Setari Cookie-uri

bisexualitate

De la: snickers, la data 2008-03-13 20:56:32Ai mari probleme draga fata..te saturasi de barbati si acusica vrei femei..eu zic sa te duci la un psihiatru k esti pericol pt societate. Serios ai ceva dereglat..:-s si mai judecai si vorbeai de alte femei dar e clar ca tie iti lipseste o doaga mare de tot.poti sa incerci la un preot k poate il scoate pe ala rau din tine.multa sanatate si sa ne anunti cand te vindeci..of of mare ti-e gradina Doamne si multi ii sar gardul..!:-ss

In ziua de azi, cind exista atitea posibilitati de a te informa si educa, ignoranta de genul celei exprimate printr-o asemenea postare mi se pare, pe de o parte, aproape incredibila.
Pe de alta parte, insa, oamenii au dreptul lor sa vrea sa-si pastreze mintea odihnita. Probabil ca ei cred ca le e mai bine asa. Insa o minte odihnita devine oribila cind ataca ceea ce nu intelege.

Inca din anii '70, psihiatrii au incetat, la nivel mondial, sa mai catalogheze homosexualitatea drept o boala psihica. Ba chiar din contra, au gasit argumente sa arate cit de nedreapta era aceasta incadrare fortata. Dar in Romania, din punctul acesta de vedere, se pare ca sintem nu cu 20 de ani in urma, ci cu 40. La noi inca sint mult prea multi ignoranti care-si gasesc drept supapa de a-si detensiona propriile nemultumiri si neimpliniri in viata agresindu-i pe cei ce sint diferiti de ei.

Exista discutii psihologice conform carora fiecare avem anumite tendinte mai "obraznice", sa le spunem asa, in exprimarea erotismului. Fie ca e vorba de bisexualitate, de BDSM (de la dominare soft, cu catuse si imobilizare, pina la lucruri mai kinky, gen cravasa sau bici), sau de alte experimente erotice. Nu exista om care sa nu fantazeze la una dintre aceste practici mai putin cuminti.

Foarte multe femei se excita cind vad scene cu lezbiene si exista si o explicatie pentru asta. Probabil am sa revin cu posibile explicatii.
soraderazboi
Postat pe 1 Iulie 2010 12:47
De la: sunt_pe_val, la data 2010-07-01 11:59:09nuti face prom de genu asta fete pt FF gasesti dar pt FBF mai greu
intra pe idu alexbriliantu23 si vei putea vb mai deschis desprea asta cu prietena mea pt ca si ea cauta o asemenea fata
ast pooop

Inca unul la agatat pe net!
Ma intreb ce-au acesti indivizi care nu pot gasi in viata reala pe cineva pentru a-si pune in practica fanteziile. Ma indoiesc ca vreunul mi-ar raspunde.
soraderazboi
Postat pe 1 Iulie 2010 12:48
De la: soraderazboi, la data 2010-07-01 12:48:51
De la: sunt_pe_val, la data 2010-07-01 11:59:09nuti face prom de genu asta fete pt FF gasesti dar pt FBF mai greu
intra pe idu alexbriliantu23 si vei putea vb mai deschis desprea asta cu prietena mea pt ca si ea cauta o asemenea fata
ast pooop

Ma intreb ce-au acesti indivizi care nu pot gasi in viata reala pe cineva pentru a-si pune in practica fanteziile. Ma indoiesc ca vreunul mi-ar raspunde.

Ce au ? Probabil nimic exagerat, dar ceea ce sare in ochi.... nu stiu sa scrieeeeeee !
emaemanuella11
Postat pe 1 Iulie 2010 13:38
De la: emaemanuella11, la data 2010-07-01 13:38:18
ast pooop

Ce au ? Probabil nimic exagerat, dar ceea ce sare in ochi.... nu stiu sa scrieeeeeee !

A nu stii sa scrii denota incultura, ceea ce este legat de lacunele de educatie.
Am putea spune ca acesti oameni nu isi pot satisface fanteziile cu fete cunoscute in realitate pentru ca sint ignoranti, inculti si au lacune in educatie?
soraderazboi
Postat pe 1 Iulie 2010 13:42
De la: soraderazboi, la data 2010-07-01 13:42:11
De la: emaemanuella11, la data 2010-07-01 13:38:18
ast pooop

A nu stii sa scrii denota incultura, ceea ce este legat de lacunele de educatie.
Am putea spune ca acesti oameni nu isi pot satisface fanteziile cu fete cunoscute in realitate pentru ca sint ignoranti, inculti si au lacune in educatie?

