Setari Cookie-uri

De ce cu fiecare zi care trece fidelitatea in cuplu dispare? cine este de vina si ce este de facut?

In fiecare zi la cabinetul meu vin oameni care au probleme reale s-au inchipuite bineinteles dar din pacate ajung la concluzia ca oamenii cu cele mai multe depresii au ca principala cauza infidelitatea sotului s-au sotiei.de ce trebuie sa inselam si nu ajungem mai bine la un divort?de ce dispare dragostea din cuplu?a cui e vina?

Postat pe 26 Martie 2008 16:37
france , din cate inteleg eu esti psiholog ,daca tu nu poti sa raspunzi la aceasta intrebare ca specialist...noi cu atat mai putin.Si mama e psiholog...culmea nu am intrebat`o niciodata ce parere are despre asta...dar o sa o fac...cu siguranta va stii sa imi raspunda la intrebare mai bine decat mi`as raspunde singura!
Kittynelle
Postat pe 26 Martie 2008 19:05
france, asta e o mare problema in zilele noastre. nu am raspunsuri si crede-ma m-am intrebat de multe ori de ce nu reusim sa ramanem fideli, de ce nu stim sa ne mai iubim si dupa ce trece ceva timp in relatie, sau dc nu ne mai iubim partenerul nu avem puterea sa o rupem inainte de a ncepe o alta relatie, de ce oamenii se complac in dualitate....atata am incercat sa inteleg... si tot nu am gasit raspuns...mie tot i-mi mai place sa cred ca dc vrem putem trai frumos in cuplu. realitatea insa ma contrazice, ma face sa par usor naiva si idealista.poate viata nebuna ,e drept , ne face sa fim altfel decum ar trebui, ne face sa nu mai stim sa apreciem ceea ce avem si sa vrem altceva.poate oamenii s-au schimbat, si-au schimbat optica asupra vietii si a ceea ce inseamna viata de cuplu.as fi interesata sa aflu dc tu poti explica cumva situatia, ca pe mine ma depaseste...

Postat pe 27 Martie 2008 11:05
dc dragostea in cuplu dispare consider ca e vina ambilor parteneri. o relatie include 2 persoane deci vina e impartita.de ce dispare dragostea nu stiu sa raspund.

Postat pe 27 Martie 2008 11:08
mda!chiar ca e o intrebare fara raspuns! cred ca difera de la cuplu, la cuplu si depinde de dragostea si respectul pe care si-l poarta cei doi.
acum, eu intreb ''cum se face ca exista si cupluri in care cei doi nu se inseala unul pe celalalt?''
asta demonstreaza ca nu e imposibil, nu?

Postat pe 27 Martie 2008 11:19
pentru ca apare obisnuinta. e ca si atunci cand iti cumperi ceva, la inceput esti entuziasmata ca ai acel lucru ,dar cu timpul te plictisesti. cam asa se intampla si printre cupluri... la fiecare inceput ai fluturi in stomac, simti ca plutesti, tremuri cand il vezi, esti emotionata, totul e nou si frumos,simti placerea necunoscutului,pe zi ce trece il cunosti tot mai mult. in pat ti se pare ca ai mereu un deja-vu, asa incepe totul. dar daca tii cu adevarat la acea persoana , il respecti si il iubesti nu il inseli. pentru ca se poate. daca nu te poti abtine pui punct relatiei si gata.

