Setari Cookie-uri

Tequila și beneficiile sale surprinzătoare pentru sănătate 

Dacă există o modalitate de a garanta o noapte bună, aceea este tequila. Când apare acea tavă de shoturi, sare și felii de lime, știți că lucrurile sunt pe cale să devină serioase.

Dar, indiferent dacă sunteți de fapt un fan al băuturii mexicane sau o beți cu reticență, puteți fi încântat să știți că - în ceea ce privește băuturile alcoolice - tequila are de fapt unele beneficii pentru sănătate.

Totuși, trebuie să specificăm un lucru direct de la început: tequila nu este tocmai un suc de legume presat la rece. Este alcool, care în general nu este sănătos. Cu toate acestea, diverse studii au arătat că există anumite calități ale tequilei care fac din această băutură o alegere mai sănătoasă.

De la creșterea sănătății oaselor până la a vă ajuta să pierdeți în greutate, iată cum tequila - dacă este de înaltă calitate, 100% tequila agavă - ar putea fi bună pentru dvs.

Știați că tequila vă poate ajuta să slăbiți? Deși tequila nu este cu siguranță un „aliment sănătos”, are de fapt câteva beneficii surprinzătoare pentru sănătate. Căutați tequila „100% agave”, pentru a obține cele mai bune beneficii pentru sănătate.

Citește și:

Și rețineți că acest sfat funcționează numai dacă vă bucurați de tequila cu moderație. În niciun caz nu susținem consumul excesiv de alcool și recomandăm 1 până la 2 shoturi, atunci când beți.

1. Este buna pentru oase

Potrivit cercetărilor efectuate de un om de știință mexican, planta din care este fabricată tequila - planta albastră de agave weber - conține substanțe care sporesc absorbția de calciu și magneziu în organism, ambele fiind minerale esențiale pentru menținerea sănătății oaselor.

2. Este una dintre cele mai bune băuturi alcoolice pentru fanii de fitness

În general, alcoolul nu este favorabil arderii grăsimilor sau formării mușchilor. Dar toată lumea - poate mai ales cei care se antrenează din greu - trebuie să se relaxeze din când în când. Și atunci când o fac, antrenorii personali le sugerează oamenilor să se țină de băuturi spirtoase albe de înaltă calitate, cum ar fi tequila, mai degrabă decât de vin sau bere.

Citește și:

    Tequila este o opțiune bună în mai multe moduri. Cu aproximativ 60 de calorii per shot, comparativ cu potențialul de peste 160 dintr-un pahar de vin alb, puteți face niște băuturi minunate cu sifon, pentru a vă bucura de vară și a nu vă distruge progresul în sala de gimnastică.

    Pentru băieți, băutura pe care o alegeți poate avea un efect mare asupra hormonilor. Berile creează un mediu în care estrogenul poate prospera - coșmarul final pentru băieții care doresc să adauge mușchi. Așadar, limitați-vă la două sau trei shoturi de tequila (nu 10), mai degrabă decât la berea dvs. artizanală la modă.

    3. Ajută digestia

    În timp ce tequila poate să nu fie un digestiv popular după masă, studiile sugerează că poate fi de fapt cea mai bună alegere pentru a vă ajuta să digerați alimentele. Planta de agave conține niveluri ridicate de inulină, care ajută sistemul digestiv prin creșterea bacteriilor bune.

    Citește și:

      Mai mult, unii oameni sugerează să luați un shot înainte de masă, în încercarea de a stimula metabolismul și apoi unul ulterior pentru a ajuta digestia.

      4. A fost corelată cu pierderea în greutate

      Cercetările au descoperit că tequila vă poate ajuta la scăderea zahărului din sânge. Agavinele sunt zaharurile care apar în mod natural în planta de agave - sunt nedigerabile, ceea ce înseamnă că acționează ca o fibră dietetică și susțin, de asemenea, creșterea microbilor sănătoși în gură și intestine. S-a demonstrat că agavinele îi ajută pe oameni să se simtă mai plini și astfel să mănânce mai puțin.

      Probabil că ați auzit despre probiotice până acum, dar dacă nu, probioticele sunt bacteriile sănătoase care populează în mod natural intestinele noastre. Ei sunt responsabili pentru majoritatea sistemului nostru imunitar și ne ajută corpurile să mențină un echilibru sănătos. Unii dintre fructanii din care provine tequila îi ajuta, de fapt, pe acești băieți buni.

      5. Poate ajuta somnul

      Deși este adesea considerată o băutură de petrecere, tequila relaxează de fapt oamenii, calmând nervii și, din acest motiv, se crede că este de ajutor pentru insomnie. Cu toate acestea, este important să nu depindeți de nicio substanță pentru a adormi.

      Sursa foto: Unsplash

      Vizionare placuta


      Kudika
      13 Mai 2021
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.