Asta nu constituie un impediment, dimpotriva e posibil sa aiba "succesuri" comparativ cu cineva care gandeste de 1 mie de ori inainte sa intreprinda ceva, sau de teama, prejudecati, etc. ramane o viata fara sa-si implineasca fanteziile (sexuale). Nu "ma luam" de persoana, daca nu citeam pe un alt topic postarea acestuia, cand, inainte de a procesa ideea, mi-a atras atentia lipsa unor cunostinte gramaticale de baza.
emaemanuella11
Postat pe 1 Iulie 2010 15:30
daca te crezi asa desteapta de ce nu te duci la olimpiada dde prostologie poate iesi pe locul the one la tampenie mai scutestene de vrajeli dastea ca poate u care com la subiectele noastre esti mai inculta decat noi.sau poate ai ancercat ceva din subiectele postate pe site si ai fost dezamagita.dastea ca u de se sparg cum deschizi gura am frecat destule mai asta esti expirata la gunoi cu tine
sunt_pe_val
Postat pe 2 Iulie 2010 08:45
De la: sunt_pe_val, la data 2010-07-02 08:45:21daca te crezi asa desteapta de ce nu te duci la olimpiada dde prostologie poate iesi pe locul the one la tampenie mai scutestene de vrajeli dastea ca poate u care com la subiectele noastre esti mai inculta decat noi.sau poate ai ancercat ceva din subiectele postate pe site si ai fost dezamagita.dastea ca u de se sparg cum deschizi gura am frecat destule mai asta esti expirata la gunoi cu tine

deci esti inca pe val !?
miss_darine
Postat pe 2 Iulie 2010 08:49
De la: sunt_pe_val, la data 2010-07-02 08:45:21daca te crezi asa desteapta de ce nu te duci la olimpiada dde prostologie poate iesi pe locul the one la tampenie mai scutestene de vrajeli dastea ca poate u care com la subiectele noastre esti mai inculta decat noi.sau poate ai ancercat ceva din subiectele postate pe site si ai fost dezamagita.dastea ca u de se sparg cum deschizi gura am frecat destule mai asta esti expirata la gunoi cu tine

Nu toata lumea isi poarta gunoiul in gura, asa ca tine. Nu ca n-am avea fiecare dintre noi gunoiul nostru, insa nu toti rabufnim in halul asta pe site-uri, pentru ca in viata de zi cu zi nu toti sintem niste incapabili inculti.
Cit despre nivelul meu de cultura si educatie, orice om care stie sa analizeze un discurs in limba romana isi da seama unde ma aflu. Nu ma voi lauda, pentru ca nu am de ce sa simt satisfactie zdrobind un gindacel isteric.

Oricum, uneori e chiar amuzant sa vezi cum rabufnesc neimplinirile din unii dintre voi. De-astia care aveti o asemenea incoerenta in gindire si in exprimare, incit nimic nu va mai salveaza.
soraderazboi
Postat pe 2 Iulie 2010 10:00
mai antai ar trebui sati vezi gunoiul din fata ta si apoi sa vb de alti.pentru ca daca ai judeci pe alti fara a sti nimic despre persoana lor anseamna ca ti-ai ambibat mintea ci incompetenta si sa sti ca an ziua de azi conteaza sa ai scoala vieti nu 5-6 ani de facultate si tot incompetent ramai si anainte sai judeci pe alti judecate pe tine pentru ca poate tu esti virgula care ancurca pe situ asta.EDUCATO CARE ESTE U
sunt_pe_val
Postat pe 7 Iulie 2010 09:29
salut....daca tot veni vorba de bisexualitate....eu deja nu mai inteleg nimik...eu am iubit de 2 ani de zile....si de o saptamana am avut surpriza sa vad ca ar fi tentat sa devina bisexual....nu stiu ce sa mai cred...sau ce se petrece in capul lui.....si cel mai grav este ca nu stiu ce sa fac.....poate ma rezesc peste inca un an ca devine gay....desi noi avem planuri de casatorie si de facut copii...oare cum crede ca ii vom avea?ii aduce barza?
just_meee
Postat pe 26 Februarie 2011 15:05
De la: kudika371738, la data 2011-02-26 15:05:51salut....daca tot veni vorba de bisexualitate....eu deja nu mai inteleg nimik...eu am iubit de 2 ani de zile....si de o saptamana am avut surpriza sa vad ca ar fi tentat sa devina bisexual....nu stiu ce sa mai cred...sau ce se petrece in capul lui.....si cel mai grav este ca nu stiu ce sa fac.....poate ma rezesc peste inca un an ca devine gay....desi noi avem planuri de casatorie si de facut copii...oare cum crede ca ii vom avea?ii aduce barza?