Postat pe 18 Aprilie 2008 18:56
eu zic ca o cauza ar fi lipsa prieteniei dintre cei 2. Afisarea celuilalt ca pe o bijuterie, atractia fizica, dorinta de a avea neaparat si cu orice pret lucrul care nu e al tau, sexul, atractia sexuala sunt temeliile relatiilor de azi. Sunt temelii fragile. Nimeni nu mai are vreme sa afle ce e in mintea si in sufletul celuilalt, ce isi doreste cel de alaturi. Nimeni nu mai are timp sa discute, sa rada de nimicuri, sa viseze. Daca prietenia si camaraderia ar fi temelia relatiilor atunci acestea ar tine mai mult. Nu inteleg de ce oamenii nu mai au rabdare sa fie prieteni, de parca viata ar trece intr-o secunda si ei ar vrea sa nu scape secunda fara sa apuce sa se distreze. Traim intr-o lume care aproape ne-a transformat in roboti, intr-un ciclu: munca - somn. Prin urmare totul se plateste.
amme22
Postat pe 18 Aprilie 2008 21:41
bine, eu am facut o generalizare, dar de fapt nu prea exista explicatie. daca ati observat ca de multe ori el/ea spune '' nu stiu ce a fost'' sau '' a fost o scapare''. nu e nimic sigur. unii spun ca nu ar fi in stare,dar tot inseala. e ceva de genul'' tu de ce scoti alt sunet decat mine atunci cand sughiti?'' raspuns: aaa,pai nu stiu...asa sughit eu. ---- ei bine,asta e parerea mea,eu cred ca psihologia te surprinde de cele mai multe ori. de ex. sora m mea studiaza psihologia,e in ultimul an, si nu ma poate intelege pe mine...nu se poate ajuta pe ea. un psiholog bun trebuie sa-si trateze mai intai ''eu-l '' si-apoi pe altii.in fine, nu ma simt capabila sa dau lectii,pt ca nu ma pricep,dar din cate am vazut, in facultate se face multa teorie. puup

Postat pe 18 Aprilie 2008 23:28
f bun raspuns amme22 !
lief
Postat pe 19 Aprilie 2008 01:30
amme22,ai dreptate,multi nu stau pe ganduri,se grabesc sa nu le scape ceva...dar sunt si persoane diferite,care apreciaza ceea ce au alaturi. eu una am suspinat mult pt ceea ce am acum,si nu vreau sa pierd pt nimic in lume. i-am cerut lui dumnezeu mult timp ce am,am plans,am sperat,iar acum nu vreau sa risc sa pierd totul. daca va exista infidelitate nu va fi din partea mea. respectul pt acest om este imens,pt ca a avut curajul sa ma asculte,sa ma creada si sa-mi redea pofta de viata.daca nu ma voi putea abtine, mai bine rup relatia cu el, decat sa-l ranesc,nu? dar la mine nu se reduce totul la sex. stiu sa iau totul din ceea ce mi se ofera. oare cate/cati gandesc ca mine? este o vb buna '' nu dau pasarea din mana pentru cioara de pe gard'' si se potriveste.

Postat pe 19 Aprilie 2008 02:18
'' nu da porumbelul din mana pentru cioara de pe gard'' eh....de multe ori cred ca avem ciori in mana,n-avem de unde sti....si mai e o vorba "ce-i in mana ,nu-i minciuna" :))
lief
Postat pe 19 Aprilie 2008 10:48
interesul

Postat pe 8 Mai 2008 16:06
Aș spune: curiozitatea,imaginația bogata și perversitatea,tentațiile zilnice,lipsa de comunicare cu partenerul,neîmpãrtãșirea acelorași dorințe,faptul cã unul dintre parteneri îi face celuilalt pe plac și nu i se plãtește cu aceeași monedã,monotonia,ETC.Un moment de slãbiciune în fața oricãrui din motive și GATA!... ești victimã sigurã!
auraslavila
Postat pe 8 Mai 2008 17:28
....tradarea apare atunci cand intr-o relatie nu este comunicare....cand partenerii nu vor sau nu pot sa-si inteleaga nevoile....barbatii tradeaza fizic(adica o femeie frumoasa,dezbracata..este ispita pe care putini barbati pot s-o ocoleasca... ...iar femeile tradeaza spiritual.....(cand au nevoie de intelegere,au nevoie sa se simta deosebite,sexy,atragatoare...si mai putin pu sex propriu-zis..)...parerea mea este ca motivul tradarii e variat,dar factorul determinant in majoritatea cazurilor este incapacitatea de a ocoli tentatia,si o credinta prea slaba....vina?pai pe de o parte e vina societatii,....de multe ori barbatii zic:nu as fi inselat daca nu eram sedus de o oarecare frumusete...iar pe de alta... oamenii sunt atat de slabi,incat cedeaza cu usurinta in fata pacatului....aceste sunt doar presupuneri...sunt milioane de cazuri diferite si niciodata nu poti sti cu siguranta de ce dispare dragostea si increderea.....dar un singur lucru stiu sigur daca iubesti cu adevarat si cu toata suflarea ta....niciodata n-o sa poti sa tradezi...

