Setari Cookie-uri

Advertorial Proteinele și cafeaua: boost-ul perfect de energie al persoanelor cu un stil de viață activ

Cauți o băutură simplu de preparat și revigorantă care să îți ofere acel plus de energie de care ai nevoie pentru a începe o nouă zi?

Sau poate ai nevoie de un impuls pentru a avansa cu proiectele de muncă sau personale sau vrei pur și simplu să te bucuri de momentele când iei o mică pauză într-o zi agitată. Atunci trebuie să încerci High Protein Iced Coffee, de la Herbalife Nutrition, un produs ce combină proteine de înaltă calitate și boabe de cafea 100% Robusta espresso, cu care vei obține o gustare nu doar delicioasă, dar și compatibilă cu o dietă echilibrată.

Proteinele te vor ajuta la creșterea și menținerea masei musculare și a sănătății sistemului osos, iar cafeaua îți va oferi energia și savoarea pentru o zi mai bună. O porție de High Protein Iced Coffee conține 15g de proteine și 80mg de cafeină - echivalentul unei cești de cafea. Produsul are un conținut scăzut de grăsimi, 80 de calorii pe porție, conține îndulcitor din surse naturale (Stevia), nu conține zahăr, coloranți sau conservanți și este potrivit pentru vegetarieni.

High Protein Iced Coffee poate fi savurată acasă sau pe drum, ca și gustare sau ca băutură revigorantă perfectă pentru dimineață sau după-amiază. Umple shaker-ul cu 250ml de apă rece. Adaugă 2 măsuri de High Protein Iced Coffee. Agită bine și toarnă peste gheață. Dacă nu ai un shaker, folosește blender-ul la o viteză mică pentru 5 secunde.

Băutura High Protein Iced Coffee are două arome: Mocha și Latte Macchiato și este disponibilă în România prin intermediul Membrilor independenți Herbalife Nutrition.

Și, pentru că toamna bate la ușă, te poți bucura de băutura ta revigorantă și în varianta caldă, cu smochine și nuci pecan, o rețetă care îți va convinge și prietenii să îți facă o vizită 😊.

Iată rețeta video, pregătită de Simona Stănescu, Blogger de travelling Lipalipa.ro.

Băutură caldă cu smochine, nuci pecan și Mocha

Ingrediente:

  • O nucă pecan și o smochină
  • 2 măsuri de High Protein Iced Coffee Mocha
  • 200 ml de băutură de soia
  • Praf de cafea măcinată, pentru decor

Mod de preparare:

Pune o nucă pecan și o smochină într-un blender amestecă-le până obții o pastă fină. Adăugă 2 măsuri de High Protein Iced Coffee Mocha și mixează din nou. Adăugă 200 de ml de băutură de soia încălzită timp de 1 minut și apoi amestecă bine.

Pont: La final poți decora băutura cu praf de cafea măcinată și va fi numai bună de share-uit pe social media, asta dacă te vei putea abține să o bei, înainte să îi faci o poză 😊.


Kudika
26 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.