Setari Cookie-uri

iar cosurile

Pentru inceput mai bine mergi la un dermatolog si iti faci niste analize. Se poate sa ai stafilococ sau vreo alta infectie in interior. Eu am folosit si am facut o multime de creme si tratamente, atat intern cat si extern. Toate rezultatele au fost doar de moment. Singurul care m-a vindecat a fost Roacuttane, dar neaparat sa-l folosesti sub indrumarea medicului dermatolog. Am terminat tratamentul de vreo 2 ani, iar fata mea este aproape cum mi-o doream, exceptand porii care mi-au ramas dilatati si petele care mi-au ramas pe fata, asta din cauza ca am avut prea multi ani acnee si de la prea multe tratamente. In legatura cu Roacuttane, ai mare grija, nu stiu daca mai este voie sa se foloseasca, are o gramada de contraindicatii, dar eu eram asa disperata incat mi-am asumat riscul. Sper sa fie reusesti sa scapi de el, stiu ce oribile sunt.
Elya82
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:09
Buna fetelor

va recomand eu un tratament testat pe pielea mea si cu rezultate sigure

si eu am probleme cu acneea de foarte multa vreme si credeti-ma ca le-am incercat pe toate cum probabil ati facut si voi .. am fost inclusiv la pasteur sa vad daca am streptococ si nu am,,,am fost la dermatologi ... peste tot
Ceea ce era cel mai ciudat la mine era ca atunci cand luam antibiotice ma curatam si fata mea arata bine cum intrerupeam cum apareau din nou ... a fost un chin ... toti spuneau ca am strptococ si etc etc

m-a ajutat dzeu sa ajung la o cosmeticiana buna dar intradevar buna ( v-o recomand daca vreti ) si mi-a facut tratament pt tenul accneic cu Bruno vassari pe langa asta am utilizat acasa (si utilizez in continuare ) trei creme din aceeasi gama : un gel de curatare , o crema zilnica si o crema corectoare Corrective Cream care usuca accneea ... o aplic seara local pe cos si pana dimineata il usuca si credeti-ma rezultatele sunt fantastice .... super

n-am scapat total inca de problema insa fata mea arata incredibil fata de cum eram inainte ... cosmeticiana asta chiar m-a facut fericita ....

deci in cazul meu asta a fost solutia... sper sa mearga si la voi

va pup
andre1000
Postat pe 17 Aprilie 2009 20:04
Pentru acnee fff bun este Dr. Harris`Original Dermal Magic (exfoliant si gel hidratant). Il folosesc si am... in sfarsit ....tenul pe care mi l-am dorit intotdeauna..

Postat pe 23 Aprilie 2009 15:12
1oo% PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita , da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, admistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca si preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 23 Aprilie 2009 22:08
Buna,

Fetelor, va dau o solutie "fara gres" si anume DERMOGENT (tinctura de propolis)si SOLUTIE PT PUNCTE NEGRE SI COSURI de la FAVISAN...Dermogent-ul este parca de la Dacia Plant.Se tamponeaza pielea dupa ce in prealabil o spalati si cel mai important este sa perseverati.Sa nu va speriati,se coloreaza un pic pielea de parca v-ati dat cu iod,insa se ia dimineata cand o spalati.Eu imi dau pe fata si nu-mi mai apar nici macar cosurile dinaintea menstruatiei.Previne,cicatrizeaza,dezinfecteaza...Sunt absolut incantata de produsele acestea si le puteti recomana si barbatilor...si ei au probleme de genul asta...,ma refer binenteles la cosuri,puncte negre.Va pup...
zafiucristina
Postat pe 13 Mai 2009 11:43
eu recomand masca din miere, ulei de masline si zat de cafea....face minuni lasata la dush cam 10 min si se clateste cu apa calduta.
alte retete gasiti la :

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog&art=10 - aici gasiti si 5 concursuri cu premii in vacante si nu numai...
danatisianu
Postat pe 13 Mai 2009 22:08
ce bine ca n-am cosuri
ralu_zar
Postat pe 13 Mai 2009 22:14
Pentru acnee eu am folosit si inca mai folosesc (pentru intretinere) Dr. Harris`Original Dermal Magic . Este un kit de tratament format dintr-un exfoliant si un gel hidratant.

La mine a avut rezultate exceptionale . Mi-au trecut atat cosurile cat si petele si cicatricile ramase de la acestea.

Produsul este fabricat in SUA si este pe baza de aloe vera, iarba de mare, macese salvie. Eu l-am folosit timp de 6 luni zilnic, iar acum il folosesc cam de 2-3 ori pe saptamana , conform instructiunilor.

Este de nota 10+++

Poate fi achizitionat online si din ROMANIA..
kudika026211
Postat pe 15 Mai 2009 15:16
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.
Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita , da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.
ierdnamad
Postat pe 16 Mai 2009 10:06
buna
Cassey
Postat pe 16 Mai 2009 10:20
Puteti incerca produsul asta, evident, dupa ce va mai documentati. Este produs in America, este natural, nu are efecte secundare, ce sa va mai zic....Multa sanatate!!!

Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg
BioCell Collagen II 1000 mg
Hyaluronic Acid 100 mg
Chondroitin Sulfate200 mg
Hydrolyzed Collagen Type II 600 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...
Eu il folosesc si este foarte eficient....prietenii imi zic ca am intinerit :)
EX_TAZ
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:51
Pentru cazuri care nu au la origine o cauza medicala severa, va recomand un produs de o calitate excelenta, pe care il folosesc cu placere si rezultate deosebite :

SAPUN CU GLICERINA SI MIERE BODY SERIES G&H - Made in U.S.A. : 3 batoane / 250 g = 39,9 RON

Un produs cosmetic excelent pentru hidratare, regenerare si reîmprospatare.
Eficient si delicat cu pielea sensibila, contine glicerina si miere pentru curatare si îngrijire.
Este ideal pentru epiderma uscata si poate fi utilizat atât pe fata cât si pe corp, calcâie uscate etc.
E un sapun natural, recomandat si pentru copii, nou-nascuti si pentru persoanele cu pielea sensibila.
Testat dermatologic si alergologic pentru a elimina riscul iritatiilor.
Baton de 3 sapunuri care se desprind usor, 250 grame.
Durata de utilizare extrem de indelungata fata de un sapun cu glicerina obisnuit, eficienta garantata !

Trimit si in tara, colet postal plata ramburs.