Postat pe 10 Mai 2008 13:29
DE CE ?? Uitam inceputul uitam sa privim cu okii iubirii de atunci .Cand iubesti totul este perfect totul este frumos defectele sunt caltati .Cnd te indragostesti faci tot posibilul sa-l cuceresti vb calm , te faci frumoasa zambesti des , te imbraci cu ce ai frumos gatesti ce stii mai bine , iti alegi cuvintele .....Cand te decizi sa va mutati impreuna esti in al noua-lea cer esti fericit de atat fericire uiti sa accepti defectele vrei mai mult uiti ca inaite de a fii impreuna stateai 3 ore in oglinda sa te speli sa te epilezi sa fii frumoasa sa fi sexy sa fii slabutza atractiva ......Uitam si pe masura ce timpul trece uitam tot mai mult .Am avut doua relatii de casatorie la inceputul fiecarei realtii eram asa vesela zambitoarte sexy acceptam defectele ca pe niste calitati In timpul casatoriei ma ducea valul Vroiam casa masa lux munceam din greu si eu si el , uitam sa ne mai zambim uitam ca el atat poate si eu atata pot Uitam sa-l mai cuceresc credeam ca este bunul meu si mi se cuvine .Doua casatorii esuate din uitare .Acum am o relatie de prietenie cu cineva si ma sraduiesc in fiecare zi sa nu mai uit . Sa nu uit sa-i spun ca-l iubesc asa cum e el ,sa nu uit sa ma fac frumoasa si sexy , sa nu mai uit ca el este pe primul loc si apoi munca si alte treburii cotidiene sa nu uit sa-i spun ca am nevoie de el ca e sa ma iubeasca , sa nu uit sa ma pastrez tanara frumoasa vesela .....Sa nu-l las pe el sa uite ca acasa este femeia lui iubitoare si vesela ...Am grije acum , am invatzat asta si ma straduiesc sa nu uit ce am invatzat .

Postat pe 3 Iulie 2008 14:33
Nu cred ca putem da vina pe unul sau pe altul.Amandoi au gresit probabil undeva.Nu e vorba ca nu se mai iubesc dar nu mai stiu sa comunice unul cu celalalt, nu mai au nimic in cap decat sa dobandeasca cat mai multe lucruri materiale si de aici incepe sfarsitul, si apare un el sau o ea care e atenta e frumoasa e aranjata si iti mangaie sufletul si............, restul ni-l putem imagina.
alj
Postat pe 17 Iulie 2008 12:31
existenta unei relatii superficiale sau intemeiata pe minciuni , lipsa dragostei adevarate , lipsa de comunicare , lipsa respectului pentru celalalt , lipsa prieteniei adevarate ( atat cat poate fi intre o femeie si un barbat) ? poate ca cei doi nu s-au cunoscut cu adevarat unul pe celalalt ? au constatat ca de fapt nu au puncte in comun ? o relatie care a inceput doar cu "oau , ce muschi are !" sau "oau , ce picioare are tipa !" sau " mama , ce de bani si ce masini are tipul !" , multe interese , multe lucruri false etc. ? sau toate astea la un loc ? un cuplu adevarat si longeviv inseamna mult mai mult decat bani , masini de lux , look , distractie si sclipici . dar mai are cineva in ziua de azi timp sa gandeasca dincolo de hormoni si portofel ?
claudio
Postat pe 17 Iulie 2008 18:49
eu zic ca totul deriva din asteptari.daca asteptarile unuia nu coincid cu asteptarile partenerului...e normal ca acest lucru sa duca la conflict..la un conflict interior...tacit..pt ca de multe ori nu exista comunicare...cine este de vina? e usor sa dai vina pe cn nu trebuie... eu zic ca atunci cand fidelitatea dispare de fapt nici nu a existat acel ceva care sa tina infidelitatea "in frau"...acel cv numit iubire... si cn ajunge la concluzia asta este liber sa decida ce vrea de la acea relatie cu adevarat..daca simte ca nu este implinita...poate oriknd s-o ia de la capat..desi acest lucru pare dificil..kiar f. dificil... nu e nevoie decat de putina maleabilitate in gandire... am avut o relatie de 3 ani..eram atat de ancorata in obisnuinta...inkt nu imi inkipuiam viata fara el... in doar 2 saptamani am realizat ca se ajunsese la obisnuinta...am rupt relatia..fara remuscari... si m-am simtit kiar bn facand asta.. desigur ca el se intreaba de ce... el nu era in stare sa ma insele..eu da..asa ca mai bn ne-am despartit decat sa nu ajungem nikieri... astfel nu e nimic de facut in cazul infidelitatii..decat constientizarea ei... restul va curge de la sine.