la barbati nu exista bisexualitate, sunt ori ghei ori hetero
battleofwits
Postat pe 26 Februarie 2011 15:27
De la: battleofwits, la data 2011-02-26 15:27:53
De la: kudika371738, la data 2011-02-26 15:05:51salut....daca tot veni vorba de bisexualitate....eu deja nu mai inteleg nimik...eu am iubit de 2 ani de zile....si de o saptamana am avut surpriza sa vad ca ar fi tentat sa devina bisexual....nu stiu ce sa mai cred...sau ce se petrece in capul lui.....si cel mai grav este ca nu stiu ce sa fac.....poate ma rezesc peste inca un an ca devine gay....desi noi avem planuri de casatorie si de facut copii...oare cum crede ca ii vom avea?ii aduce barza?

la barbati nu exista bisexualitate, sunt ori ghei ori hetero

si aia metrosexuali. un fel de ghei la patrat.

btw. MA DEZGUSTA sprancenele tatuate, la baieti, lol oribil. nici la femei nu e mult prea bine...da...ffs
rockk
Postat pe 26 Februarie 2011 15:35
De la: rockk, la data 2011-02-26 15:35:29
si aia metrosexuali. un fel de ghei la patrat.

btw. MA DEZGUSTA sprancenele tatuate, la baieti, lol oribil. nici la femei nu e mult prea bine...da...ffs

din fericire, nu cunosc astfel de baieti ..dar i-am mai zarit si eu prin moll
battleofwits
Postat pe 26 Februarie 2011 15:37

asa-ti trebuie daca ai atata minte incat sa-ti faci un cont nou pentru postarea asta o sa faci cpopil cu un p oponar! pentru ca ai o gandire negativa!
pickard
Postat pe 26 Februarie 2011 15:55
De la: soraderazboi, la data 2010-07-01 12:47:20.........
Inca din anii '70, psihiatrii au incetat, la nivel mondial, sa mai catalogheze homosexualitatea drept o boala psihica. .......

... cea mai proasta ''declaratie'' cu iz de propaganda new age ... ''psihiatrii'' de care vorbesti au fost cei americani ... o mica parte dintre ei ... dar, din pacate, cei care puteau sa catalogheze sau nu o boala ... homosexualitatea este o boala foarte ... ''economica'' ... iar industria capitalista americana a inteles lucrul asta foarte repede ... lucru care nu mira pe nimeni care observa cit de cit experimentul social american ...

... WORLD HEALTH ORGANIZATION inca (pentru ca se fac presiuni mari cu argumente pur politice) o considera homosexualitatea o BOALA PSIHICA ... care afecteaza viata(si durata acesteia) bolnavilor in mod drastic ...

... freud ... pe cit de bolnav era la cap dar si el recunostea aspectul patologic al homosexualitatii ...
marco918
Postat pe 26 Februarie 2011 16:17
De la: soraderazboi, la data 2010-07-01 13:42:11............
A nu stii sa scrii denota incultura, ceea ce este legat de lacunele de educatie...........

... ...
marco918
Postat pe 26 Februarie 2011 16:19
De la: marco918, la data 2011-02-26 16:17:17... freud ... pe cit de bolnav era la cap dar si el recunostea aspectul patologic al homosexualitatii ...

