Setari Cookie-uri

Încearcă: 5 Tratamente Naturiste pentru sănătatea FICATULUI

Ficatul prezintă peste 500 de funcții în organism, iar menținerea sănătății acestuia depinde de mulți factori din viața noastră: alimentația, sportul, somnul, microbiota intestinală, boli infecțioase, limitarea consumului de alcool și așa mai departe. Stresul este și el un factor de risc pentru afectarea ficatului, iar în zilele noastre nu este deloc greu să tulburi sănătatea acestui organ, având în vedere multitudinea de factori. De aceea, tot mai multe persoane suferă de diverse tipuri de afectări hepatice, frecvent întâlnind ficatul gras. Vă propunem suplimente și tratamente naturiste care ajută în menținerea sănătății hepatice.

„Silimarina este un complex de flavonolignani şi polifenoli, silibina fiind cea mai activă componentă. Este hepatoprotectoare şi regeneratoare hepatică, protectoare şi regeneratoare în cazul administrării de produse care se oxidează la nivel hepatic.

Silimarina contribuie la protejarea ficatului, la potenţialul de detoxifiere al ficatului, care la rândul său menţine funcţia hepatică şi în plus, favorizează digestia şi purificarea organismului.

Spirulina ajută la îmbunătăţirea tonusului şi a vitalităţii, fiind utilă în caz de oboseală şi pentru susţinerea capacităţii de autoapărare a organismului.”, conform conform Vegis.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.