Postat pe 19 Iulie 2008 15:01
Oamenii astia cred ca gasirea "sufletului pereche" e asa ceva banal predestinat tuturor si ca se ia ca piciocile la piata .In primul rand o casatorie ar trebui oficiata doar din considerente precum cooperare economica si intretinere de acte sexuale cu regularitate . Cand nu-s asteptari nu-s nici deceptii ori depresii . Un om destept se iubeste pe sine si are incredere intr-o singura fidelitate : aceea pe care o ofera . Sa inspiri partenerului prea multa incredere e ceva ce vei plati cu varf si indesat (sfat : tu uita-te in pamant -el se uita la alta tu uita-te dupa altii -el se va uita la tine )

Postat pe 25 Iulie 2008 08:19
Raspunsul e simplu. In primul rand, majoritatea casniciilor nu se bazeaza pe dragoste si respect. Ne maritam pentru ca am ajuns la o anumita varsta sau pentru ca are o situatie materiala buna sau pentru ca el e de treaba si ne intelegem bine. Dar daca stam sa analizam in profunzime, nu-l iubim pe respectivul. Ne mintim singure. Iar atunci cand nu-l iubesti si nu simti nici o atractie pentru el, cauti altceva. Si apoi, ne plictisim foarte repede. Infidelitatea e una din urmari. In ceea ce priveste divortul, noi romanii, care am fost crescuti intr-un anumit fel, e greu sa il acceptam. La noi, o femeie divortata, e privita cu suspiciune. Si apoi, parintii nostrii, si biserica ne spun mereu ca e mai bine sa taci si sa inghiti, decat sa divortezi. Dar, o viata avem, de ce sa nu ne bucuram de ea? In fond oamenii se schimba. Cel care ti-a placut la 20 de ani, nu-ti mai place la 30 s.a.m.d.

