Setari Cookie-uri

Advertorial Auchan România lansează programul de fidelitate MyCLUB Auchan

Înscrie-te până 6 aprilie și beneficiezi de 25% reducere pe loc la carnea de porc și 25% bonus pe card la achiziționarea vaselor de gătit

Auchan a lansat MyCLUB Auchan, un program de fidelitate tip club cu multiple avantaje pentru clienți, printre care reduceri pe loc la cumpărături, bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate și puncte de fidelitate care dau acces la o serie de avantaje și experiențe.

Cum devii membru MyCLUB Auchan?

Înscrierea în club se realizează prin intermediul unui card de fidelitate pe care îl poți obține atât în format digital, din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, cât și în format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienți.

Pentru a avea acces la toate avantajele oferite de MyCLUB Auchan, cardul trebuie înregistrat în contul tău de pe auchan.ro, iar ulterior scanat la fiecare vizită în magazinele fizice sau în cel online, oricând inainte de finalizarea plății. Clienților înregistrați în club, care preferă să comande online (din aplicația mobilă Auchan sau de pe auchan.ro), le sunt acordate automat toate beneficiile. Beneficiile acumulate pot fi consultate în secțiunea „MyCLUB Auchan” din contul tău de client, din aplicația mobilă Auchan sau de pe auchan.ro, precum și pe bonul fiscal emis pentru o achiziție făcută prin scanarea cardului de fidelitate.

Ce beneficii te așteaptă în MyCLUB Auchan?

Programul MyCLUB Auchan este disponibil atât în hipermarketurile și supermarketurile Auchan, în magazinele de proximitate MyAuchan (cu excepția celor din Stațiile Petrom), cât și online, pe auchan.ro sau în aplicația Auchan. Prin acesta, ai acces la o combinație unică de avantaje și experiențe:

  • reduceri pe loc la o selecție de produse aflate în oferta săptămânală
  • posibilitatea de a acumula bonusuri pe card care pot fi consumate în funcție de preferințele tale
  • puncte de fidelitate pentru fiecare tranzacție în magazine sau online.

Fiecare sesiune de cumpărături le aduce clienților 1 punct, indiferent dacă vin în magazine sau cumpără online, din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro. Mai mult decât atât, la fiecare 10 lei cheltuiți la Auchan clienții primesc câte 1 punct suplimentar, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Acumulând puncte, vei avea acces la beneficii suplimentare precum:

  • livrări gratuite
  • vouchere personalizate
  • invitații la diverse evenimente
  • implicarea în programe de responsabilitate socială
  • o serie de experiențe individuale sau pentru întreaga familie, cu care Auchan te va surprinde pe parcurs.

De asemenea, în MyCLUB Auchan poți opta pentru oferte personalizate, în funcție de obiceiurile tale de achiziție și de preferințele de consum.

Cum poți câștiga 10.000 euro devenind membru MyCLUB Auchan

Lansarea MyCLUB Auchan, îți aduce și o tombolă de zile mari! Activează-ți cardul în perioada 31 martie - 4 mai și poți câștiga marele premiu – suma de 10.000 de Euro, echivalentul în RON, direct în contul tău.

Continuă să faci cumpărături din Auchan utilizând cardul de fidelitate în această perioadă și poți câștiga unul din cele peste 100 de premii puse la bătaie:

  • 0 premii x toate cumpărăturile înapoi, prin returnarea integrală a sumei cheltuite pentru toate cumpărăturile efectuate prin cardul MyCLUB Auchan în perioada 31 martie – 4 mai, în limita a 10.000 lei/câștigător, în bonus pe card
  • Premii zilnice x 100 euro bonus pe card
  • 100 de premii x 100 lei bonus pe card pentru cumpărături online sau în magazine

Mai multe detalii despre programul MyCLUB Auchan, avantaje, tombola, regulament, termene și condiții sunt disponibile pe https://romania.auchan.ro.

Despre Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse. În 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend - Superior Excellence, confirmând calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.