Setari Cookie-uri

bisexualitate

De la: Dor_a, la data 2009-03-15 14:59:34

Sau o EA care-i plac fetele...

Da,Dora.ai dreptate!
ella_c
Postat pe 15 Martie 2009 15:00
Nu neaparat tavalit.Ma gandesc mai mult la o relatie,la cum ne-ar sta impreuna.

Faza e ca o vad zilnic,vorbim zilnic,suntem prietene as putea zice.Din ce am mai discutat cu ea despre bisexualitate,mi-am dat seama ca e mai open-mind,dar tot mie frica sa-i spun.Mie sa nu zica la alte persoane sau sa nu mai vorbeasca cu mine.

Un EL nu prea ma mai atrage,iar o EA nu prea am cum sa gasesc,nu stiu cum sa-mi gasesc. :(

Postat pe 15 Martie 2009 15:10
Hehe! Open-minded e toata lumea... cand e vorba de altii.
Intrebarea e: Se vede EA intr-o relatie cu o femeie?
Dor_a
Postat pe 15 Martie 2009 15:21
De la: Dor_a, la data 2009-03-15 15:21:51Hehe! Open-minded e toata lumea... cand e vorba de altii.

Eu nu sunt asa open-minded .... ...am o problema nu ???
__LL__
Postat pe 15 Martie 2009 15:29
De la: Dor_a, la data 2009-03-15 15:21:51Hehe! Open-minded e toata lumea... cand e vorba de altii.

Asta nu mai stiu :(
Mie mi se pare ca si ea este atrasa de fete...poate nu de mine,poate de alea mai focoase.Nu stiu.
Dar ma gandeam ca daca tot e asa mai deschisa si la cate discutii pe tema asta am avut,sa ma risc sa-i dau de inteles,dar mie frica de cum va reactiona.Imi e cam rusine

Postat pe 15 Martie 2009 15:37
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-15 15:29:17

Nici eu nu eram la inceput.Chiar nici nu vroiam sa ma gandesc la asta de frica ca as putea sa fiu ,dar si de ce zic ceilaiti.Insa cu timpul am inceput sa ma accept si sa ma intreb ce e asa de rau in asta?

Postat pe 15 Martie 2009 15:39

Norocel, cand e vorba de mine, nici io nu's... Vezi, d-aia ziceam...
Una e sa fii de acord cu ce fac altii - ca pana la urma n-o fac in dormitoru' tau - si alta e sa fii de acord s-o faci tu...
Dor_a
Postat pe 15 Martie 2009 15:40
De la: little_me, la data 2009-03-15 15:39:57

Nici eu nu eram la inceput.Chiar nici nu vroiam sa ma gandesc la asta de frica ca as putea sa fiu ,dar si de ce zic ceilaiti.Insa cu timpul am inceput sa ma accept si sa ma intreb ce e asa de rau in asta?

Pai incearca sa-i transmiti si vezi ce reactie are ...si daca nu are reactia potrivita mai cauta ...nu e nevoie sa te schimbi tu ...trebuie sa o schimbi pe EA !
__LL__
Postat pe 15 Martie 2009 15:43
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-15 15:43:18
De la: little_me, la data 2009-03-15 15:39:57

Pai incearca sa-i transmiti si vezi ce reactie are ...si daca nu are reactia potrivita mai cauta ...nu e nevoie sa te schimbi tu ...trebuie sa o schimbi pe EA !

Dar cum sa ii transmit cat mai subtil?Sau sa-i spun direct?
Mie o frica...sper sa nu o pierd :(

Multumesc mult pentru raspunsuri

Postat pe 15 Martie 2009 21:55
Bisexualitatea e ceva normal ca si homosexualitatea , ca si heterosexualitatea, nu are nimic ciudat in ea si nici periculos !
tinel
Postat pe 16 Martie 2009 12:35
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-16 12:35:04 Bisexualitatea e ceva normal ca si homosexualitatea , ca si heterosexualitatea, nu are nimic ciudat in ea si nici periculos !

ia zici nea mitilica ,daca ai fi o muiere(nu ,ca nu ai fi?)te-ai bisexula cu mine?

http://www.youtube.com/watch?v=RfxPYwuf6w8&feature=related

dedicatie................
just_heaven
Postat pe 16 Martie 2009 13:04
http://www.youtube.com/watch?v=jO4Hy4tnnZI&feature=related

mai una muierea mitilica
just_heaven
Postat pe 16 Martie 2009 13:42
De la: just_maria, la data 2009-03-16 13:04:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-16 12:35:04 Bisexualitatea e ceva normal ca si homosexualitatea , ca si heterosexualitatea, nu are nimic ciudat in ea si nici periculos !

ia zici nea mitilica ,daca ai fi o muiere(nu ,ca nu ai fi?)te-ai bisexula cu mine?

