Setari Cookie-uri

Regulatpro Metabolic - Un stimulent puternic pentru metabolism!

Regulatpro® Metabolic este un produs ce ajută în mod natural toate procesele din organism și echilibrează metabolismul celulelor și sistemul enzimatic.

Vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru procesele vitale din organism, însă mulți oameni nu iau suficiente resurse din alimentație, astfel că devine vital să compenseze deficitul lor prin administrarea de suplimente alimentare și preparate pe bază de vitamine.

Din păcate, acest lucru nu este adesea o soluție, deoarece există o mulțime de factori – tulburări digestive, deficit de enzime sau metabolism celular încetinit - care afectează în mod negativ sau blochează direct absorbția optimă a acestor substanțe, iar organismul le expulzează fără a fi utilizate. În același timp, ficatul și rinichii sunt supraîncărcați de aceste substanțe nutritive suplimentare neutilizate.

De ce Regulatpro® Metabolic?

Regulatpro® Metabolic este un produs ce ajută în mod natural toate procesele din organism și echilibrează metabolismul celulelor și sistemul enzimatic. Ca urmare, absorbția și utilizarea nutrienților, vitaminelor și mineralelor administrate sunt la nivelul optim.

Citește și:

Regulatpro® Metabolic conține 15 compuși Regulatpro® reprezentați de fructe, legume și semințe de origine exclusiv organică, suplimentată cu vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, microelemente și minerale (zinc, magneziu, crom, mangan), vitamina C (suc de portocale) și vitamina D.

Prin metoda brevetată de fermentare în cascadă pe o perioadă de 12 săptămâni, toate ingredientele sănătoase sunt “descompuse” și concentrate până la atingerea nivelurilor foarte ridicate de enzime bioactive. Fermentarea în cascadă este o metodă unică brevetată pentru a crea elemente biologic active în mod natural, recreând absorbția în cascadă a substanțelor (enzimelor) din corpul uman.

Efectele benefice obținute administrând Regulatpro® Metabolic:

Citește și:
    • Restabilește echilibrul enzimatic
    • Susține sistemul endocrin
    • Accelerează metabolismul
    • Compensează pierderile de lichide după activitatea fizică sporită și fitness
    • Sprijină funcționarea eficientă a ficatului
    • Ajută la reducerea greutății

    Regulatpro® Metabolic poate fi administrat atât în bolile virale acute, inflamatorii, cât și cronice, dar și preventiv. De asemenea, este adjuvant în: niveluri ridicate ale zahărului din sânge, tulburări date de alimentație, lipsa mineralelor și a vitaminelor în timpul regimurilor alimentare și detoxifiere, dezechilibru alimentar și stil de viață nesănătos, stres mental și fizic puternic. De asemenea, formula împiedică apariția așa-numitei „pofte de dulciuri”, restabilește calitatea somnului și întărește puternic sistemul imunitar slăbit.

    Citește și:

      Mai multe detalii despre produs puteți găsi pe: http://regulatpro.ro/

      dar și pe rețelele sociale:

      www.facebook.com/regulatproromania și www.instagram.com/regulatpro_romania/

      Vizionare placuta


      Kudika
      12 Aprilie 2022
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.