Setari Cookie-uri

Opt instrumente pentru a te păzi de COVID-19

În vreme de restriște, indiferent de felul de epidemie sau de pandemie care lovește civilizația umană, principalul lucru pe care îl putem face nu este să ne panicăm și să ne facem provizii de hîrtie igienică ci să ne optimizăm starea de sănătate. Aceasta presupune întărirea sistemului imunitar dar și ridicarea vibrației. Iată cum poți face acest lucru. 

1. Renunță la respirația artificială, pe pilot automat. Fă-ți timp de câteva ori pe zi să respiri profund și conștient până când acesta redevine modul tău natural de a respira.

2. Iesi pe balcon sau la fereastra zilnc si respira aerul mai curat decat de obicei. Fa cu mana vecinilor!

3.Hidratează-te suficient și consumă multe lichide. Energizează-ți apa lipind pe sticlă etichete cu cuvinte pozitive precum iubire, armonie, sănătate, pace.

4.Adoptă o dietă care susține funcționarea organismului tău și îi oferă nutrienții necesari. Nutriționiștii recomandă consumul a cât mai multor alimente ce conțin probiotice în special zeamă de varză, varză murată și borș și apoi pâine cu maia, măsline verzi, kefir, kombucha sau soia fermentată.

Citește și:

Pe lângă acestea este indicat să consumăm cât mai multe legume și fructe crude și organice dar și oleaginoase. Ardeiul iute, hreanul și ghimbirul nu sunt doar foarte gustoase dar fac minuni în privința sănătății.

5. Igiena zilnică este vitală. Spală-te pe mâini des și mult.

6. Cultivă în interiorul tău o stare de iubire și pace și evită să te lași curpinsă de panică și frică. Atunci când te speli pe mâini sau faci baie, imaginează-ți cum apa îndepărtează orice urmă de negativitate din câmpurile tale. Conectează-te cu inima ta și simte cum iubirea din aceasta se răspândește în tot corpul tău, apoi în toată casa ta, apoi în tot orașul tău, apoi în toată țara ta.

7. Continuă să faci sport și mișcare pentru a-ți menține în formă sistemul imunitar. Pe Youtube gasesti aproape orice tip de tutoriale.

Citește și:

8. Menține-ți o vibrație ridicată cu ajutorul meditației dar și a jocului, râsului și dansului. Cultivă detașarea de ceea ce se întâmplă și petrece cât mai puțin în fața televizorului. Găsește motive de recunoștință în fiecare zi și bucură-te de viața ta și de lucrurile apparent mărunte din jurul tău, inclusiv de o floare deosebit de frumoasă. Și nu uita că viața știe întotdeauna mai bine ce are de făcut.

.

Featured foto by Zigres via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.