Bineinteles, bisexualitatea e ceva normal,;!
tinel
Postat pe 16 Martie 2009 15:55
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-16 15:55:36
De la: just_maria, la data 2009-03-16 13:04:12

Bineinteles, bisexualitatea e ceva normal,;!

Hai bre, las-o naibii, pana acu' visai virgine si sex oral in lipsa sotiei si acu' te dai mare destupat la creieri! Zi repede cum fuse ultima ta partida de sex 'normala'! (vezi, nu vreau detalii de ce faci mata din incheietura si zilnic, dimineata in baie)
karos
Postat pe 16 Martie 2009 16:25
bisexualitate?ceva tentant curios intradevar si eu m trecut prin chestia asta numa ca mi-a trecut repede cat de repede? dupa vreo 3 4 ani cand in facultate fiind dupa o petrecer cu multa bautura eram in camera cu iubi meu si colega totzi betzi ia sa culcat pe un pt noi pe altu dar dupa ceva timp cum dormea ia sa dezvelit si ia iesit un san lucru pe care ma incitat iubi meu mia zis sa am duc sa ma joc cu el am facuto pe orma cand sa trezit am inceput sa ne sarutam singura problema a fost ca iubi meu fiind atat de beat dupa ce sa jucat un pic uitanduse la noi a ejaculat si a adomit na fost nimic grozav in a te mangaia si a te saruta cu o femeie
alina_delicioasa
Postat pe 16 Martie 2009 20:08
De la: ankutza20, la data 2009-03-16 16:54:08buna fetele...eu am invatat la facultate la psihoilogie....k orice fata are fantezii cu o alta fata..asta e ceva normal..multe nu recunosc..sau ignora sentimentul...si eu m-am sarutat cu cateva fete in adolescenta...chiar mi-a placut..dar nu m-am simtit cu adevarat atrasa de vre-una din ele..cred k nu am gasit-o pe THE ONE ..pt k asa cum intr-o relatie cu un barbat..daca el nu-ti place...trebuie sa mai cauti sa mai incerci..nu? ..nu inseamna k trebuie sa renunti de tot....ina ma mai intreb cum ar fi sa fac dragoste cu o femeie...imi plac pt k sunt mai gingase...mai atente,mai tandre..mai curate..astept mesajele voastre..

Toate? Ce nu imi place cuvantul asta!
Eu nu am m-am simtit atrasa de nici o fata! Mi-au placut baietii mereu! Si nici nu as vrea sa fiu cu vreo fata!
crishca
Postat pe 16 Martie 2009 23:02
Pfoaa... si eu care credeam k sunt singura.. care ma gandesc la o relatie cu o femeie.de exemplu eu ma excit mai repede daca vad o scena intre 2 femei decat un barbat si`o femeie... Si eu in liceu m-am sarutat cu cateva prietene de`a mele.. si pot sa zic ca nu se compara sarutul unei fete cu a unui baiat.e mai dulce.. mai fin.. e mai ginga si cred k din moment ce ai ''pofte'' de astea ar trebui satisfacute... nu neaparat cu prietena cea mai buna... pt k nu toate isi doresc asta , ci cu ceva tipa despre care ai auzit ca at putea fii disponibila pt asa ceva. e o experienta care cred ca merita traita.. o curiozitate care trebuie satisfacuta:P

Succes !
i0nutza
Postat pe 17 Mai 2009 18:50
Pfoaa... si eu care credeam k sunt singura.. care ma gandesc la o relatie cu o femeie.de exemplu eu ma excit mai repede daca vad o scena intre 2 femei decat un barbat si`o femeie... Si eu in liceu m-am sarutat cu cateva prietene de`a mele.. si pot sa zic ca nu se compara sarutul unei fete cu a unui baiat.e mai dulce.. mai fin.. e mai ginga si cred k din moment ce ai ''pofte'' de astea ar trebui satisfacute... nu neaparat cu prietena cea mai buna... pt k nu toate isi doresc asta , ci cu ceva tipa despre care ai auzit ca at putea fii disponibila pt asa ceva. e o experienta care cred ca merita traita.. o curiozitate care trebuie satisfacuta:P

