Setari Cookie-uri

Cum să îți menții sănătatea psihică pe timp de pandemie, cu Paul Olteanu și Alexandra Irod?

Paul Olteanu, Master Trainer și Executive Coach, și Alexandra Irod, psihoterapeut, sunt live cu Raluca Benavides pe Radio ZU. Miercuri, 1 aprilie, și vineri, 3 aprilie, începând cu ora: 21.00, specialiștii sunt ON AIR pentru ZUper ascultători.

comunicat de presa

Paul Olteanu și Andreea Irod explică în detaliu cum funcționează creierul, mintea și emoțiile oamenilor în vremuri de criză și pandemie. În plus, specialiștii vin cu recomandări despre ce este de făcut pentru ca impactul negativ să fie cât mai mic.

Săptămâna trecută, Paul și Alexandra au discutat despre strategia de adoptat pentru a trece peste fricii și anxietății, care sunt butoanele emoționale sensibile apăsate de pandemie și cum pot fi ele reglate. De asemenea, împreună cu Raluca Benavides au analizat care sunt implicațiile psihologice ale izolarii sociale, dar și cum poate fi crescută imunitatea prin practici probate stiințific.

Întreaga intervenție poate fi urmărită pe contul de Youtube Radio ZU.

Dacă vrei să te ințelegi mai bine pe tine și pe cei din jur și să navighezi mai ușor perioada asta, ascultă Radio ZU miercuri și vineri (1 și 3 aprilie) de la ora 21:00. Poți să iei legătura cu ei folosind numărul nostru de WhatsApp - 0747 22 1815 - sau sunând la 021 409 19 00.

Citește și:

Cine este Paul Olteanu?

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și transformare. In 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) si al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din Romania, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat in urma votului direct a 567 de directori si manageri de HR din toata tara.

În ultimii 12 ani Paul a dezvoltat si livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neurostiinta comunicarii, neurostiinta increderii, PCM, public speaking, branding personal si dinamici de grup catre publicuri din Europa, America și Asia.

Cine este Alexandra Irod?

Alexandra Irod este psihoterapeut, cu specializări în terapia Gestalt și Psihotraumatologie. În urmă cu doi ani a devenit și coach transformațional și a obținut certificarea pentru instrumentul psihometric Life Style Inventory Assessment. Alexandra organizează ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală pe teme precum “Conexiunea între stres și boli”, “Arta și știința relațiilor”, “Comunicare conștientă”, “Traumă și vindecare”, “Autenticitate versus Atașament”.

Citește și:

Radio ZU continuă să transmită live din studiourile de radio

Pentru a fi în concordanță cu politica editorială a emisiunilor difuzate, Radio ZU continuă să emită live din studiourile de radio. Morning ZU, Popescu și Flick, dar și programele prezentate de DJ-ii Adi Mihăilă „The Hitman”, Cristian Păun, Raluca Benavides, Adrian Lup, Emil Ciucur, Cosmin Cojocaru și Raluca Leahu își păstrează orele de difuzare și statutul de program de radio difuzat live.

Informarea vine în contextul în care, din cauza epidemiei de Coronavirus (COVID-19), instituțiile media au aplicat modificări asupra grilelor de emisie.

„Toți DJ-ii Radio ZU transmit din studioul de emisie. Misiunea noastră este să ținem tonusul sus, să vorbim în direct cu ascultătorii, să fim cât mai aproape de ei. Singura situație în care DJ-ii nu vor mai veni la radio va fi aceea în care vom fi obligați să ne autoizolăm din motive medicale. Pe de altă parte, dacă situația o va impune, avem pregătită toată logistica necesară pentru a transmite remote emisiunile postului. DJ-ii au instalate soft-urile de emisie la ei acasă”, declară Tony Teșiu, Directorul de Programe Radio ZU.

Citește și:

Cele mai tari momente care se întâmplă pe frecvențele Radio ZU se văd pe https://radiozu.ro/live și pe conturile de socializare Radio ZU (Facebook, Instagram și Youtube).

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.