si tu ai nevoie tot de o echipa,
nu de un psihiatru, ci de o intreaga echipa care sa lucreze in 3 schimburi cu tine
esi un caz "special"
battleofwits
Postat pe 26 Februarie 2011 17:36
Eu percep homosexualitatea nu ca pe o boala psihica :) ,mai mult ca pe o masina decapotabila :P
(si apropo ,sunt medic ,am trecut cateva luni si pe la psihiatrie ,nimeni nu considera pe-acolo homosexualitatea o boala)
De ce o masina decapotabila? pentru ca nu e nevoie de ea :). Adica ,heterosexualitatea este o masina diesel japoneza combi ,iar homosexualitatea o decapotabila...roz! Este NEVOIE de heterosexualitate pentru a perpetua specia ,asa cum este nevoie de aer ,apa si mancare (pentru a-i mentine speciei viata). Homosexualitatea este o deviere de la "basic instinct". Homosexualul nu vrea sa nasca pui vii si sa-i hraneasca cu lapte ,ci vrea sa iubeasca si sa faca sex cu o persoana de acelasi gen. Este inexplicabil pentru multi pentru ca nu intra in randul de nevoi "curente". In fond ,de ce sa-ti iei o decapotabila roz? Nu poti cara porcul de la tzara in ea ,consuma mult ,are gara joasa si iei toate gropile ,nu are spatiu ,nu poti sa iti duci copii la gradinita ,cand ploua trebuie sa-i pui capota ,e frig iarna (daca e soft top)....adica e un capriciu. Este o deviere de la clasic si normal ,dar nu este nimic patologic din punct de vedere psihiatric. Pur si simplu ,o oaie din turma s-a vopsit in roz si a inceput sa mangaie oile de acelasi sex desi si ea si celelalte oi stiau ca asta nu o sa le aduca miei ,si probabil vor fi aratate cu degetul de restul oilor catre cioban sa le taie mai repede pentru ca sunt prea altfel.
Eu sunt heterosexual ,sotia mea e bisexuala ,avem o relatie grozava ,perpetuam si specia si uneori ea are si "devieri" ,nu se supara nimeni :)
Smokey
Postat pe 15 Martie 2011 19:39
ce? Acum e si mai grav...nr. a crescut dramatic deoarece tot mai multi adolescenti, chiar daca sunt heterosexuali, vad ceva ,,cool'' in a te saruta cu un individ de acelasi sex. Solutia asta nu este vazuta cu ochi buni deoarece, mai tarziu, pot avea tulburari de percepere asupra propriei sexualitati.
Lynn_Tyler
Postat pe 15 Martie 2011 20:06
De la: Lynn_Tyler, la data 2011-03-15 20:06:14ce? Acum e si mai grav...nr. a crescut dramatic deoarece tot mai multi adolescenti, chiar daca sunt heterosexuali, vad ceva ,,cool'' in a te saruta cu un individ de acelasi sex. Solutia asta nu este vazuta cu ochi buni deoarece, mai tarziu, pot avea tulburari de percepere asupra propriei sexualitati.

hai ca deja...intram in povesti cu zane

toate femeile sunt bisexuale, insa :
- sunt unele care nu recunosc
- cele care recunosc
- si cele care se cred lesbiene

battleofwits
Postat pe 15 Martie 2011 20:58
De la: battleofwits, la data 2011-03-15 20:58:40
De la: Lynn_Tyler, la data 2011-03-15 20:06:14ce? Acum e si mai grav...nr. a crescut dramatic deoarece tot mai multi adolescenti, chiar daca sunt heterosexuali, vad ceva ,,cool'' in a te saruta cu un individ de acelasi sex. Solutia asta nu este vazuta cu ochi buni deoarece, mai tarziu, pot avea tulburari de percepere asupra propriei sexualitati.

hai ca deja...intram in povesti cu zane

toate femeile sunt bisexuale, insa :
- sunt unele care nu recunosc
- cele care recunosc
- si cele care se cred lesbiene

si unii care nu au ce face si cred in baliverne din astea !
contesina
Postat pe 15 Martie 2011 23:17
stiai ca in ochii lui Dumnezeu sodomia adica homosexualitatea e la fel de grava ca ceea ce vrei sa faci tu(sex in grup si cate si mai cate)?deci inainte sa judeci pe altul uita-te la tine ok?
tesorin10
Postat pe 21 Iulie 2011 06:35
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
anaiise
Postat pe 21 Iulie 2011 08:14
De la: Smokey, la data 2011-03-15 19:39:20 Eu percep homosexualitatea nu ca pe o boala psihica :) ,mai mult ca pe o masina decapotabila :P
(si apropo ,sunt medic ,am trecut cateva luni si pe la psihiatrie ,nimeni nu considera pe-acolo homosexualitatea o boala)
De ce o masina decapotabila? pentru ca nu e nevoie de ea :). Adica ,heterosexualitatea este o masina diesel japoneza combi ,iar homosexualitatea o decapotabila...roz! Este NEVOIE de heterosexualitate pentru a perpetua specia ,asa cum este nevoie de aer ,apa si mancare (pentru a-i mentine speciei viata). Homosexualitatea este o deviere de la "basic instinct". Homosexualul nu vrea sa nasca pui vii si sa-i hraneasca cu lapte ,ci vrea sa iubeasca si sa faca sex cu o persoana de acelasi gen. Este inexplicabil pentru multi pentru ca nu intra in randul de nevoi "curente". In fond ,de ce sa-ti iei o decapotabila roz? Nu poti cara porcul de la tzara in ea ,consuma mult ,are gara joasa si iei toate gropile ,nu are spatiu ,nu poti sa iti duci copii la gradinita ,cand ploua trebuie sa-i pui capota ,e frig iarna (daca e soft top)....adica e un capriciu. Este o deviere de la clasic si normal ,dar nu este nimic patologic din punct de vedere psihiatric. Pur si simplu ,o oaie din turma s-a vopsit in roz si a inceput sa mangaie oile de acelasi sex desi si ea si celelalte oi stiau ca asta nu o sa le aduca miei ,si probabil vor fi aratate cu degetul de restul oilor catre cioban sa le taie mai repede pentru ca sunt prea altfel.
Eu sunt heterosexual ,sotia mea e bisexuala ,avem o relatie grozava ,perpetuam si specia si uneori ea are si "devieri" ,nu se supara nimeni :)