Succes !
i0nutza
Postat pe 17 Mai 2009 18:50
Ce sa zic?:))
Eu sunt baiat si sunt atras si de baietzi:))E kool...Dar in fine.O viatza avem si nu strica niciodata putzina diversitate si picanterie in ea:D
Viata-i scurta,kentu-i lung;)
DirrrtyBM
Postat pe 7 Iulie 2009 09:53
te intelegi tu bine cu ea acum, ca prietena, dar oare cum o sa fie relatia voastra ca iubite?! ai luat asta in calcul?
felixcat
Postat pe 7 Iulie 2009 10:05
hello.Sa stii ca si eu am trecut prin aceleasi chestii cu televizorul,cu femeile dragute pe strada etc...stii ce zic.Intotdeauna mi-am dorit sa stiu cum e cu o femeie.Din fericire eu am avut o prietena care ea mi-a propus sa incercam si a fost super,desi aveam prieten in acea perioada.Ideea e ca i-am marturisit si lui chestia asta si in loc sa se supere a fost chiar incantat,desi aveam o relatie de 3 ani,nu mi-am inchipuit ca el o sa reactioneze asa.Nu m-am simtit deloc vinovata,chiar am descoperit ca imi place si nu cred ca e nimic rau in a experimenta asa ceva.Ideea e ca eu nu m-am indragostit de ea si nici nu m-as putea indragosti real de o femeie,exista doar atractie si sunt clipe pe care merita sa le traiesti.Fii curioasa in continuare ca nu e nimic rau in asta si daca ti se iveste ocazia cu cineva care iti place,mergi pana la capat ca nu ai nimic de pierdut
Luiza82
Postat pe 7 Iulie 2009 15:06
bine, mah
nu vad care ar fi problema unora cu bisexualitatea la femei
eu sunt adolescenta, nu am facut niciodata sex cu un barbat, dar am facut cu o prietena
shi a fost.. ce sa zic, super
faza e ca mi-a placut
deshi am ajuns departe cu baietii, nu am facut inca sex, din cauza alor mei, virginitate shi blah blah blah
dar de sarutat cu fete, au fost multe, vreo 6-7
shi da, ele sunt mai soft shi saruta bine :)

Nika_caram
Postat pe 7 Iulie 2009 22:47
De la: Nika_caram, la data 2009-07-07 22:47:04bine, mah
nu vad care ar fi problema unora cu bisexualitatea la femei
eu sunt adolescenta, nu am facut niciodata sex cu un barbat, dar am facut cu o prietena
shi a fost.. ce sa zic, super
faza e ca mi-a placut
deshi am ajuns departe cu baietii, nu am facut inca sex, din cauza alor mei, virginitate shi blah blah blah
dar de sarutat cu fete, au fost multe, vreo 6-7
shi da, ele sunt mai soft shi saruta bine :)

si ce ati mai facut ???????? excluzand sarutul.....
monaq
Postat pe 7 Iulie 2009 22:51
este pana la urma vreuna bi aici???sau doar va intereseaza parerwea altora despre bisexualitate??pupici
kudika045828
Postat pe 31 Iulie 2009 15:46
si daca te atrag fetele de ce nu faci o incercare?
denisadarius
Postat pe 31 Iulie 2009 15:49
e careva din cluj de pe aici ?fete... ?
i0nutza
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:39
buna....si io sunt cam confuza pierduta in ganduri...nush exact ce se intampla cu me....si am multe curiozitati....oare ar trebui sa mi fac griji?
kudika200622
Postat pe 28 Iunie 2010 17:58
De la: kudika200622, la data 2010-06-28 17:58:57buna....si io sunt cam confuza pierduta in ganduri...nush exact ce se intampla cu me....si am multe curiozitati....oare ar trebui sa mi fac griji?

aulaleu ...............esti bisexuata???????????????
anastasia_m
Postat pe 28 Iunie 2010 18:00
nu numai voi ati trecut prin fazele astea si prietena mea este dornica sa ancerce si cautam de foarete mult timp o asemenea fata adica sa accepte F&F sau FBF ami puteti sa si mie o solutie unde am putea sa gasim o asemenea fata vrem sa plecam la mare si am vrea as o luam cu noi antro mica vacanta
sunt_pe_val
Postat pe 1 Iulie 2010 11:44
nuti face prom de genu asta fete pt FF gasesti dar pt FBF mai greu
intra pe idu alexbriliantu23 si vei putea vb mai deschis desprea asta cu prietena mea pt ca si ea cauta o asemenea fata
ast pooop
sunt_pe_val
Postat pe 1 Iulie 2010 11:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tanar virgin la 28 de ani !!! 90 De la: callybra 5 Octombrie 2011 22:56
Cum sa ajungem la sex? 370 De la: d33a89 18 Iulie 2011 16:40
Buna.. 37 De la: kudika439679 21 Mai 2012 23:16
cine ar rezista fara placa de par ??? 19 De la: kudika_15574 9 Septembrie 2012 21:05
foarte confuza...am nevoie de sfaturi 25 De la: p_erika 3 Martie 2009 13:10