Postat pe 25 Iulie 2008 08:27
Posibil ca multi dintre voi stiu ca oamenii sunt predestinati sa fie fericiti, ei bine intr-o anumita masura desigur. ca urmare a acestei determinari mama natura si-a luat toate masurile pentru a indeplini acest deziderat. Asa se face ca a impregnat corpul omenesc cu tot felul de glande si glandute care mai de care mai interesante si mai utile.
Pe cand unele produc hormoni de crestere, de gasire a placerii in a manca sau in a te expune riscurilor, altele secreta un asa numit drog numit serotonina.
El e responsabil cica de "fluturasii" din stomac, atunci cand intalnim o fiinta aproape divina, de fierbinteala de dupa precum si de focul ce se poate intretine pentru ceva timp.
Tot ce trebuie sa facem este sa hranim glanduta cu sentimente cu frumusete, vorbe frumos mestesugite, pe alocuri mangaieri si imbratisari.
Se stie ca in momentul in care intervin crizele, tipetele, serviciul prelungit, lipsa resurselor, lipsa aventurii, glanduta se retrage si sisteaza producerea de "fericire".
Evident ca unele cupluri au inaintat indeajuns de mult incat sa suplineasca fericirea cu intelepciune si compasiune si empatie.
Acestia sunt aceia carora le spunem de obicei bunici.
jenesaispas
Postat pe 28 Iulie 2008 20:58
interesant. Uite, la asta nu m-am gandit
amme22
Postat pe 28 Iulie 2008 21:01
It's all about chemistry!
Viata este un amestec fericit de atomi.
Ar trebui sa gasim resursele care sa suplineasca epuizarea unora.
jenesaispas
Postat pe 31 Iulie 2008 18:16
De la: emotione, la data 2008-07-03 14:33:02DE CE ?? Uitam inceputul uitam sa privim cu okii iubirii de atunci .Cand iubesti totul este perfect totul este frumos defectele sunt caltati .Cnd te indragostesti faci tot posibilul sa-l cuceresti vb calm , te faci frumoasa zambesti des , te imbraci cu ce ai frumos gatesti ce stii mai bine , iti alegi cuvintele .....Cand te decizi sa va mutati impreuna esti in al noua-lea cer esti fericit de atat fericire uiti sa accepti defectele vrei mai mult uiti ca inaite de a fii impreuna stateai 3 ore in oglinda sa te speli sa te epilezi sa fii frumoasa sa fi sexy sa fii slabutza atractiva ......Uitam si pe masura ce timpul trece uitam tot mai mult .Am avut doua relatii de casatorie la inceputul fiecarei realtii eram asa vesela zambitoarte sexy acceptam defectele ca pe niste calitati In timpul casatoriei ma ducea valul Vroiam casa masa lux munceam din greu si eu si el , uitam sa ne mai zambim uitam ca el atat poate si eu atata pot Uitam sa-l mai cuceresc credeam ca este bunul meu si mi se cuvine .Doua casatorii esuate din uitare .Acum am o relatie de prietenie cu cineva si ma sraduiesc in fiecare zi sa nu mai uit . Sa nu uit sa-i spun ca-l iubesc asa cum e el ,sa nu uit sa ma fac frumoasa si sexy , sa nu mai uit ca el este pe primul loc si apoi munca si alte treburii cotidiene sa nu uit sa-i spun ca am nevoie de el ca e sa ma iubeasca , sa nu uit sa ma pastrez tanara frumoasa vesela .....Sa nu-l las pe el sa uite ca acasa este femeia lui iubitoare si vesela ...Am grije acum , am invatzat asta si ma straduiesc sa nu uit ce am invatzat .



frumos gandit...si...dupa cum am observat...se pare ca ..experientza..ne face sa gandim lucrurile...asa cum de fapt...ne-am fi dorit sa fie...si cum le visam...la inceput...
dar...oare...viata cotidiana ne lasa sa gandim profund si impartial la aceste mici amanunte care compun viata noastra?
sau...noi mai avem rabdarea necesara sa descoperim ceea ce nu merge in relatia pe care ne-o dorim sa fie ca`n basme dar....nu prea ne facem timp sa si facem ceva in cest sens?
iar daca...psihologii...inca...nu reusesc sa descopere care ar fi cauza....chiar putem crede ca ..unii dintre noi care nu prea stiu...sau...nu reusesc sa gandeasca atat de departe...cum ca ar trebui analizata si conjunctura in care apare acest simptom (tradarea sau...o oarecare distantare intre parteneri)..cum putem crede ca noi cei fara astfel de abilitati si pregatiri putem preintampina aceste evenimente?
dupa parerea mea ...e mult de studiat si mai ales de gandit cand ceva incepe sa scartzaie intr-o relatie.
de aceea...e necesar ca permanent sa putem avea un dialog cu partenerul/a si sa putem vb deschis despre pb care apar.
insa...cati acordam atentia necesara acestei probleme?
o zi placuta si...sper sa reusim cat mai multi ca...din aceste dezbateri sa ne schimbam putin cate putin in ce priveste mentalitatile si modul de a aborda o problema care se iveste in viata noastra de cuplu!!
ovidiu_42
Postat pe 5 Septembrie 2008 03:46
Da, este vorba de lipsa de comunicare, stres, monotonie, etc, insa probleme de genu asta au existat de cand lumea. Tradarea a existat din totdeana.Numai ca inainte era oarecum musamalizata. Divortul nu era la indemana oricui. Acum insa nu se mai trece cu vederea asa de usor. Acum exista mult mai multa libertate, autononia femeii fata de barbat, divortul este la indemana oricui. Acum, cuplurile nu mai apuca cate 50-60 de casatorie. Nu merge, gata, adio!
De ce cu fiecare zi care trece fidelitatea in cuplu dispare? E vorba tocmai de libertatea mentionata mai sus. In ziua de azi exista mult prea multa libertate, tentatii, optiuni. Un barbat ca sa insele e suficient sa intre pe internet, si slava Domnului, are de unde alege. Valori precum fidelitate, onestitate, virtute, respect... nu prea mai sunt la moda.
Asa ca... de ce sa ne mai mire la felul in care am ajuns?