anaiise
Postat pe 21 Iulie 2011 08:15
Draga cititorule,

Viata ne este data in 'dar',candva o sa vina vremea ,s o dam inapoi
De altfel,fiecare isi alege,cum vrea sa traiasca...
Ca esti Bisexuala sau ca esti Gay etc.tot ai suflet,inima,ochi,manuri,etc
Acum traim cum vrem,noi alegem-dar ne alegem si 'traiul de apoi'
Iar acum:
Bisexuala:iubeste
Gay:iubeste
Tranvestit:iubeste
Spune 'ti'mi si mie-in ce tara,este interzisa iubirea?
Atata timp,cat tu,te simti bine,cu o'ea' experimenteaza
nu vei pierde nimic.

Cu drag,RadeLacrima:):*
RadeLacrima
Postat pe 21 Septembrie 2011 01:56
alegem, alegem.... dar oare ºtim sã alegem ?
the_same_contesina
Postat pe 21 Septembrie 2011 19:05
Eu sunt bisexual dar nu stiu ce sa aleg,femeie sau barbat!!!
broscoiu
Postat pe 21 Septembrie 2011 19:39
De la: broscoiu, la data 2011-09-21 19:39:10Eu sunt bisexual dar nu stiu ce sa aleg,femeie sau barbat!!!

în afarã de bisexual ce eºti ?
the_same_contesina
Postat pe 21 Septembrie 2011 19:54
MAi, nu am trecut prin asa ceva, dar lesbienele nu au prea dat ele peste barbati tandri sau nu au prea avut parte de multa iubire. Se stie ca femeile sunt mai delicate si mai pasionale decat barbatii si de fapt lesbienele cauta la alte femei afectiune mai mult decat sex. Sau sexul cu afectiune, nu cum il fac majoritatea obsedatilor, mecanic.
Eva32
Postat pe 26 Septembrie 2011 00:46
m-am sarutat o data cu o fata si mi-ar mai placea sa se intample asta, asa de fun. consider ca distractia isi are si ea importanta ei in viata (mai ales ca, personal, nu prea am parte de ea fiindca sunt cam introvertita). cand ii aud pe astia cu coalitia pentru familie, imi vine rau; de ce ii doare pe ei capul cum se distreaza sau cum aleg sa isi traiasca altii viata? mi-ar placea sa-mi fac amice in primul rand, nici macar nu stiu sigur daca-s bisexuala, doar banuiesc 3-) . eu cred ca nu ai de unde sa stii ca te atrage o persoana decat atunci cand te afli fata in fata si cand se intampla sa simti acea chimie; de aceea e buna ideea de a iesi, povesti, mers in club etc.
kudiqutie
Postat pe 10 Noiembrie 2016 17:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zuzu 14 De la: kudika029282 30 Decembrie 2010 10:36
De ce imi place asta? 31 De la: flowereat 3 Octombrie 2013 06:13
ce trebuie sa faci ca sa arati ca esti disponibila 23 De la: anda1979 6 August 2009 21:33
Vorbiti in timp ce faceti sex cu partenerul? 45 De la: dandanaua_reloaded 4 Octombrie 2009 13:24
Prietenul ex-ului tau 9 De la: DreamHunter 14 Noiembrie 2010 21:40