Setari Cookie-uri

ten alergic

am tenul foarte sensibil si alergic nu pot manca iute, nu pot folosi produse obisnuite de ingrijire. ce solutii naturale cunoasteti? am fost si la medic dar medicamentele nu au avut efect atat de mare.
roxanika1987
Postat pe 4 Februarie 2008 12:32
Eu am tenul foarte sensibil si cu tendinte cuperozice.Deja mi s-au spart cateva vase capilare pe fata si nu stiu cum sa le stopez.Bineinteles ca mi-am cumparat creme din farmacii ,destul de scumpe dar nu prea au efect.E cam dificil sa ai un ten sensibil,tot timpul trebuie sa ai grija daca se inroseste pielea prea tare eu folosesc apa termala si se mai calmeaza dar daca stiti si alte remedii ar fi bine-venite.
21oana
Postat pe 6 Februarie 2008 10:38
si eu sunt alergica la produse cosmetice, si nu pot folosi produse pt ingrijire, mai mult vreau sa ma bag in afacere ca reprezentant pt produse, tinand cont ca omul are nevoie de bani ca sa poata sa supravietuiasca
daca stie cineva ce ar trebui sa fac, sa-mi raspunda, va rog frumos...

Postat pe 25 Aprilie 2008 15:37
nu zic ca n-ar fi adevarat crema aceea de la hemel, dar nu pt mine, imi face rau orice crema pt ten, nici nu mai am curajul sa mai aplic un strop de crema, ma feresc de ea ca de...si problema e ca omul imbatraneste nu ramane vesnic tanar, si atunci, ce faci?...eu momentan n-am nevoie de crema, si asa arat prea tanara de varsta mea, dar mai incolo...o sa avem nevoie

Postat pe 10 Iulie 2008 18:07
la ce pret ajunge o crema pat acnee ancutza?
ANDA25
Postat pe 25 Iulie 2008 01:00
de unde pot sa iau?
ai tu?
ANDA25
Postat pe 25 Iulie 2008 01:01
am eu o solutie pt.toti tocmai am terminat un curs de infrumusetare si am niste produse extraordinare.La inceput nu cumparati orice creme si eu as putea sa va recomand dar mai intai este bine sa sti exact ce tip de ten ai care sunt problemele si dupa aceea sa le folosesti cremele.Eu va pot recomanda produsele Artistry sunt extraordinare 100%naturale Exista pt.toate tipurile de ten.Sistemul care contine un demachiant,tonifiant si o crema hidratanta costa 195 roni si va tine aproximativ un an jumate pt.ca sunt foarte concentrate se folosesc 7 picaturi in prima saptamana 5 picaturi in a doua si din a treia se folosesc 3 picaturi Merita incercate pot folosi chiar si persoanele care au probleme serioase cu tenul sau sunt alergige pt, ca nu contin chimicale deloc si au si garantie adica nu ti se potiveste sau nu esti multumit de ele le poti returna si i-ti primesti banii inapoi.Nu sunt vrajeli este pe bune

