Setari Cookie-uri

Huawei îndeamnă utilizatorii să creeze noi moduri sportive pentru HUAWEI Watch

Utilizatorii care trimit feedback-ul lor pot câștiga o brățară de fitness HUAWEI Band 6

comunicat de presa

Huawei Consumer BG oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și îmbunătăți sau crea moduri sportive cu totul noi pentru HUAWEI Watch. Astfel, aceștia își pot împărtăși ideile și pot trimite feedback printr-un chestionar simplu, având șansa de a câștiga o brățară de fitness HUAWEI Band 6.

Huawei lansează periodic produse care să răspundă îndeaproape tuturor nevoilor și așteptărilor utilizatorilor. De această dată, compania oferă utilizatorilor iubitori de sport și tehnologie ocazia de a-și personaliza dispozitivele purtabile Huawei. Pentru a trimite feedback și idei cu privire la modurile sportive, aceștia pot vizita https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huawei-wearable-102-sports-mode/ până pe 5 iunie și pot completa un chestionar simplu, care ajută utilizatorul să aibă șansa de a câștiga o brățară de fitness HUAWEI Band 6 și vouchere de reduceri pe www.huaweistore.ro.

Citește și:

102 moduri sportive pentru un stil de viață sănătos

Pentru că primăvara este aici, iar vara se apropie cu pași repezi, cel mai bun moment din an pentru activități sportive este acesta. Cu 102 moduri sportive disponibile pe dispozitivele purtabile Huawei, acestea pot oferi iubitorilor de sport coaching științific, permițându-le să se antreneze așa cum trebuie, indiferent de sportul pe care îl practică: atletism, înot, drumeții, cycling sau alte antrenamente. Pentru că fiecare se antrenează în propriul ritm și stil, dar și într-un mod unic, fiecare are nevoi unice. De aceea, Huawei vine cu o nouă oportunitate și invită utilizatorii să-și împărtășească experiențele, nevoile și gândurile, pentru a ajuta la crearea unor noi moduri sportive și la îmbunătățirea celor existente deja.

Citește și:

    Moduri sportive pentru toți

    Produsele din categoria purtabilelor de la Huawei au rolul unui antrenor personal care se află chiar la încheietura mâinii, oferind informații și valori vitale în timp real, precum și sfaturi pe termen lung privind antrenamentele. În plus, fiecare dintre dispozitivele purtabile Huawei oferă măsurarea ritmului cardiac în timp real, numărul de calorii arse, dar și durata antrenamentului, ceea ce permite ajustarea intensității activităților sportive la nevoile și capacitățile personale.

    Cel mai recent dispozitiv lansat de companie este HUAWEI Band 6, cea mai nouă brățară din seria HUAWEI Band, care are îmbunătățiri în materie de design, autonomie a bateriei, monitorizare fitness și a sănătății.

    Noul produs este prima brățară inteligentă Huawei care include un ecran AMOLED FullView de 1,47 inci cu raport ecran-corp de 64%, ceea ce înseamnă că poate fi elegantă și poate afișa mai multe informații în același timp. În plus, HUAWEI Band 6 moștenește durata de viață de două săptămâni a bateriei de la produsele purtabile Huawei.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      25 Mai 2021
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.