Setari Cookie-uri

Mic ghid pentru o zi bună în vreme de Coronavirus

Săli de fitness și studiori de yoga oferă online programe de antrenament gratuite. Marile muzee ale lumii oferă acces la tururi virtuale iar alte instituții pun la dispoziiția oamenilor blocați în case înregistrări video ale sepctacolelor.

Dacă tot timpul ai așteptat un moment în care să poți trăi o zi ideală de dimineață până seara fără nici o opreliște, acum o poți face. Distanța socială nu înseamnă izolare iar Internetul ne oferă oportunitatea de a ne conecta unii cu ceilalți și de a avea exeperiențe memorabile fără a fi nevoie să plecăm de acasă.

Dincolo de frica strecurată in sufletele noastre, pandemia a adus oameni împreună. Ne-a arătat că suntem buni, uniți și gata să sărim unii în ajutorul celorlalți. Săli de fitness și studiori de yoga oferă online programe de antrenament gratuite. Marile muzee ale lumii oferă acces la tururi virtuale iar alte instituții pun la dispoziiția oamenilor blocați în case înregistrări video ale sepctacolelor. Pe parcursul unei zile, casa ta se poate transforma în studio de Yoga sau Pilates, sală de spectacole și nu în ultimul rând, un loc sigur în care te reconectezi cu tine și cu familiia ta.

Citește și:

Trei lucruri nu trebuie să lipsească dintr-o zi ideală. Grija și atenția față de corpul tău. Momentele de introspecție și conectarea cu latura ta divină. Timpul petrecut cu cei dragi și bucuria pentru sufletul tău.

Karuna Studio postează zilnic pe pagina sa de Facebook clase de yoga și Pilates. Acestea sunt ținute live și rămân disponibile pe pagina studioului sub formă de înregistrare. Accesul este gratuit iar Carmen Ardeleanu, instructor de Pilates, și Ovidiu Atanasiu, specializat în Yoga, fac o echipă minunată, pe care o vei îndrăgi.

Ana Maria Ducuță, Geo Pană, Daniela Nistor, Marius Ghidel și Daniel Constantin Găucan îți oferă zilnic hrană pentru spirit și inimă. Postările lor zilnice îți vor oferi speranță, claritate și speranță dar și exerciții, îndrumări și meditații care să te ajute să navighezi mai ușor această perioadă.

Citește și:

Dacă te plictiselști de stat în casă șiți-ai dorit întotdeauna să vizitezi cele mai frumoase muzee ale lumii, acum o poți face cu un simplu click. Și tot cu un simplu clic, sufrageria ta se poate transforma într-o sală de opera pentru că celebra opera Metropolitan din New York oferă acces gratuit la înregistrările spectacolelor sale.

Nu în ultimul rând, un site precum Zoom.us te va ajuta să dai o petrecere virtuală pentru prietenii tăi și chiar să jucați un joc împreună.

Îți doresc o zi bună!

Featured foto by KieferPix via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.