Postat pe 1 August 2008 21:23
Buna....as fi interesata de oferta ta.As vrea sa stiu pretul si cum as putea intra in posesia acestei creme.Si eu pb foarte mari cu tenul la nici o crema nu cedeaza.Multumesc!
anca_sopy
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:11
eu am facut un tratament dupa o carte veche de la rusi.este ff bun,dar nu cred ca l-ar putea face oricine.. se piseaza bine niste usturoi,se amesteca bine bine cu otet de mere si cu putina miere de albine.trebuie sa te dai in fiecare seara timp de 20 de zile.sa stiti ca are un miros ff puternic si fata parca te arde.dar ptr mine a fost super,mi-a facut tenul mai uscat(apropo ca il aveam ff gras) si cosurile mi-au disparut treptat..
aliona_larisa
Postat pe 10 Februarie 2009 17:50
Buna! Eu stiu un remediu pentru tenul sensibil. Nu e o crema....e o compresa naturala.....daca va intereseaza puteti sa-mi scrieti pe adresa adina_mihu_m@yahoo.com si va voi spune de unde o puteti procura.
Multa sanatate la toti
adina_mihu_m
Postat pe 13 Februarie 2009 02:04
poti incerca sapunul lichid de la uriage ...eu il folosesc cam de 2 saptamani ...e pentru ten sensibil ...daca esti prea sensibila spala-te doar seara cu el si dimineata vei arata super iti garantez. dar nu are efect hocus pocus...trebuie sa ai rabdare macar vreo 3 zile. iar ca crema poti incerca (folosesc si eu ) emulsia de la avene. ii zice asa:EaU THERMALE AVENE -Emulsion apaisante equilibrante:)) niciodata nu m-am priceput la franceza :)) deci incearca asta eu le folosesc de vreo 2 saptamani in acelasi timp si ma simt destul de bine. tenul meu nu suporta orice fel de crema,imediat cu ma dadeam cu o crema mai grasa,chiar si cu nivea,imi apareau cosuri si alte eruptii urate pe fata.asa k am zis sa incerc si chestii mai scumpe ...poate sunt mai de calitate. dak esti alergica la cosmetice nu e foarte rau ....doar in cazul in care arati nasol nemachiata e grav...dar asa...stai calma...daca arati nasol nemachiata poti incerca de la seventeen fondul de ten e super acopera perfect si nici nu il simti pe fata,ca sa nu mai zic k nu se cunoaste k te-ai dat cu ceva pe fata. iti doresc frumusete,sanatate si noroc.te pup
anaadyan
Postat pe 16 Februarie 2009 07:51
Incearca din gama La Roche-Posay sau avene.....cu siguranta vei gasi un produs f bun pt problema ta
onuta81
Postat pe 16 Februarie 2009 21:46
1oo% PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, admistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca si preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 1 Martie 2009 09:22
Am aceeasi problema, nu pot folosi creme de intretinere,nu ma pot da cu creme anti-rid, nici creme de noapte, am alergie la diferite tipuri de fond de ten...in concluzie tenul meu este f pretentios. M-am dus intr-o zi la raionul de cosmetice, si in urma unei discutii cu reprezentanta de la Chanel, mi-a recomandat ceva absolut spectaculos: Solution Destressante-nanoemulsion peaux sensibles. Este de vis! E un fluid usor hidratant, foarte lejer, care calmeaza pielea.O folosesc zilnic, ca baza de machiaj, formeaza o bariera intre piele si mediu, intre piele si fond de ten, sau orice alt produs cosmetic aplicat ulterior. Nu incerc sa fac recalama mascata la Chanel, dar intre-adevar m-a ajutat enorm. Si nu ma pot dezlipi de ea. Am revenit si i-am multumit personal doamnei respective. Si este un tub mare de 100ml...deci imi ajunge cam 3 luni. Va rog din toata inima sa incercati, daca aveti posibilitatea. Costa ceva banuti, dar face.
mrskattousa
Postat pe 1 Martie 2009 09:46
Buna fetelor, Numele meu este Roxana si sunt make-up artist.
Pentru cele interesate de un MACHIAJ profesional sau EXTENSII de GENE, ma puteti contacta pe ID-ul: mail_to_roxana

Preturile sunt mai mult decat accesibile !!!
Pupici si o primavara minunata!