Postat pe 5 Septembrie 2008 22:37
Dupa mine dar nu si cazul meu...:D din fericire...am dat peste persoana ideala ...chiar jumatatea adevarata:D:) e vorba ca multi barbati sunt superficiali si atat prefera in loc sa discute sa se duca sa insele...comunicare nexam...era unu care dadea un sfat (pe nu sh ce topic unuia care o lasase pe gagica-sa cu care fusese 4 ani si caruia ii parea f f rau)ceva de genu bravo bine ai facut distreaza-te...femei etc...eu am fost casatorit si am avut 2 copii cu ea si adio bere adio cuceriri etc...siin curand o sa se intrebe ce a vazut atata timp la ea....pai...asta e un sfat de al unei maimute sincer ca nu gandeste mai mult decat o maimuta....sunt f multi barbati care at cand vad o fusta scurta uita de toate....oamenii inainte se intelegeau se sprijineau si incercau sa treaca peste greutati...nu ca azi cand la o cearta mai serioasa isi spun pa...si era o alta educatie pe atunci...nu se incuraja sexul cu oricine...oricand...barbatii si femeile erau mai calculati, traiau momentul, nu ca azi cand totul e pe fuga totul se rezuma la bani si aspect...ma uit la astia de lucreaza pana si in ajun de Craciun...eu una nu merg la serv...ce o sa imi faca o sa imi taie din salar...asta e dar o sa fie o zi in plus petrecuta alaturi de cel iubit...si nu la servici ca sa faac baaani muuulti bani...tante Mihaela raduleasca...a preferat publicitatea unei familii frumoase....ok mai tarziu nu cred ca va mai fi la fel de fericita cum pretinde acum ca e ...o sa regrete mult...Ma uit pe site-uri gen tabu si doar pentru ca sunt "de moda veche" asta insemnand ca nu sunt de acord cu un menage a trois sau alte chestii de genu sa il duc la striptease...sunt numita casnica...de ce pentru ca vreau sa fie o relatie normala?pentru ca daca m-a ales cu mine pe mine ma are si atat?Probabil ca nu mai e la moda sa fii normal...vorba cu 'sa nu schimbi o reteta daca are succes'...uite ca generatiile noi au schimbat-o si acum de aia nu mai dureaza casniciile de aia sunt divorturi peste divorturi...acum nu mai esti blamat daca inseli ba chiar esti laudat in unele parti pentru curaj si pentru ca 'ti/ai trait viata'...Si cu casatoria...ideea femeii moderne de cariera ...de ce sa ma casatoresc...pentru ca e doar o foaie si ca nu aia ne tine impreuna...nu stiu dupa mine daca nu simti dupa un timp dorinta de a te casatori cu cel de langa tine...si acu ma refer la biserica..aia civila nici pe mine nu ma impresioneaza, e ceva in neregula...pentru ca mi se pare o etapa care vine normal dupa un timp anume...de ce sa respectam etapa?Pentru ca daca sute de ani a fost buna de ce dintr-o data nu mai e?Oricum in concluzie:)) desi stiu ca nu prea are legatura ...de vina e lipsa de comunicare, nepotrivirea, lipsa de iubire adevarata, bazarea pe aspect si superficialitatea....cam astea. MAI ALES SUPERFICiALITATEA
BERBEACA
Postat pe 14 Octombrie 2008 09:49
A da si bineinteles tampenia si cretinatatea asta de scuza gen..vai nu mai puteam merge la bere cu baietii...eu merg cu el la bere cu baietii, suntem impreuna de 4 ani in care nu am fost departe unul de altul decat sa zicem in total 2 saptamani...maxim desi nu cred...si nu ne-am plictisit..mergem impreuna cu amicii,...reparam amandoi la masina...discutam cand e ceva....sexul e f bun si tin sa mentionez ca stam cu parintii mei...si un dormitor pentru 2 ...e putin...e foarte putin dar rezistam, cand nu a avut bani l-am ajutat i-am luat haine, cadouri, el cand facea rost de bani de oricati imi lua mie ceva...cat se putea, plateam la bar etc, acum muncim amandoi si e ok, niciodata nu ne-am pus problema banilor si nici acum nu o facem,,,cine da acum,,,e poate o problema de cine ii scoate mai repede:)) e greu pentru ca avem rate e greu pentru ca avem datorii..e greu pentru ca avem multe planuri...visuri dar rezistam ...ne avem unul pe celalalt si asta conteaza. Daca poti rezolva problemele cu intelegere rabdare, si nu te iei dupa regulile facute de altii mai ales (daca era sa ma iau dupa regula ca dupa doi ani nu mai e iubire si NICI SEX....inseamna ca de mult nu mai eram impreuna)...regulile astea gen vai ca trebuie sa fie asa...sunt o porcarie traiesti relatia asa cum vrei si cum o simti ca daca stai sa analizezi...e nasol.De vina e si educatia pe care o primesc unii.Daca vad la parinti instabilitate, infidelitate, mai ales baietii,,,daca tatal cand iese cu fiul face maama ia uite ce buna e aiaaaa...mmm...normal ca baiatul cand creste se gandeste hmmm tata e cu mama dar se uita la altele etc...deci pot si eu...si daca nu o gandeste o are in inconstient si tot aia e.Prietenul meu are un tata super...clasic...32 de ani de casatorie..nu se uita dupa niciuna pe strada si el e la fel Thank God.Un amic are un tata gen maaama ce tate are aia...si el ii seamana leit ...nu a avut nici o relatie mai lunga de un an pana acum si pe strada e ca un caine in calduri....deci...conteaza si asta mult.
BERBEACA
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:05
De la: france, la data 2008-03-26 16:37:55In fiecare zi la cabinetul meu vin oameni care au probleme reale s-au inchipuite bineinteles dar din pacate ajung la concluzia ca oamenii cu cele mai multe depresii au ca principala cauza infidelitatea sotului s-au sotiei.de ce trebuie sa inselam si nu ajungem mai bine la un divort?de ce dispare dragostea din cuplu?a cui e vina?
oups
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:43
Asa e,educatia primita de baieti de la tatii lor conteaza foarte mult.
Si noi am procedat la fel, am castigat banii cand el , cand eu mai mult , dar am cheltuit de comun acord pe lucruri care ne erau necesare. Si nu am lasat prietenii sa ne strice casa...Pentru ca cine iti cunoaste cel mai bine relatia...?... Un/o prietena iti poate deveni cel mai mare dusman, la un moment dat....

