E.S. dl. Valeri Kuzmin si dl. Serge Rameau, Consul Onorific al Republicii Madagascar.

Ambasadorul german la Bucuresti, E.S. dl. Cord Meier-Klodt, a declarat: „Va fi o mare placere pentru mine sa particip la acest eveniment de strangere de fonduri, care nu numai ca sustine unul dintre cele mai vulnerabile grupuri sociale, ci si unifica o comunitate multiculturala pentru un scop comun, nobil. Se zice ca actele de caritate se invata acasa, de aceea incurajez pe fiecare dintre voi sa aduceti o contributie personala pentru oamenii pe care ii deserveste aceasta cauza sociala. Un singur act de bunatate va genera actiuni colective care ar putea salva vieti ", a adaugat el.

Citește și:

Impreuna cu Alin Galatescu ca Director Artistic, IWA: International Women’s Association of Bucharest si Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria aduc pe scena 6 designeri romani de renume: Eli Laslean, Simona Semen, Diana Dianu, Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu si

Svetlana Karahan, care isi vor prezenta noile colectii si care vor oferi spre licitatie creatii vestimentare originale, precum si costume traditionale ale tarilor participante, reinterpretate intr-o

viziune proprie. Show-ul va fi prezentat Teo Trandafir si se va incheia cu o parada de costume traditionale din intreaga lume, o contributie unica a IWA.

In luna celebrarii femeilor de pretutindeni, Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria si IWA isi unesc fortele in lupta pentru sanatatea altor femei prin intermediul unui eveniment plin de culoare si speranta, al carui scop suprem este strangerea a 100.000 Euro. Te poti implica si tu, achizitionand bilet de aici.

Citește și:

Pentru a deveni sponsori ai evenimentului, gasiti aici mai multe detalii despre pachetele de sponsorizare.

Despre BCFS

BCFS este un eveniment initiat in 2018 de trei tineri vizionari: Ioana Tiriac, Gloria Muresan si Parsa Kanani si a colectat fondurile necesare pentru continuarea programului Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria - Ajuta o mama sa se ridice din nou. Cu fondurile stranse, peste 1200 de femei fara venituri inscrise la Policlinica Sociala Baba Novac au continuat sa primeasca servicii medicale si tratamente in mod gratuit.

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este un ONG care ofera de peste 8 ani o gama larga de servicii medicale gratuite persoanelor fara venituri si asigurari medicale si care ingrijeste, alaturi de mai bine de 15 dascali angajati si voluntari, un numar de 160 de copii din familii defavorizate in cele doua centre educationale ale fundatiei (Clinceni si Baneasa).

Citește și:

IWA: International Women’s Association of Bucharest este o organizatie independenta, voluntara, caritabila, non-profit si apolitica. Fondata in anul 1978, IWA a devenit entitate legala in 1999, fiind compusa din membri apartinand a 58 de nationalitati diferite si promovand prietenia, explorarea culturala si activitatile caritabile.

Sponsori si parteneri ai evenimentului:

DIAMOND: Kaufland, Spitalul Monza

PLATINUM: Wipro

GOLD: Globalworth

SILVER: BRD, Groupama Asigurari, Anchor, AQUA Carpatica, Piatra Online, Catena

Parteneri media: Femeia, Agerpress

Parteneri organizare: Universum, Stejarii Country Club, Pepsico, Strunga, Balkan Wave, Qubiq

Alti parteneri: Noerr, Intermedicas, Enayati Group

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.