Setari Cookie-uri

Postul Paștelui: alimente și suplimente care te țin în formă maximă

Menține-ți corpul sănătos și în perioada Postului - iată câteva recomandări de suplimente ca să îți iei doza de energie înainte de Paște!

În perioada Postului organismul este obligat să suplimenteze aportul de vitamine și minerale de care este privat pentru că se schimă regimul alimentar. Schimbarea și diversitatea regimului influențează indirect buna funcționare a corpului care trebuie să se adapteze la modificări. Din fericire, te poți ajuta cu diverse alimente sănătoase și suplimente care să te ajute să îți regăsești energia atât timp cât te pregătești să reziști în perioada postului de sărbători. Asta pentru că tocmai atunci crește nevoia de minerale și trebuie să știi ce să oferi.

Totuși, indiferent ce supliment alimentar ai alege, ține cont că acesta nu înlocuiește o masă și că trebuie să te consulți cu medicul tău pentru a lua ce ți se potrivește.

Supliment de vitamina D - obligatoriu in Postul Paștelui?

Citește și:

Pentru că vei avea nevoie de rezerve de calciu, poți opta pentru un supliment de vitamina D care să le fixeze în organism. Noi am găsit o alternativă naturală de plafar - conține ingrediente cu valoare nutrițională. Va ajuta la funcționarea optimă a sistemului imunitar, va oferi protecție împotriva infecțiilor și reduce riscul de îmbolnăviri.

O poți comanda aici

Complex de vitamina B pentru tonus în perioada de Post

Pentru că microflora sintetizează vitamina B, vei avea nevoie de un complex de vitamina B în perioada Postului. Dar și pentru a da un boost de energie corpului. Din surse naturale, produsul de la Fares este compus din drojdie de bere, extract de germeni de grâu și extract de orz verde. Menține sănătatea sistemului nervos, conferă un tonus bun și dă vigoare corpului - este vitaminizant, tonic, stimulent, remineralizant, antitoxic și imunostimulent.

Citește și:

Îl poți găsi aici

Magneziu și B6: capsule energizante pentru postul Paștelui

Pentru că de Paște, dacă ții post, vei avea nevoie și de magneziu, cel mai la îndemână ar fi să iei niște capsule care vin la pachet cu vitamina B6. Împreună, cele două susțin funcțiile psihologice și nervoase la cote normale, suplimentele alimentare fiind de înaltă calitate. Se recomandă mai ales când modifici alimentația, iar asta poate da stări de nervozitate, iritabilitate, anxietate, oboseală, amețeli.

Le poți comanda aici

Capsule cu multivitamine și minerale: suplimente alimentare în timpul Postului

Energie, vitalitate și rezistență - nu doar în perioada Postului de Paște, dar și în orice timp din an când simți că ai nevoie să dai un restart. Cu ginseng, acest supliment alimentar are o formulă perfectă pentru a te ajuta în perioadele solicitante, când ai stări de oboseală psihică, epuizare fizică sau pentru a completa dieta zilnică.

Citește și:

Le poți comanda aici

Ca o completare, în Postul Paștelui poți alege să consumi mai multe alimente sănătoase. Nucile, semințele, quinoa, cerealele, soia îți pot deveni suport în această perioadă, astfel că pot suplini deficitele alimentare. Limitarea consumului de carne, ouă, lapte, pește nu trebuie să fie în dezavantaj, dacă înveți să îți gândești un regim și stil de viață sănătos.

Foto: By Saowanee K, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.