Oferta este valabila pt orasele Constanta si Bucuresti !
mail_to_roxana
Postat pe 5 Martie 2009 16:04
buna,incearca NORMADERM DE LA VICHY-70 RON SAU GAMA CU APA TERMALA TOT DE LA VICHY,EU AVEAM PROB;LEME CU TENUL,ACUM NU PREA MAI AM ,ORICUM SE VEDE DIFERENTE F BINE,
kudika000844
Postat pe 5 Martie 2009 20:42
Buna fetelor.Si eu m'am confruntat cu ten sensibil,dupa o lunga perioada (cam un an jumate),dar destul de mult pt mine.Dupa ce mi'am traumatizat tenul cu multe produse 'minune' ,pentru ca ma trezisem peste noapte ca incep sa'mi apara cosuri (asta la 24 de ani) pe zi ce trecea,eu care nu avusesem in viata mea astfel de probleme,tenul meu a devenit din mixt,si sensibil pe deasupra.Am gasit solutia intr'un ingredient natural si la indemana oricui,MIEREA DE ALBINE,care face adevarate minuni pt tenul sensibil.Am scapat de comedoane,cosulete,petele din urma altor cosulete..tenul este hidratat,fara efecte secundare,reduce vizibil din riduri.Recomand din toata inima si voi ramane fidela pt toata viata acestui 'produs'. DE preferat sa achizitionati mierea de la plafar,care e naturala.
V'am pupat si succes!
lighton
Postat pe 5 Martie 2009 22:08
Incercati produsele profesionale de la Academie, gama hypo-sensible.Sunt fara parfum si exact pt tipul asta de ten. Eu folosesc programme hidratant si e mult mai bland cu tenul decat avene sau vichy.Ce-i drept, e si mai scump, 120 ron in comparatie cu 70, dar merita.Plus ca tine mult mai mult crema.Se gasesc in magazin la topline sau pe charm.ro. In ambele parti poti sa obtii sfaturi destul de bune legate de ce crema sa alegi. Eu mi-am luat din ambele parti si am ramas la online pentru ca e mai comod si oleaca mai ieftin.
Creatsa
Postat pe 6 Martie 2009 16:07
si eu a probleme cu tenul....acum folosesc produse de la Lacura si mie imi fac f bine in special serrum anti rid, din pacate aici in tara nu le gasesc, mi-am cumparat din germania dar se cam termina...
anira_38
Postat pe 11 Martie 2009 15:39
Va recomand produsele Maria Galland gama pt. ten sensibil . Sunt mai scumpe insa rezultatele sunt garantate

Postat pe 11 Martie 2009 23:41
De la: , la data 2008-07-10 18:07:52nu zic ca n-ar fi adevarat crema aceea de la hemel, dar nu pt mine, imi face rau orice crema pt ten, nici nu mai am curajul sa mai aplic un strop de crema, ma feresc de ea ca de...si problema e ca omul imbatraneste nu ramane vesnic tanar, si atunci, ce faci?...eu momentan n-am nevoie de crema, si asa arat prea tanara de varsta mea, dar mai incolo...o sa avem nevoie

incearca o crema cu vitamina A de la magazinele naturiste.trebuie sa tii regim alimentar.
mkdisk
Postat pe 20 Martie 2009 15:40
daca nu vreti sa apelati la creme si vreti ceva natural, se poate incerca cu mierea de albine sau uleiul de masline.fara sapun.produse fara parfum, conservanti, etc.se gasesc la farmacii.trebuie sa intrebati.apa termala.argila.musetel, galbenele.tratamentele naturiste nu isi fac efectul dintr-o data, mai dureaza.si regim.fara alimente prea picante, prea sarate, fara prea multe dulciuri si grasimi.
eu am incercat tot ce am scris aici, avand aceeasi problema ca voi.in general, nu trebuie dat pe fata cu produse sintetice, sau trebuie citit foarte bine prospectul inainte. am ten mixt si sensibil si am avut ceva probleme cu el. si starea de spirit conteaza.stress-ul, lipsa somnului, alimentatie aiurita au efecte dezastruoase.
mkdisk
Postat pe 20 Martie 2009 15:58
De la: aliona_larisa, la data 2009-02-10 17:50:25eu am facut un tratament dupa o carte veche de la rusi.este ff bun,dar nu cred ca l-ar putea face oricine.. se piseaza bine niste usturoi,se amesteca bine bine cu otet de mere si cu putina miere de albine.trebuie sa te dai in fiecare seara timp de 20 de zile.sa stiti ca are un miros ff puternic si fata parca te arde.dar ptr mine a fost super,mi-a facut tenul mai uscat(apropo ca il aveam ff gras) si cosurile mi-au disparut treptat..

usturoi pentru ten sensibil??????nu prea cred am incercat si eu odata......si nu mai vreau sa mai incerc vreodata.
mkdisk
Postat pe 20 Martie 2009 16:00
Pentru ca eu am tenul foarte sensibil, se alergizeaza des si de la orice exista in farmacii ELOCOM. Unguentul este cel mai bun. De asemenea, este eficient si pentru herpes. Imediat il usuca si in 24 ore nu mai ai nimic.
vanesia
Postat pe 31 Martie 2009 21:50
De la: roxanika1987, la data 2008-02-04 12:32:48am tenul foarte sensibil si alergic nu pot manca iute, nu pot folosi produse obisnuite de ingrijire. ce solutii naturale cunoasteti? am fost si la medic dar medicamentele nu au avut efect atat de mare.

