Setari Cookie-uri

Salvează strălucirea hainelor cu noile șervețele captatoare de culoare Colour Catcher Max Protect

Culorile care ies din haine sunt absorbite de servețelul Colour Catcher și nu vor pătrunde în alte țesături.

Știai că nuanțele hainelor se degradează în 9 din 10 spălări*? În timpul spălării hainelor din texturi și culori diferite, există multe riscuri care duc la degradarea acestora: decolorare, apariția particulelor gri, a murdăriei și a reziduurilor provenite din pete, toate acestea făcând hainele să își piardă din strălucire. Acum te poți simți în siguranță de fiecare dată când speli, deoarece Colour Catcher captează culorile în timpul ciclului de spălare și evită degradarea nuanțelor. Culorile care ies din haine sunt absorbite de servețelul Colour Catcher și nu vor pătrunde în alte țesături.

Gata cu ore în șir de spălat și sortat teancuri de haine. De acum vei putea economisi timp, apă și energie mixând haine de culori diferite în același ciclu de spălare. Hainele tale vor fi protejate și nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută. La finalul ciclului de spălare, scoate șervețelul din cuvă și poti vedea eficiența produsului deoarece acesta va fi colorat. Dovada este în produs!

Citește și:

Colour Catcher relansează portofoliul cu o nouă generație revoluționară de șervețele anti-transfer, Colour Catcher Max Protect. Consumatorii se pot bucura de acum de o performanță îmbunătățită, de o dimensiune mai mare a servețelului și un ambalaj realizat din 100% carton reciclat și biodegradabil.

*Studiu realizat în laborator de un institut independent de cercetare, 2020

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.