..voi reveni
icaxx
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:57
S-a intrebat cineva de ce se au loc asa de multe despartiri numai la romani, sau ma rog prin partea asta a Europei?
De ce lumea asa zis civilizata a trecut de mult peste aceste crize ale casatoriilor?
Credeti ca ei nu au tentatii de genul fuste scurte, antrenor de fitness, castig exacerbat si altele? Ba da. Insa ei s-au civilizat.
De fapt vina nu este a noastra a indivizilor ci a societatii acestea romanesti care ne afunda pe zi ce trece intr-un amalgam balcano-latin, care unde mai pui ca este si urat mirositor.
Solutii?
Dupa cum zicea cantecul: CRIOGENIA, pana prin vreo doua mii o suta si ceva!
jenesaispas
Postat pe 14 Octombrie 2008 14:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietena mea s-a combinat cu tipul de care-mi place 17 De la: Achillesluv 10 August 2014 17:55
Momente in viata care te-au lasat fara respiratie 20 De la: _dulcik_ 21 Februarie 2009 10:55
Unde-mi gasesc o femeie cu bani? 80 De la: Eva32 2 Iulie 2011 03:06
povestea mea.. 21 De la: studenta0101 19 Decembrie 2009 18:46
praf ... 8 De la: edynae 19 Decembrie 2008 23:47