Permite-mi sa adaug comentariul meu,urmez un curs de cosmetica la distanta,(il fac pt.mine mai mult nu pt.a lucra in domeniu) Iti voi scrie ce imi spune despre alergie in acest curs.
Alergia este o reactie anormala a organismului si a pielii, cauzata de impactul cu alergenul. Alergenul, impreuna cu anticorpii produsi sub influenta acestuia, schimba reactia tesuturilor
Alergenul este asadar stimulul care provoaca alergia, afectand pielea fie din interior, fie dinspre exterior.
Foarte rar, se poate intampla ca alergia sa fie provocata chiar de un produs cosmetic.
Sondajele au demonstrat ca doar 5% din totalul alergiilor sunt provocate de produsele cosmetice.

Iata deci un element incurajator pentru firmele producatoare de cosmetice.
Firmele mari, renumite, aloca fonduri importante pentru cercetare si pentru testarea tuturor produselor noi pentru a exclude orice posibilitate de aparitie a reactiilor alergice dupa folosirea acestora.
Totusi, se poate intampla ca, folosind un nou produs cosmetic, sa observati fie o inrosire a pielii, fie o eczema sau chiar inflamatii.
In acest caz, produsul respectiv trebuie abandonat imediat (chiar si daca a fost foarte scump sau este produs de o firma renumita).
Pt.a evita aceste situatii,va recomandam un test foarte usor de pus in practica.
Aplicati o cantitate mica din produsul respectiv in spatele urechii; daca, dupa 24 de ore, nu observati nici o reactie neplacuta, puteti folosi cu incredere produsul.
Acest tip de test este recomandat mai ales persoanelor cu ten sensibil, care este atat de delicat, incat nu reactioneaza doar la stimuli fizici, ci chiar si la cei psihologici.
Acest tip de ten este foarte sensibil la contactul cu caldura sau frigul, cu aerul poluat, reactionand foarte puternic chiar si la stimuli psihologici, cum ar fi stresul sau nervozitatea.

Persoanele cu ten sensibil trebuie sa evite produsele cosmetice care contin conservanti, pigmenti chimici sau parfumuri; acest tip de ten necesita produse care sa protejeze tesutul si sa ii stabilizeze nivelul de aciditate.
De asemenea, se poate intampla, la fel de rar, ca alergia sa se produca in urma folosirii repetate a unui produs cosmetic.
Si in acest caz, produsul trebuie abandonat.
Daca insa incetarea folosirii produsului respectiv nu este urmata de disparitia reactiei alergice, obligatoriu trebuie consultat un dermatolog.
kudika062110
Postat pe 28 August 2009 11:06
Produse bio certificate sunt la compania Life care - mai multe detalii pe: www.beamenghes.lifecareclub.eu . Sunt special pentru alergici si alergii, cele de la gama Logona (certificate BDIH). Daca doriti va pot trimite si un set de mostre, pentru ca fara sa incerci o crema nu ai de unde sa stii daca iti face bine sau nu. Astept mesaj pentru cine doreste mostre.
beatricea
Postat pe 28 August 2009 12:17
hau maci?
mitura
Postat pe 29 August 2009 19:00
Puteti incerca produsul asta, evident, dupa ce va mai documentati. Este produs in America, este natural, nu are efecte secundare, ce sa va mai zic....Multa sanatate!!!

Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...
Eu il folosesc si este foarte eficient....prietenii imi zic ca am intinerit :) E luat din Cluj si e mai ieftin decat oriunde si mai concentrat.
EX_TAZ
Postat pe 22 Septembrie 2009 18:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cosuri 18 De la: kudika_1001304 12 Februarie 2016 11:05
Eyevive - o solutie sau (inca) o tzeapa...? 1 De la: andaluzia 5 Septembrie 2008 09:34
pete rosii ale tenului gras rezolvat cu laser 4 De la: kudika004836 5 Mai 2009 12:27
CELULE STEAM IN COSMETICE 6 De la: kudika_21695 21 Noiembrie 2012 00:23
cosurile&amway 17 De la: AvocatCuculis 6 August 2015 11:44