Daca doriti informatii suplimentare, ma puteti contacta pe mail / Yahoomess: ginacarmen4u@yahoo.com
Liteon
Postat pe 28 Septembrie 2009 09:09
Eu am scapat de dureroasele cosuri cu ajutorul tratamentului cu Acnezine de la Revitol. Acest tratament consta in: Crema Acnezine de la Revitol si Pastilele Acnezine de la Revitol. Va spuns, sincer, ca scapti si de cosuri si de pete chiar si de cicatricile cauzate de acnee. Va las id-ul meu daca doriti sa stiti mai multe detalii: oana_eu2009
scumpica20
Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:40
Buna tuturor!
Sh eu am cosuri. pe fata foarte putine dar problema e ca pe spate am foarte multe. Am incercat sh eu zynerit sh la mn nu a dat rezultate spre deosebire de fratele meu la care chiar a dat rezultate sh a scapat de cosuri. Pe fata le inlatur ca apa sh sapun sh apoi aplic o crema de la nivea. Sincer nu este un tratament cine stie ce dar la mn functioneaza bn sper sa va ajute sh pe voi. Dar problema este ca pe spate nu pot sa scap sub nici o forma de ele:(:(. Va rog dati-mi cateva sfaturi qm as putea scap de ele. Astept raspunsul tuturor va rooog. Ma inebuneste gandul ca trb sa mergla mare sh am cosuri ceea ce este foarte rusinos pt mn. VA ROOOG AJUTATI-MA. pupici tuturor
anna111213
Postat pe 6 Iunie 2010 16:33
Prostii....
kudika226898
Postat pe 2 Septembrie 2010 10:33
cum se cheama??
kudika331797
Postat pe 8 Ianuarie 2011 20:09
Buna, Acnezine se numesc pastilele. Site-ul este www.acnezinepastile.ro
scumpica20
Postat pe 10 Ianuarie 2011 13:38
Buna , am si eu o problema cu cosurile. Acum ceva timp , dupa ce m-am pensat intre sprancene mi-au aparut numeroase cosuri.De atunci m-am pensat foarte rar acolo , dar si daca nu ma pensez tot imi apar.Am incercat numeroase creme si degeaba . Va rog frumos ajutatsi-ma !
MetalKidd_
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:25
Un tratament cosmetic si încearcã sa folosesti creme si machiaje care sunt mai mult pe baza de apa adicã hidratante mai ales dacã ai un ten gras....dacã nu ți permite bugetul flcinolon 10zile cel mult pe luna...e ieftin si da rezultate rapide dar si dependenta dacã o folosesti mai mult timp
kudika330764
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:32
Eu va spun ca sunt bune cremele de la amway sunt un pic mai scumpe dar dau roade cosurile dispar intrun timp mai indelungat dar sti sigur ca le trateaza iar pentru cosurile de pe spate poti folosi o lotiune cu extract de miere sau galbenele de la lifecar cremele de la farmacie nu sunt bune de nimic iiti deshidrateaza pielea si iti ies mai multe
kudika369920
Postat pe 21 Februarie 2011 15:14
da pai fetelor vreau s va zic k si yo m confrunt cu aceeasi problema mie mi-au aprut cam dupa c am terminat clasa a 12 kte unu kte unu pana mi sa umplut fata nu stiam c am yo aveam un ten super ok nu eram in perioada de pubertate am stat pana mi sa faqt fata praf am decis s m duc la dermato aveam multe rosi far fond d ten nu ieseam din casa mi-a dat zineryt skinoren antibitotice nimik mie tot mai multe ia mi-a recomandat s merg l ginecolog k banuia k am un chist ovarian si de aici porneste si mi-a zis k q anticonceptionle se rezolva nu imi venea s cred k d l asta s am am fost si c ziceti k aveam p amndoua ovare am luat 6 luni anticonceptionale si cosurilel incep s de-a inpoi fata c aveam aqm e ok ink nu am renuntat l fond d ten , yo sper s pot renunta aqm folosec tot skinoren si zineryt mi-a ramas o roseata si mai apar aqm incerc s scap d astea.
mihaaa21
Postat pe 24 Martie 2011 18:30
Fetelor cremele de la Amway sunt nu bune ci foarte bune cu conditia sa le folositi pe tenul curatat.Ei nu au creme contra acneei ci un ser antiacneic care nu se da pe toata fata ci numai pe cosuri.Am sa va scriu ce le fac eu clientilor mei ca sa stiti ce sa cereti - alegeti o cosmeticiana cu experienta si cu mina usoara,va curatati fata in profunzime si cereti un tratament cu galvanodermul pentru indepartarea stratului cornos urmata de o ionizare cu substante calmante -antiinflamatoare,un masaj decongestionant si o masca sicativa.Dupa tratament nu va machiati,mergeti acasa si face-ti o baie relaxanta in cada.Eu imi tratez clientii cu acnee timp de 11 zile consecutiv.In prima zi fac ceea ce v-am recomandat mai sus iar in cele 10 zile care urmeaza fac tratamente de exfoliere progresiva noninvaziva in asa fel ca la capatul celor 11 zile de tratament fata sa fie curata si fara semne.Acelasi tratament il aplic si pe umeri si spate si rezultatele sunt excelente.
carmen_natural
Postat pe 1 Mai 2011 21:12
Amway e o mare teapa...produse slabe vandute la preturi enorme, pentru a sustine toti dezamagitii intrati in sistem in speranta unei imbogatiri fabuloase, idee indusa de cei care ii manipuleaza la seminariile de tembelizare... ..daca nu ati avut ocazia sa participati la un astfel de seminar, care seamana cu izbitor cu o intalnire a martorilor lui iehova, intrati pe net, sa vedeti cam ce vorbeste lumea...si cati amway-isti bantuie sa plaseze nimic...
kudika226898
Postat pe 2 Mai 2011 18:52
De ce atita inversunare 898 faci cumva parte dintr-o secta adversa ?De unde stii cum e la intilnirea pe care o vehiculezi?
carmen_natural
Postat pe 3 Mai 2011 16:51
Nu.... ...am avut de cateva ori nefericita inspiratie de a le face pe plac unor amice si de a aparticipa la astfel de intruniri, al caror scop nu era divulgat decat in momentul in care poposeam in locatiile cu pricina...le era teama sa nu mai piarda un potential fraier...dar au pierdut respectul meu...
kudika226898
Postat pe 5 Mai 2011 10:41
N-am mai auzit asa ceva......cred ca intilnirile sunt publice,anuntate din timp,cu tematica stabilita.....
Incearca si oamenii sa-si vinda marfa...cu ce sunt mai bine vazuti comis voiajorii ?Tot America ia inventat....
S-au biserica.....
carmen_natural
Postat pe 5 Mai 2011 18:40
Carmen, iar ma superi? Ce e cu "ia inventat" si " S-au biserica" astea?
Si ca sa revin la subiect...sunt ciudate rau intalnirile astea...incearca sa pacaleasca si reusesc sa racoleze muti deziluzionati...daca s-ar limita la publicitate n-ar fi nimic...dar insistentele lor sunt agasante...
kudika226898
Postat pe 10 Mai 2011 22:58
Mai !
esti profesoara de limba romana ?
carmen_natural
Postat pe 12 Mai 2011 23:14
Pentru a putea scapa partial d ele chiar daca nu s-ar putea definitiv, opteaza pentru dusuri cat mai calde si cat mai dese pentru a se deschide porii iar pielea sa poata respira.
Sfatul meu atat pentru cosurile de pe spate cat si pentru cele de pe fata este de a nu le stoarce si de a nu folosi tot felul de creme sau solutii pentru indepartarea lor. Lasa-le asa pentru a disparea in timp decat sa le storci si sa risti sa le inmultesti.
izabela_92
Postat pe 13 Mai 2011 22:15
Este bine sa va faceti tratamente faciale cu produse profesionale.Sunt cosmeticiana si ofer un serviciu nou :tratamente faciale profesionale la domiciliu vostru.Tratamenetele sunt facute cu ajutorul aparatelor moderne si la preturi foarte mici.Detalii: cosmeticaladomiciliu@yahoo.com
kudika402719
Postat pe 16 Mai 2011 18:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cele mai eficiente tratamente faciale! 1 De la: kudika_21695 21 Noiembrie 2012 00:29
Colagenul lichid imbogatit cu acid hialuronic 5 De la: kudika_975304 17 Noiembrie 2016 08:56
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 4 De la: kudika195501 11 Decembrie 2010 01:01
S poate? 37 De la: FRN 30 Iunie 2010 18:53
CREMA THE CUBE- MAMA TUTUROR CREMELOR 23 De la: piscolino 8 Septembrie 2011 14:10